Już jesteśmy po wizycie. Trafiliśmy na nową panią doktor, całkiem w porządku. Długo sprawdzała dziewczynkom klatki piersiowe i jednak mamy nie doleczoną infekcję. Poza tym, kiedy tak siedzieliśmy w tym gabinecie z pół godziny, to sama stwierdziła, że coś im rzęzi w zatokach, bo obie wciąż zaflegmione, wiecie....charczenie itp....ale kataru zewnętrznego nie ma zbyt wielkiego. Stwierdziła, że najpierw poda im antybiotyk, co jest dla mnie szokiem, bo oni tu antybiotyk dają, jak już człowiek ledwo dycha, a później zobaczymy. Jeśli nie polepszy się, to podejmie bardziej radykalne kroki. Oczywiście powiedziała, że u astmatycznych dzieci tak właśnie się kończą lekkie infekcje, a warunki w domu im niestety nie ułatwiają walki z chorobą. Pocieszyła, kazała przyjść do niej na kontrolę za tydzień, a w razie takich napadów jak tej nocy, przychodzić od razu po skierowanie do szpitala. Oczywiście na moją prośbę, Nela została skierowana do poradni alergologicznej, ale na tę wizytę pewnie poczekamy z pół roku.
Ok. Już Was nie zanudzam. Jestem strasznie rozbita, ale jednocześnie pełna nadziei, że może faktycznie to ta infekcja i będzie choć troszkę lepiej.
Nullka jak tam u Was? Czekam na wieści po wizytowe
Czarodziejko życzę Wam z okazji rocznicy abyście szli przez życie z dobrocią w sercu,otoczeni ludźmi, których kochacie,silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!
Patrysiu po pierwsze, to sto latek dla Dominisia!
Po drugie, zdrówka dla Alanka....oj nie dobrze, widzę że i Ty miałaś ciężką nockę, więc trzymajcie się

Poza tym, masz śliczne suwaczki. Chłopcy cudni! A na koniec, to powiem Ci, że ja obstawiam póki co imię Marcel

Strasznie mi się podoba. W sobotę mamy 4d i jak się potwierdzi facecik, to mąż obiecał, że podejmiemy decyzję, bo wciąż nie mamy nic pewnego
Truskafciu mój mąż właśnie mówi, że jak na ten strych wchodzi, to go zaraz w gardle gryzie. Pewnie tymi ciuszkami dołożyłam jej

No nic. Przed wieczorem je przejrzę i mąż wysprząta pokój. Cieszę się, że lepiej się czujesz. Zakupy super! Aż żal byłoby nie kupić za tę cenę
Rena Ciebie również witam na forum
Tasha jak dobrze, że chociaż co jakiś czas się ujawniasz;-) Oby jak najczęściej!
Marzycielko witam i pozdrawiam;-)
Andzia jak samopoczucie? Jak tam synek? Gorączkuje? Uważajcie na siebie.
Mama znowu Cie wcięło

Wracaj szybko.
Natusiu co u Ciebie? Jak chłopaki dzisiaj?
Piraniu dzięki za info:-)
Martucha wiedziałam!!!! Jeny, ale super. Przychodź tu szybko i opowiadaj. Trzymam kciuki za betę &&&&&&&&&&&&&&&&&& Super!:-)
Kate jak samopoczucie dzisiaj? Kurcze, no oby nie gorzej znowu
Daria śliczne masz szkraby. Obyś miała jak najwięcej spokojnych dni
Całą resztę oczywiście pozdrawiam! Miłego popołudnia