reklama
Piranha
Fanka BB :)
Hejka!
Ja tam na szybciutko bo mam tylko malutką chwilkę.
Martucha, kochana, to na pewno jest ciąża (pasuje idealnie wykres i termin plusika na teście) ale może się zdarzyć, że się nie utrzymuje :-( (zarodek może mieć jakąś wadę i organizm chce go usunąć). Trzymam jednak kciuki by tempka odbiła jeszcze w górę. Sprawdzałaś sobie kiedyś progesteron w 7 dpo? Bo czasem gdy jest za niski to pomimo zapłodnienia i implantacji ciąża może się nie utrzymać. Przytulam mocno i zaciskam kciuki by tempka odbiła a kreska na teście znów cieszyła oczy.
Truskafffka, jak znajdę chwilkę to wyśle na PW co mnie niepokoi.
Mama, super wieści, już nie mogę się doczekać fotek Twojego salonu.
Mama Kubulki, dzięki kochana za takie pochlebstwo! Ja synka urodziłam 18 maja a Kaję 14 czerwca, czerwiec to super pora na rodzenie dzieci :-) Testy na płeć lepiej sobie podarować. Twój strach jest normalną sprawą bo każdy by chciał by jego marzenia się spełniły, pomyśl sobie, że już za 10 tygodni będziesz wiedzieć a my tu całą zgrają będziemy trzymać kciuki za spełnienie marzeń. Najlepiej do tego czasu tak jak radzi Marzycielka zająć myśli czymś innym.
Marzycielko, a nie łykasz tego Agnus Castus 1600 mg tylko Castagnus?
Natusia, mi to wygląda na drugie podejście do owulki, koniecznie działajcie!
Mam nadzieję, że M szybko znajdzie jakąś super pracę.
Patrysia, ale super relacja, świetnie sobie poradziłaś, ucałuj ode mnie małego słodziaka, czekamy na fotki :-)
Ja tam na szybciutko bo mam tylko malutką chwilkę.
Martucha, kochana, to na pewno jest ciąża (pasuje idealnie wykres i termin plusika na teście) ale może się zdarzyć, że się nie utrzymuje :-( (zarodek może mieć jakąś wadę i organizm chce go usunąć). Trzymam jednak kciuki by tempka odbiła jeszcze w górę. Sprawdzałaś sobie kiedyś progesteron w 7 dpo? Bo czasem gdy jest za niski to pomimo zapłodnienia i implantacji ciąża może się nie utrzymać. Przytulam mocno i zaciskam kciuki by tempka odbiła a kreska na teście znów cieszyła oczy.
Truskafffka, jak znajdę chwilkę to wyśle na PW co mnie niepokoi.
Mama, super wieści, już nie mogę się doczekać fotek Twojego salonu.
Mama Kubulki, dzięki kochana za takie pochlebstwo! Ja synka urodziłam 18 maja a Kaję 14 czerwca, czerwiec to super pora na rodzenie dzieci :-) Testy na płeć lepiej sobie podarować. Twój strach jest normalną sprawą bo każdy by chciał by jego marzenia się spełniły, pomyśl sobie, że już za 10 tygodni będziesz wiedzieć a my tu całą zgrają będziemy trzymać kciuki za spełnienie marzeń. Najlepiej do tego czasu tak jak radzi Marzycielka zająć myśli czymś innym.
Marzycielko, a nie łykasz tego Agnus Castus 1600 mg tylko Castagnus?
Natusia, mi to wygląda na drugie podejście do owulki, koniecznie działajcie!

Patrysia, ale super relacja, świetnie sobie poradziłaś, ucałuj ode mnie małego słodziaka, czekamy na fotki :-)
truskafffka
Martucha tulę, tyle mogę teraz.. ale nadal kciuki zaciskam żeby tempka się odbiła, tak jak dziewczyny piszą, @ nie ma..to kciuków nie puszczamy
Kate dzięki
a ile tej soli.widy utlenionej dać ???
Piranha dziś lepszy poranek?
może motam..ale wydaje mi sie że Krzysio już był badany pod względem AZ i nic nie wyszło, tak?
Kate dzięki
Piranha dziś lepszy poranek?
może motam..ale wydaje mi sie że Krzysio już był badany pod względem AZ i nic nie wyszło, tak?
Marzycielka12
Dzieńdobry :-)
Patrysiu tak sie cieszę twoim szczęściem i tym szybkim porodem :-) Dzielna babeczka z ciebie. Ucaluj ta kruszynke od forumowej ciotki :-)
Martucha kochana to smutne co piszesz. Ja tez byłam pewna ze ci sie udało. Tule mocno...
Piranha lykam Agnus Castus. Chyba mi sie poprostu nazwy pomyliły ;-) Dziękuje za poprawkę :-)
Miłego dnia życzę :-)
Patrysiu tak sie cieszę twoim szczęściem i tym szybkim porodem :-) Dzielna babeczka z ciebie. Ucaluj ta kruszynke od forumowej ciotki :-)
Martucha kochana to smutne co piszesz. Ja tez byłam pewna ze ci sie udało. Tule mocno...
Piranha lykam Agnus Castus. Chyba mi sie poprostu nazwy pomyliły ;-) Dziękuje za poprawkę :-)
Miłego dnia życzę :-)
P
patrysia*
Gość
DZIEKUJE ZA GRATULACJE!!!
Marceluś teraz ziuśka
)
Ja wezmę sie za obiadek
Marceluś teraz ziuśka
Ja wezmę sie za obiadek
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Marzycielka
i Tobie kochana miłego dnia
Kate
mebli do salonu poszukuję i dodatków
)))
Pirania
pewnie,że fotosy wstawię -->a jakby inaczej
Patrysia
elegancko sobie radzisz
)
Truskaffka
jak tam samopoczucie ?? pogłaskać Rybcie
co do płukania woda z solą to ja zawsze daję 1 łyzeczkę soli na szklankę letniej wody.
ja tez sie biorę za obiad
jak miło--> u nas przestało padać
i Tobie kochana miłego dnia
Kate
mebli do salonu poszukuję i dodatków
Pirania
pewnie,że fotosy wstawię -->a jakby inaczej
Patrysia
elegancko sobie radzisz
Truskaffka
jak tam samopoczucie ?? pogłaskać Rybcie
co do płukania woda z solą to ja zawsze daję 1 łyzeczkę soli na szklankę letniej wody.
ja tez sie biorę za obiad
jak miło--> u nas przestało padać
lola flora
Zaciekawiona BB
Kate ja jestem w 35 tyg, ale jutro już 36. Matko samej mi ciężko uwierzyć jak ten czas leci. Mieszkam koło Zakopanego i jak chcemy dojechać do Krakowa to słynną zakopianką, która wiecznie jest zakorkowana.
Ja pukam gardło na szklankę wody-2 łyżki wody utlenionej+10 kropel jodyny no i przegotowana woda. Miksturę tą z powodzeniem stosuję od 10 lat i zawsze przynosi mi ulgę.
Ja za obiadek wezmę się za godzinkę muszę poleżeć bo chociaż u nas piękna pogoda to ja słaba jestem okropnie:-(Nie mogę spać po nocach tak uciska mi maluch żołądek i boli niemiłosiernie. Nie wiem w poprzednich ciążach miałam większy brzuch i takich boleści nie miałam.

Ja pukam gardło na szklankę wody-2 łyżki wody utlenionej+10 kropel jodyny no i przegotowana woda. Miksturę tą z powodzeniem stosuję od 10 lat i zawsze przynosi mi ulgę.
Ja za obiadek wezmę się za godzinkę muszę poleżeć bo chociaż u nas piękna pogoda to ja słaba jestem okropnie:-(Nie mogę spać po nocach tak uciska mi maluch żołądek i boli niemiłosiernie. Nie wiem w poprzednich ciążach miałam większy brzuch i takich boleści nie miałam.
P
patrysia*
Gość
reklama
lola flora
Zaciekawiona BB
PATRYSIU przecudownego masz synusia, GRATULUJE, a fryzurka i oczka takie śliczne i pomyśleć, że takie cudo jeszcze nie dawno było w brzuszku mamy.:-):-):-)
Podziel się: