reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No proszę....a Beatka jeszcze nie śpi.....dziękuję Ci bardzo - oczywiście w imieniu synka - a Tobie to pozazdrościc wakacji :tak:

reklama
Aniu właśnie pisałam z mężem i jeszcze zaglądam tu i siam....hihihi.... ;-)
Ale ten czas leci, patrzę sobie na Twój ciążowy suwaczek :-)

Aniu najlepsze zyczenia dla synka!:happy2:

U nas dziś pada, mam małe nudności, w poniedziałek moja druga wizyta u położnej, mam nadzieję,że tym razem będzie milsza.A wiecie, że oni mi tu nawet jeszcze poziomu cukru we krwi nie sprawdzili, ani morfologi, tylkona grupę krwi, wr, hiv i rózyczkę, a tak to kicha.:shocked2:

Aniu- najlepsze zyczenia dla synka!!!

a co do przytulanka w czasie ciazy, to my się z meżem przytulalismy do 7 mc :-), po porodzie jak tylko lekarz mi zezwolił czyli po 3 mies po porodzie i jak sie nadżerka zagoiła. W sumie tylko 5 mies abstynencji ale ciężko było.

Ale te dni szybko lecą.. 6 karmienie, 8-16 praca, 17 obiad 18-20 spacer, 21 kolacja kąpiel i 22 spanko.... i tak dzień w dzień
Moja córeczka 1 rok i 3 mies zaczyna podskakiwac na dwóch nogach :-), ale to smiesznie wygląda hihihi... w lipcu jedzie na cycowy odwyk, jak ja to wytrzymam ech....

witam !!!

Aniu, wszystkiego naj, naj, najlepszego dla synka, w pierwsze urodzinki :tak::-D:tak: a Tobie również na półmetku do narodzin :tak::-D

Medio, a te badania robiłaś Sobie w Polsce ??? :-) ale i tak jesteś pod dobrą opieką ....

czy Wam też BB chodzi dzisiaj jak po grudzie ......:szok::szok::szok:

a ja od dzisiaj do niedzieli znowu sama, M jedzie na kwaterkę na obóz harcerski do byłego szczepu, w którym działał będąc na studiach :tak::-D a w przyszły weekend wybieramy się do nich na wypoczynek i jak pogoda dopisze to zostane dłużej ( taki przedłużony weekend) :tak::-D a dzisiaj jeszcze idę z małym do fryzjera, umówiłam się na 15.00 ( bo bez umówienia ciążko) a mam w pracy inwentaryzację, a babka przyjdzie dopiero ok. 11.00, a chciałam wyjść z pracy ok. 14.00 i nie wiem czy się wyrobimy ..... to tyle co u Mnie :cool2: a pogoda śliczna, słoneczko i niebo bez chmurne
i Medio słoneczko dla Ciebie

Jarzębinko cudne słoneczko, ślicznie dziękuję. Buziaczki dla Ciebie.
A badanek na cukier jeszcze wogóle nie miałam, ale w Polsce sobie sama prytwatnie zrobię jak mi tu nie zrobią do tej pory.
53780.JPG

hej wam
Dzien dobry...
Ja dalej gdzie,hehe,,na wsi
Synek w oknie siedzi i bajki oglada,,zaraz pewnie bedzie chcial isc na dworek..

A moja siora rano na kawie była i ciagnie mnie dzisiaj na plaże,aby dzieci sie wybawiły,,tylko ciotka ciekawe czy pojedzie tzn szwagierka,bo jej maz non stop ma jakies objekcje,,standardowo....ehhh

U nas sauna gorac i wogole bomba,,,moglismy my jechac na wczasyw tym tygodniu,,a nie za dwa,,ehh potem pewnie pogda sie spsuje i bedzie do kitu...

U nas sauna gorac i wogole bomba,,,moglismy my jechac na wczasyw tym tygodniu,,a nie za dwa,,ehh potem pewnie pogda sie spsuje i bedzie do kitu...

nic nie będzie do kitu, będzie piękne lato tego roku, zobaczysz, w końcu kiedys musi być u nas to lato :tak::-D:tak: ja juz też z utesknieniem czekam na urlop i na słoneczko, więc bez takich .....

pixella, wytrwałości :tak::-D:tak: jesteś dzielna babka i na pewno sobie poradzicie :-D:tak:

Medio, a przystojny kawaler Wam rośnie :tak::-D

reklama
Cześć dziewczyny
Ja dziś jestem załamana :-( Krzywa wyszła źle . Na zero 130 a po 75g. glukozy po 120 minutach 148 (norma do 140) :-( Dostałam skierowanie do :
1. poradni diabetologicznej ( jutro pójdę się zapisać - mam nadzieję że mnie szybko przyjmą , bo podobno czeka się nawet miesiąc , a prywatnie nikt nie przyjmuje)
2. Wojewódzkiej poradni patologii ciąży przy Klinice ginekologiczno - położniczej Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie ( tam mają mnie prowadzić do końca , a jak z cukrem i ciśnieniem będzie źle to tam też będę mieć cc )
Z tego wszystkiego ciśnienie mi skoczyło i głowa mnie boli . Idę się położyć.:-:)-:)-(

Do góry