reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzęinko co u Ciebie?;-)

w porządeczku :tak: teraz siedzę sobie w pracy, jest chłodno i przyjemne :tak: za chwilkę wychodzę na słoneczko na służbowy spacerek:-D a popołudniem jak mały zechce to wybierzemy sie nad wodę, bo pogoda u nas też śliczna :tak: a na przyszły weeken jedziemy nad wode nad jeziorko i już sobie zaklepałam urlop na pon-środa więc jak pogoda dopisze to przedłuże sobie weekend :tak:

a jeżeli pytasz o sprawy fasolki, to na razie żadnych oznak :tak: i mam prośbę, jak test wyjdzie negatywnie albo wcześniej przyjdzie @, to proszę Was abyście nie pisały,że Wam przykro, ja rozumiem,że czekacie razem ze mną, ale wtedy trzeba wziąść się szybko w garść i działać dalej, a będziemy się martwiły jak sie nie uda w 3 cyklu :tak::-D ja na razie patrzę na to wszystko z optymizmem i chciałabym abyście też tak na to patrzyły :tak::-D:tak: ( mam nadzieję,że mnie zrozumiałyście)

miłgo dzionka :happy2:

reklama
Jarzebinka to super że tak do tego podchodzisz .:tak: Można Cię stawiać za wzór innym zestresowanym staraczkom ( a takie jak wiesz też są ) Mam nadzieję że @ nie przyjdzie - a jak by tak jednak przyszła , to powiemy : Ty szczęściaro ! Jeszcze jeden miesiąc obłędnego sexu bez zabezpieczeń przed tobą !!! :tak:;-):-)
Medio jak tam dzidzia , od wczoraj dawała znaki ?
Ewcia miłego opalania i pamiętaj o dobrym kremie :tak:
Kinga a ty do Polski się pakujesz ? Jeśli tak to na ile przylatujesz?
Beata no to wielkie odliczanie trwa :tak: Co u Oskarka ? To płukanie jest bolesne?

A dziewczyny - kiedy Dorotka wraca do domku ? Miała zaglądać a jakoś jej nie widać .

Asus dzidzia rano dala o sobie znac , teraz chyba śpi. Są to jak narazie bardzo delkatne ruchy, które wyczuc mogę jak akurat leże, bo jak biegam to nie jestem pewna;-). Ale z każdym tygodniem będa mocniejsze:tak:.

Medio- super, ze dzidzia sie już rusza...ja pierwsze ruchy córeczki wyczułam w 17tc tylko u mnie chyba zrobiła koziołka bo dosc silnie to poczułam
Asus- ty wzdychasz za ruchami ja wzdycham za potwierdzeniem bicia serduszka. Zapisałam się do gina na 15 lipca i powinno juz byc widac i slychać bo bedzie 7-9tc...
jarzebinka- ja żadnych oznak ciąży prucz braku @ i jakiegoś kłucia w jajnikach nie mam...

ponieważ nie stresuje sie jak przed testowaniem to i apetyt mi wrócił :-)
wczoraj jak maz zobaczył ile zjadłam na kolacje to ze smiechem stwierdził, że chyba faktycznie jestem w ciaży, sledzie + pasztet z musztardą... i generalnie jakaś głodna chodzę

w pt ide do gin po skierowanie na potwierdzenie ciazy i ew. skierowanie na badania

Niestety wylatujemy z Pl , to byly nasze wakacje, poniewaz lecimy same z corcia, a maz zostaje tu to tym bardziej ciezko wyjezdzac.

Suwaczek zrobie juz sobie pewnie ciazowy, oczywiscie jak tylko bedzie cos wiadomo, a jak ta proba nie udala sie, to trudno, bedzie nastepny raz, tylko nie wiem jeszcze kiedy. W kazdym razie nie zamierzam sie stresowac, podobnie jak jarzebinka.
Tymczasowo korzystam z przyjemnosci ile sie da:-)

Babeczko, odezwe sie juz jak dolece i sie rozpakuje.
Do uslyszenia, trzymajcie sie cieplutko, odpoczywajcie, opalajcie sie i cieszcie sie zyciem:happy2:

Ty szczęściaro ! Jeszcze jeden miesiąc obłędnego sexu bez zabezpieczeń przed tobą !!! :tak:;-):-)

bardzo ładne zdanie :-D:-D:-D:-D:-D i też tak własnie będe do tego podchodziłam a mąż to i sie pewnie ucieszy, bo in jest troszke przerażony : 8 miesięcy ciąży praktycznie bez przytulanek i wiadomo po ciąży też :tak:

ja po pierwszej ciąży na takie prawdziwe przytulanie miałam ochote dopiero jak skonczyłam karmic czyli po 10 miesiacach :-D a wczesniej wogóle nie czułam jakiejś większej potrzeby wystarczyło,że M jest obok :-D więc ma się czego bać .......................

jarzebinka- ja żadnych oznak ciąży prucz braku @ i jakiegoś kłucia w jajnikach nie mam...

w pierwszej ciąży też tak miałam, gdyby nie to ,że @ nie przyszła, i sie staraliśmy, to wiedziałam,że pora na test :tak: a objawów nie miałam żadnych, przez cala ciąże i gdyby nie to ,że brzuszek rósł to nie wiedziałabym,że jestem w ciąży :tak::-D:tak: i takiego przebiegu ciąży,życze każdej, sobie zreszta też

bo ja wogóle jest chyba optymistką, i wiem, że jak nie teraz to może za miesiąc czy za dwa ale fasolka będzie, więc po co sie zadręczac na zapas, trzeba korzystac z życia, cieszyć sie każda chwilą :-D:tak::-D teraz korzystac z uroków lata, słoneczko, plażowanie ( co zreszta uwielbiam), z małym na rowerek, na spacerek i przyjemności wieksze lub mniejsze z mężem :tak::-D najważniejsze,że wszyscy zdrowi a reszta sie ułozy i wszystko bedzie dobrze :tak::-D:tak: więc jak bedziecie miały moccccccccccccnego doła to piszcie , na wszystko znajdzie sie lekarstwo i zawsze "jutro będzie lepiej, wstanie nowy dzien" :tak::-D:blink:

kinga, przyjemnej podróży :cool2:

Jarzębinko Twój optymizm jest zaraźliwy:tak:, zarażaj nas wszystkie jak będziemy miec doła.:-D:-D:-DCałuski!

Cześc Kobietki!
Zaglądam po długiej przerwie i mam nadzieję że teraz częściej tu będę do Was wpadac. Właśnie wróciłam znad morza wypoczęta i z nowymi doznaniami bo wreszcie poczułam pierwsze motylki. Jutro jade do gina i umówię się na usg połówkowe (rany ale ten czas leci). Niestety jeszcze ze 2 lub 3 tygodnie będę miała zapracowane bo kończymy domek a potem przeprowadzka ( już się nie moge doczekac:)
Jarzębinko trzymam mocno kciuki i przesyłam fluidki.
Buziaki dla wszystkich starych i nowych forumowiczek.
....a ....i zapomniałam.... mój Marcinek ma dziś roczek :) :tak::-D:-):happy2:
Torta rozbroił reką za pierwszym podjeściem:-D

reklama
Do góry