reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam południowo !!!

i mamy ponownie letnią pogodę - ciepełko, słoneczko :-D tylko szkoda,żę jeszcze praca do tego :szok: ale coż, może popołudniem skorzystam

miłego dzionka :tak::-D;-)

reklama
Cześć

Medio ale fajnie że poczułaś ruchy niuńki....;-) może wieczorkiem też kopnie mamusię w brzusio.....:-D:-D:-D

Jarzębinko kiedy testujesz????? :-D Ten cykl chyba był już starankowy?????:tak:
Trzymam kciuki 07 lipca- napewno zdasz.....:-):-D:-)

Ewcia ty znowu na wsi???? Kupcie sobie ranczo tam, widzę że chyba lubisz takie klimaty.:-D Laski z BB:tak::tak: będą do Ciebie wpadać na wakacje....:-D

A u nas ciepło, słoneczko wychodzi tak po 13-00, bo z rana jest pochmurno.:cool2:Jutro na 12-30 jedziemy na płukanie zatok i jeszcze może zaliczę maraton po mieście- tak dla zdrowotności...hihihi....:tak::-D:-)

Hej dziewczyny :-)
Medio ale Ci zazdroszczę :tak: ja też bym już chciała poczuć ruchy dzidzi ;-)

Ja dziś po wizycie u gina . Morfologia ok. mocz ok. cukier - nie :-( Jutro , najpóźniej pojutrze mam zrobić krzywą . Do tej pory zawsze wychodziła ok. więc mam nadzieję że teraz też wyjdzie dobrze :tak: Wyniki telefonicznie do gina i on powie co dalej . Od 15 do 31 lipca jedzie na urlop więc kolejna wizyta 5 sierpnia . Mam też oficjalnie potwierdzone że będę mieć cc . A teraz najważniejsze ! Poprosiłam o usg i miałam zrobione :tak: Dzidzia ma 11.4 mm wzrostu i pięknie bijące serduszko :-) Ułożona jest wysoko w trzonie macicy i ma piękne ciałko żółte . Na razie wszystko jest dobrze .:-)

asus, to bardzo dobre wieści :tak: a cukier pewnie się unormuje i też będzie wszystko w porządeczku :tak::-D:sorry2:

Beatko, testy z teori 7, a testowanie na II kreseczki, przy dobrych wiatrach koło 12.07 :tak::-D

Medio, gratuluje ruchów malenstwa :tak: ponoć w drugiej ciąży właśnie wcześniej sa one wyczuwalne :tak: wspaniałe uczucie

przyjemnego wieczorku :tak::-D:sorry2:

Jarzębinko będe trzymać kciuki 07 i 12 lipca....;-)

asus fajnie że z dzieckiem wszystko ok, a cukier sie unormuje.

My już w domku, byliśmy na 2 placach zabaw- Oskar jest padniety...;-) Jutro na 12-30 jedziemy na płukanie zatok. Już powoli przygotowujemy sie do wyjazdu- piorę i prasuję ubrania, buty już mam przygotowane, jeszcze muszę kupić sobie strój i kilka kosmetyków...;-)
Oskar jutro spakuje do plecaka swoje zabawki, gry, bajki i filmy na komputer.....;-)
Paszport i bilety są w torebce.... :-) :-) :-) Okulary przeciwsłoneczne też mamy już spakowane... :-)

Hej dziewczyny :-)
Medio ale Ci zazdroszczę :tak: ja też bym już chciała poczuć ruchy dzidzi ;-)

Ja dziś po wizycie u gina . Morfologia ok. mocz ok. cukier - nie :-( Jutro , najpóźniej pojutrze mam zrobić krzywą . Do tej pory zawsze wychodziła ok. więc mam nadzieję że teraz też wyjdzie dobrze :tak: Wyniki telefonicznie do gina i on powie co dalej . Od 15 do 31 lipca jedzie na urlop więc kolejna wizyta 5 sierpnia . Mam też oficjalnie potwierdzone że będę mieć cc . A teraz najważniejsze ! Poprosiłam o usg i miałam zrobione :tak: Dzidzia ma 11.4 mm wzrostu i pięknie bijące serduszko :-) Ułożona jest wysoko w trzonie macicy i ma piękne ciałko żółte . Na razie wszystko jest dobrze .:-)
To super,że dzidzia dobrze się rozwija:-).
Beatko widzę,że już zwarta i gotowa, to kiedy wracacie?:happy2:
Jarzęinko co u Ciebie?;-)
Ewcia jak tam wakacje?

Witajcie dziewczyny!

Ja tylko tak jedna noga, bo druga jestem w walizce:-) Pakujemy sie, nienawidze tego, a jeszcze gorzej z rozpakowywaniem...

Pozdrawiam serdecznie, moze jeszcze dzisiaj sie odezwe.

reklama
kurcze wpitolilo mi posta,juz trzeci raz,,grrrr:wściekła/y:

no to od nowa pisu pisu,,ja robuuu

hej wam
ja daej na wsi,,pogoda super,wiec siedzimy
Juz po sniadanku,kawe spijam,,ide sie opalac potem,heh,juz wczoraj sie opalilam,chociaz tylko siedzialam i sprzatałam,,,

Medio super uczucie na pewno,,boskie takie delikatne msukanie,,,

asus super,ze widzialas dzidzie,ze bijace serduszko,,bombowoo

Beciu no ja znowu na wis,,hehe,,ale weź kis sie w domu,jak moge tu byc,,a za dzialka juz soe ogladalismy,,tutaj kolo szwagrow jest 30 arow ,to sporo,i juz szwagier w 2003 roku zlozyl podanie o wykup dzialki przy domu,,nic nie odp,,potem jakos powiedizeli ze 30tys,,ale dopiero z arok czy dwa,,wiec teraz niedawno z pol roku temu bylismy i juz 60tys,,,ale znowu cos nie mozna od razu kuupic,,a teraz kolo 100tys mowia,,no pogjelo ich,,toz to majatek,,bo moj m chcial ta ziemie na spolke z nimi kupic,,bo to ogromna dzialka,,,ale jakos tamw tych urzedach to tylko idzie sie:no::wściekła/y:,,,jasne,ze bysta wpadaly do mnie,,,:-p

jarzebinko 12 juz nielugo i 7 takze.,,oba zdasz na pewno spiewajaco,,,

kinga to milego tego pakowania i rozpakowania...

medio no leca,bycze sie,,hehe

MOj maz znalazl mi zajecie,kazał isc na truskawki i zebarc z 20kg:szok: dokupic 10kg cukru i zawieźc im,aby mgli sovczki nam porobic,,,jacha ja kurka zawize ,,a ona rozdaje kazdemu,,a my tylko dajemy kase i owoce,,ja dla kogos chyba mam zbierac,,,,:dry:

Do góry