reklama
K
Kinga85
Gość
bardzo bym chciała oj bardzo....Kinga, Aga gsm - ogromne &&&&&&&&&&&&&&&& za owoce waszych starań, miejsca wolne, wskakujcie na nie, dziewczyny
tasha wpadaj w wolnej chwili.
Ja to na bb jestem tylko jak w pracy siedzę bo w domu też nie mam czasu na net. chyba że na moment czasem
MISIA a co u Ciebie??? jak sie czujesz kochana??? odezwij się
MAMA pisz jak tam interes sie rozkręca?
truskafffka
Fanka BB :)
Hejoo
już wiem co taka nerwowa ostatnio chodziłam przeziębiłam się często mam tak, że zanim chorobę odczuję to najpierw chodzę wkurzona na cały świat, myślałam ze hormony...a jednak... gardło boli, z nosa cieknie, ogólnie czuję się jakby po mnie stado słoni przebiegło...
źle się złożyło...bo właśnie od dzisiaj koleżanka na urlopie i pracuję za nią i za siebie oby do przyszłego piątku...
mam w pracy soczek, hebrate, lipę...na noc kurację z mlekiem i czosnkiem zapodam i będę żyć mam nadzieję..
Natusia kciuki zaciśnięte za owocki tych staranek
ja śluzu płodnego też nie miałam, dlatego sylk taki przydatny, dawał ślizg
Piranha haha ale z Ciebie uparciuch z tą moją potencjalną córą
uparłaś się na te kasztanki
lepszego sampoczucia życzę
Kinga Kciuki zaciskam niech plemniczek pędzi do jajeczka!!
Magda tulę i tak jak reszta jestem pewna że wszystko będzie dobrze grzecznie odpoczywaj, leż, czas leci ciągle do przodu
z listem bardzo dobry pomysł, na pewno pomoże to mężowi
Kate no dla Ciebie pełen szacuneczek za organizacje i w ciąży i poza
Mama o żesz...ale wiariatka z Ciebie za to jaka gładziutka teraz będziesz przez dłuższy czas a ja walczę z maszynkami
ucałuj od nas Martuchę i Jej Synka
Aga nono pięknie się spisaliście haha oj tak, wcześnie zaczynają się miłości przedszkolne, przyzwyczajaj się
Czarodziejka wstawiaj linki jak mnie cosik olśni że potrzebuję, to chętnie się zgłoszę
Nullka polecam tabletki z imbirem na mdłości, mnie bardzo pomogły
Olum to dalej kciuki zaciskamy
Andziak znowu forum nie działa?
Miłego dnia postaram się zaglądać
już wiem co taka nerwowa ostatnio chodziłam przeziębiłam się często mam tak, że zanim chorobę odczuję to najpierw chodzę wkurzona na cały świat, myślałam ze hormony...a jednak... gardło boli, z nosa cieknie, ogólnie czuję się jakby po mnie stado słoni przebiegło...
źle się złożyło...bo właśnie od dzisiaj koleżanka na urlopie i pracuję za nią i za siebie oby do przyszłego piątku...
mam w pracy soczek, hebrate, lipę...na noc kurację z mlekiem i czosnkiem zapodam i będę żyć mam nadzieję..
Natusia kciuki zaciśnięte za owocki tych staranek
ja śluzu płodnego też nie miałam, dlatego sylk taki przydatny, dawał ślizg
Piranha haha ale z Ciebie uparciuch z tą moją potencjalną córą
uparłaś się na te kasztanki
lepszego sampoczucia życzę
Kinga Kciuki zaciskam niech plemniczek pędzi do jajeczka!!
Magda tulę i tak jak reszta jestem pewna że wszystko będzie dobrze grzecznie odpoczywaj, leż, czas leci ciągle do przodu
z listem bardzo dobry pomysł, na pewno pomoże to mężowi
Kate no dla Ciebie pełen szacuneczek za organizacje i w ciąży i poza
Mama o żesz...ale wiariatka z Ciebie za to jaka gładziutka teraz będziesz przez dłuższy czas a ja walczę z maszynkami
ucałuj od nas Martuchę i Jej Synka
Aga nono pięknie się spisaliście haha oj tak, wcześnie zaczynają się miłości przedszkolne, przyzwyczajaj się
Czarodziejka wstawiaj linki jak mnie cosik olśni że potrzebuję, to chętnie się zgłoszę
Nullka polecam tabletki z imbirem na mdłości, mnie bardzo pomogły
Olum to dalej kciuki zaciskamy
Andziak znowu forum nie działa?
Miłego dnia postaram się zaglądać
truskafffciu a jakie to tabletki jesli możesz zapodaj mi linka
Matko cały dzień mnie męczy - nawet teraz a zjadłam tylko nektarynkę Zauwazyłam że jk tylko cos zjem to od razu muł. Masakra jakaś
truskafffka zdrówka i kuruj sie naturalnie jakoś kobieto żeby bardziej Cię nie rozłożyło.
Dzięki dziewczyny że tak wierzycie w ta moją córcię :-) Można sobie pożyc nadziejami przynajmniej do USG kiedy poznam płec ;-)
natusia nieustannie trzymam kciuki za twoje staranka - oby owocne
agagsm super że z M pogodzeni i że były staranka. Trzymam mocno &&&&&&&&&&
Kinga za Ciebie także nieustannie trzymam &&&&&&&&&&&& za szybkie powodznie w działaniach
Ewcik tak jak wczesniej pisałam nie rezygnuj z cyklu , bo też wierzę że może sie udac nawet z opóźnionej mocno owulacji
Magda słońce wierzę że takie lezenie i nic nie robienie może gorzej zmęczyc niz praca - ale czego sie nie zrobi dla dobra dziecka i napewno ta myśl pomoże Ci przetrwac te chwile. Sytuacja napewno nie jest łatwa bo sama widzisz ze chciałabys z córcia na wizyte jechac a nie mozesz Za to mąż bedzie mial okazje zobaczyc jak to jest kiedy kobieta ma tyle na glowie . Wytrzymasz i donosisz ciaze :-) dla dobra Twojego i synka . Tulę mocno
Olum a to skryty maluch Ci się trafił ;-) Ale jak siusiaka nie widac to zwiekszaja sie szanse na kobietke
Andziak nie wiem co może byc powodem ze forum Ci nie dziala bo ja nigdy nie miałam problemów. Może coś z Twoim kompem??? A jak wchodzisz na inne fora - pierwsze z brzegu to jest normalnie???
Dobra zmykam
Matko cały dzień mnie męczy - nawet teraz a zjadłam tylko nektarynkę Zauwazyłam że jk tylko cos zjem to od razu muł. Masakra jakaś
truskafffka zdrówka i kuruj sie naturalnie jakoś kobieto żeby bardziej Cię nie rozłożyło.
Dzięki dziewczyny że tak wierzycie w ta moją córcię :-) Można sobie pożyc nadziejami przynajmniej do USG kiedy poznam płec ;-)
natusia nieustannie trzymam kciuki za twoje staranka - oby owocne
agagsm super że z M pogodzeni i że były staranka. Trzymam mocno &&&&&&&&&&
Kinga za Ciebie także nieustannie trzymam &&&&&&&&&&&& za szybkie powodznie w działaniach
Ewcik tak jak wczesniej pisałam nie rezygnuj z cyklu , bo też wierzę że może sie udac nawet z opóźnionej mocno owulacji
Magda słońce wierzę że takie lezenie i nic nie robienie może gorzej zmęczyc niz praca - ale czego sie nie zrobi dla dobra dziecka i napewno ta myśl pomoże Ci przetrwac te chwile. Sytuacja napewno nie jest łatwa bo sama widzisz ze chciałabys z córcia na wizyte jechac a nie mozesz Za to mąż bedzie mial okazje zobaczyc jak to jest kiedy kobieta ma tyle na glowie . Wytrzymasz i donosisz ciaze :-) dla dobra Twojego i synka . Tulę mocno
Olum a to skryty maluch Ci się trafił ;-) Ale jak siusiaka nie widac to zwiekszaja sie szanse na kobietke
Andziak nie wiem co może byc powodem ze forum Ci nie dziala bo ja nigdy nie miałam problemów. Może coś z Twoim kompem??? A jak wchodzisz na inne fora - pierwsze z brzegu to jest normalnie???
Dobra zmykam
K
Kinga85
Gość
oj oby mu się udało dostać, domek czeka a O~~~ w drodze!KingaKciuki zaciskam niech plemniczek pędzi do jajeczka!!
Zdróweczka Ci życzę!!!
K
Kinga85
Gość
Martucha a Ty kiedy testujesz????
Natusia widze że i u CIebie owulacja!!!! trzymam kciuki za działania mamy wiec owu w tym samym czasie Ty ja i agagsm
Natusia widze że i u CIebie owulacja!!!! trzymam kciuki za działania mamy wiec owu w tym samym czasie Ty ja i agagsm
G
gość 574
Gość
ja tez na forum w pracy siedzę - czasem jestem zawalona i nawet zdania nie poczytam, a dziś jajo znoszę z nudów...a w domu tyle roboty czeka...eh
Już się ze mnie nabija mama, że powinnam sobie wozić pranie i je w pracy prasować - ciekawe co by na to szef jakby wszedł do mojego pokoju - mina bezcenna by była!
Kinga: no i potrójnie będziemy testy trzaskać - trzeba być dobrej myśli
Olum: a to połówkowe było usg? spokojnie jeszcze się pokaże maluch - ja swoje dopiero na połówkowym poznałam w 22tc.
Truskaffka: zdrówka dla ciebie - nie rozkładaj się i nie daj się chorobie!
nullka: wspólczuję samopoczucia - mi chrupanie takich chlebków typu Wasa czy sucharki pomagało.
Już się ze mnie nabija mama, że powinnam sobie wozić pranie i je w pracy prasować - ciekawe co by na to szef jakby wszedł do mojego pokoju - mina bezcenna by była!
Kinga: no i potrójnie będziemy testy trzaskać - trzeba być dobrej myśli
Olum: a to połówkowe było usg? spokojnie jeszcze się pokaże maluch - ja swoje dopiero na połówkowym poznałam w 22tc.
Truskaffka: zdrówka dla ciebie - nie rozkładaj się i nie daj się chorobie!
nullka: wspólczuję samopoczucia - mi chrupanie takich chlebków typu Wasa czy sucharki pomagało.
reklama
Podziel się: