reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga, Aga gsm - ogromne &&&&&&&&&&&&&&&& za owoce waszych starań, miejsca wolne, wskakujcie na nie, dziewczyny
biggrin.gif
bardzo bym chciała oj bardzo....
tasha wpadaj w wolnej chwili.
Ja to na bb jestem tylko jak w pracy siedzę bo w domu też nie mam czasu na net. chyba że na moment czasem:)

MISIA a co u Ciebie??? jak sie czujesz kochana??? odezwij się

MAMA pisz jak tam interes sie rozkręca? :)

Hejoo
już wiem co taka nerwowa ostatnio chodziłam:confused2: przeziębiłam się:confused2: często mam tak, że zanim chorobę odczuję to najpierw chodzę wkurzona na cały świat, myślałam ze hormony...a jednak... gardło boli, z nosa cieknie, ogólnie czuję się jakby po mnie stado słoni przebiegło...

źle się złożyło...bo właśnie od dzisiaj koleżanka na urlopie i pracuję za nią i za siebie:confused2: oby do przyszłego piątku...
mam w pracy soczek, hebrate, lipę...na noc kurację z mlekiem i czosnkiem zapodam i będę żyć mam nadzieję..

Natusia kciuki zaciśnięte za owocki tych staranek :D
ja śluzu płodnego też nie miałam, dlatego sylk taki przydatny, dawał ślizg :-D
Piranha haha ale z Ciebie uparciuch z tą moją potencjalną córą:-D
uparłaś się na te kasztanki:-p:-D

lepszego sampoczucia życzę ;)
Kinga :tak: Kciuki zaciskam :) niech plemniczek pędzi do jajeczka!!:tak:
Magda tulę i tak jak reszta jestem pewna że wszystko będzie dobrze:tak: grzecznie odpoczywaj, leż, czas leci ciągle do przodu ;)
z listem bardzo dobry pomysł, na pewno pomoże to mężowi ;)
Kate no dla Ciebie pełen szacuneczek za organizacje i w ciąży i poza ;)
Mama o żesz...ale wiariatka z Ciebie:-D za to jaka gładziutka teraz będziesz przez dłuższy czas:-p a ja walczę z maszynkami:sorry:

ucałuj od nas Martuchę i Jej Synka :D
Aga nono pięknie się spisaliście:tak: haha oj tak, wcześnie zaczynają się miłości przedszkolne, przyzwyczajaj się :-p
Czarodziejka wstawiaj linki:tak: jak mnie cosik olśni że potrzebuję, to chętnie się zgłoszę ;)

Nullka polecam tabletki z imbirem na mdłości, mnie bardzo pomogły:tak:
Olum to dalej kciuki zaciskamy ;)
Andziak znowu forum nie działa?

Miłego dnia ;) postaram się zaglądać ;)

truskafffciu a jakie to tabletki jesli możesz zapodaj mi linka :)
Matko cały dzień mnie męczy - nawet teraz a zjadłam tylko nektarynkę :szok: Zauwazyłam że jk tylko cos zjem to od razu muł. Masakra jakaś
truskafffka zdrówka i kuruj sie naturalnie jakoś kobieto żeby bardziej Cię nie rozłożyło.

Dzięki dziewczyny że tak wierzycie w ta moją córcię :-) Można sobie pożyc nadziejami przynajmniej do USG kiedy poznam płec ;-)

natusia nieustannie trzymam kciuki za twoje staranka - oby owocne
agagsm super że z M pogodzeni i że były staranka. Trzymam mocno &&&&&&&&&&
Kinga za Ciebie także nieustannie trzymam &&&&&&&&&&&& za szybkie powodznie w działaniach
Ewcik tak jak wczesniej pisałam nie rezygnuj z cyklu , bo też wierzę że może sie udac nawet z opóźnionej mocno owulacji

Magda słońce wierzę że takie lezenie i nic nie robienie może gorzej zmęczyc niz praca - ale czego sie nie zrobi dla dobra dziecka i napewno ta myśl pomoże Ci przetrwac te chwile. Sytuacja napewno nie jest łatwa bo sama widzisz ze chciałabys z córcia na wizyte jechac a nie mozesz :( Za to mąż bedzie mial okazje zobaczyc jak to jest kiedy kobieta ma tyle na glowie . Wytrzymasz i donosisz ciaze :-) dla dobra Twojego i synka . Tulę mocno

Olum a to skryty maluch Ci się trafił ;-) Ale jak siusiaka nie widac to zwiekszaja sie szanse na kobietke :)

Andziak nie wiem co może byc powodem ze forum Ci nie dziala bo ja nigdy nie miałam problemów. Może coś z Twoim kompem??? A jak wchodzisz na inne fora - pierwsze z brzegu to jest normalnie???

Dobra zmykam

ja tez na forum w pracy siedzę - czasem jestem zawalona i nawet zdania nie poczytam, a dziś jajo znoszę z nudów...:-pa w domu tyle roboty czeka...eh
Już się ze mnie nabija mama, że powinnam sobie wozić pranie i je w pracy prasować - ciekawe co by na to szef jakby wszedł do mojego pokoju - mina bezcenna by była!
Kinga: no i potrójnie będziemy testy trzaskać - trzeba być dobrej myśli :-D
Olum: a to połówkowe było usg? spokojnie jeszcze się pokaże maluch - ja swoje dopiero na połówkowym poznałam w 22tc.
Truskaffka: zdrówka dla ciebie - nie rozkładaj się i nie daj się chorobie!
nullka: wspólczuję samopoczucia - mi chrupanie takich chlebków typu Wasa czy sucharki pomagało.

reklama
Do góry