reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Andziak
etykietka.
eskupal( taki wąż co jest w herbie lekarzy) ..
eye-liner ( tusz do kresek na powiekach
) ..
eros( aniołek z łukiem ) ..
emulsja---> farba
ementaler---> ser żółty
niech narysuje jaką panią Ele
elipsa---> takie jajo
eksplozja-->wybuch
ogród Eden..
nasza PIRANIA nie ma netu ...oby szybko wróciła do nas.....
aaahahahahahahaaaa posikam się ...mąż mówi EREKCJA
))
etykietka.
eskupal( taki wąż co jest w herbie lekarzy) ..
eye-liner ( tusz do kresek na powiekach

eros( aniołek z łukiem ) ..
emulsja---> farba
ementaler---> ser żółty

niech narysuje jaką panią Ele

elipsa---> takie jajo

eksplozja-->wybuch
ogród Eden..
nasza PIRANIA nie ma netu ...oby szybko wróciła do nas.....
aaahahahahahahaaaa posikam się ...mąż mówi EREKCJA
Ostatnia edycja:
Andziak0307
Fanka BB :)
Dziekuje za propozycje.
Wyrysujemy tylko oby zapamietal co narysowal bo pani potem pyta co to No ciekawa jestem reakcji nauczycielki jakby erekcje narysowal.
Wyrysujemy tylko oby zapamietal co narysowal bo pani potem pyta co to No ciekawa jestem reakcji nauczycielki jakby erekcje narysowal.
Andziak0307
Fanka BB :)
A emeryture jak wyrysowac? to ma narysowac 7 latek i powiedziec co jest narysowane
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ja jak zwykle wieczorową porą.
Przepraszam za brak odzewu dzisiaj, ale przyjazd mamy troszkę zaburzył porządek dnia, no i wiecie....pogaduchy, kolacyjka i takie tam
Ogólnie mówiąc bardzo przyjemnie, dziewczynki z radości i emocji nie mogły zasnąć. Mama doleciała bez przygód, mąż ją przywiózł również bez większych przeszkód. Wszyscy zadowoleni
Ja troszkę kuśtykam, bo dzień był dość zwariowany i oczywiście przesadziłam z łażeniem. Jutro już będę grzeczna
Noemi wciąż trzymam kciuki za Ciebie. Wykresik wygląda bardzo obiecująco
Andzia szczerze Ci powiem, że w życiu bym nie pomyślała, że można mieć taki problem z imieniem dla chłopca
Patrysia no to nieźle Twój mąż wymyślił. Nie chodzi mi o imię, wiesz, tylko że teraz, kiedy już tyle czasu miał być Marcelek. Ciekawa jestem, jak w końcu będzie miał na imię Wasz synek:-) Oby Cie słońce nie rozłożyło. Że też akurat teraz musiało chwycić
Trzymaj się! A brzusiu śliczny. Tak szczuplutki, że wygląda jak przyklejony, serio
Marta Bazyli jest po ojcu mojego męża, który zmarł bardzo dawno temu, a był cudownym człowiekiem. Jak teściowa o nim mówi,, to tak fajnie to brzmi...Zylek, Zyluś.....mąż by chciał, ja sama nie wiem.....echhhh......nie sądziłam, że tak ciężko będzie z imieniem
Podejście co do @ fantastyczne! Wcześniej, czy później na pewno się uda:-)
Mama zaraz wkleję fotki;-) Sorki, że tak późno
MissBella u mnie leżaczek bardzo się przydał przy obu córkach, chociaż dla starszej był niezbędny, bo tylko w nim spała mi w dzień. Młodsza lubiła się bawić zabawkami na pałąku i rozglądać za wszystkimi. Ja osobiście uważam, że dziecko potrzebuje popatrzeć na świat z innej pozycji, a przecież nie dasz rady non stop nosić na rękach. I tak, jak Marta pisze można w nim podawać pierwsze posiłki, kiedy dziecko jest jeszcze za małe na krzesełko do karmienia. Myśmy mieli taki, jak Pirania i sprawdził się rewelacyjnie. Teraz kupię nowy, ale tylko dlatego, że ten się już lekko rozsypuje.
Natuisu, gdyby mnie jutro w dzień nie było, to już teraz słonko najlepsze życzenia dla Synka i oczywiście dla Was posyłam:-)
Życzę Wam samych pięknych chwil, które na zawsze zapisują się w pamięci!
Tasha ja też lubię krótkie imiona....jeny, jaka jestem niezdecydowana
A z tym forum, to masz rację. Na styczniówkach jest ok, ale wiem, że czasem, to aż strach się odezwać. Fajnie, że możemy tu sobie tak o wszystkim pogadać. Zaraz wkleję fotki
Fajnie, że masz net w szpitalu. Ja jak siedziałam z Nelą dwa tygodnie, to myślałam, że tam oszaleję
Czarodziejko zuch chłopak z Twojego synka. Aż mi smutno, jak czytam, że on taki biedny. Mam nadzieję, że ta noc będzie spokojniejsza &&&&&&&&&&&&&&
Axa Adusia cudowna. I pięknie Ci śpi. Oby tak dalej!:-)

Przepraszam za brak odzewu dzisiaj, ale przyjazd mamy troszkę zaburzył porządek dnia, no i wiecie....pogaduchy, kolacyjka i takie tam

Ja troszkę kuśtykam, bo dzień był dość zwariowany i oczywiście przesadziłam z łażeniem. Jutro już będę grzeczna

Noemi wciąż trzymam kciuki za Ciebie. Wykresik wygląda bardzo obiecująco

Andzia szczerze Ci powiem, że w życiu bym nie pomyślała, że można mieć taki problem z imieniem dla chłopca

Patrysia no to nieźle Twój mąż wymyślił. Nie chodzi mi o imię, wiesz, tylko że teraz, kiedy już tyle czasu miał być Marcelek. Ciekawa jestem, jak w końcu będzie miał na imię Wasz synek:-) Oby Cie słońce nie rozłożyło. Że też akurat teraz musiało chwycić

Marta Bazyli jest po ojcu mojego męża, który zmarł bardzo dawno temu, a był cudownym człowiekiem. Jak teściowa o nim mówi,, to tak fajnie to brzmi...Zylek, Zyluś.....mąż by chciał, ja sama nie wiem.....echhhh......nie sądziłam, że tak ciężko będzie z imieniem

Mama zaraz wkleję fotki;-) Sorki, że tak późno

MissBella u mnie leżaczek bardzo się przydał przy obu córkach, chociaż dla starszej był niezbędny, bo tylko w nim spała mi w dzień. Młodsza lubiła się bawić zabawkami na pałąku i rozglądać za wszystkimi. Ja osobiście uważam, że dziecko potrzebuje popatrzeć na świat z innej pozycji, a przecież nie dasz rady non stop nosić na rękach. I tak, jak Marta pisze można w nim podawać pierwsze posiłki, kiedy dziecko jest jeszcze za małe na krzesełko do karmienia. Myśmy mieli taki, jak Pirania i sprawdził się rewelacyjnie. Teraz kupię nowy, ale tylko dlatego, że ten się już lekko rozsypuje.
Natuisu, gdyby mnie jutro w dzień nie było, to już teraz słonko najlepsze życzenia dla Synka i oczywiście dla Was posyłam:-)
Życzę Wam samych pięknych chwil, które na zawsze zapisują się w pamięci!
Tasha ja też lubię krótkie imiona....jeny, jaka jestem niezdecydowana

Czarodziejko zuch chłopak z Twojego synka. Aż mi smutno, jak czytam, że on taki biedny. Mam nadzieję, że ta noc będzie spokojniejsza &&&&&&&&&&&&&&
Axa Adusia cudowna. I pięknie Ci śpi. Oby tak dalej!:-)

Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
reklama
T
Tusia.
Gość
Podziel się: