reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Andziak
etykietka.
eskupal( taki wąż co jest w herbie lekarzy) ..
eye-liner ( tusz do kresek na powiekach :-D) ..
eros( aniołek z łukiem ) ..
emulsja---> farba
ementaler---> ser żółty:-D
niech narysuje jaką panią Ele :-D
elipsa---> takie jajo:-p
eksplozja-->wybuch
ogród Eden..

nasza PIRANIA nie ma netu ...oby szybko wróciła do nas.....

aaahahahahahahaaaa posikam się ...mąż mówi EREKCJA :)))

Ostatnia edycja:
Andziak - Europa, Egipt, emerytura, egzemplarz, egzotyka, eksponat, elektroda, etui, etola, ekwipunek...
a dlaczego nie da się narysować elektryczności??? machnąć można jakiś kabelek albo żarówkę...

Ja jak zwykle wieczorową porą.
Przepraszam za brak odzewu dzisiaj, ale przyjazd mamy troszkę zaburzył porządek dnia, no i wiecie....pogaduchy, kolacyjka i takie tam:-p Ogólnie mówiąc bardzo przyjemnie, dziewczynki z radości i emocji nie mogły zasnąć. Mama doleciała bez przygód, mąż ją przywiózł również bez większych przeszkód. Wszyscy zadowoleni:happy2:
Ja troszkę kuśtykam, bo dzień był dość zwariowany i oczywiście przesadziłam z łażeniem. Jutro już będę grzeczna:zawstydzona/y:

Noemi wciąż trzymam kciuki za Ciebie. Wykresik wygląda bardzo obiecująco:tak:

Andzia szczerze Ci powiem, że w życiu bym nie pomyślała, że można mieć taki problem z imieniem dla chłopca:blink:

Patrysia no to nieźle Twój mąż wymyślił. Nie chodzi mi o imię, wiesz, tylko że teraz, kiedy już tyle czasu miał być Marcelek. Ciekawa jestem, jak w końcu będzie miał na imię Wasz synek:-) Oby Cie słońce nie rozłożyło. Że też akurat teraz musiało chwycić:angry::wściekła/y: Trzymaj się! A brzusiu śliczny. Tak szczuplutki, że wygląda jak przyklejony, serio:tak:

Marta Bazyli jest po ojcu mojego męża, który zmarł bardzo dawno temu, a był cudownym człowiekiem. Jak teściowa o nim mówi,, to tak fajnie to brzmi...Zylek, Zyluś.....mąż by chciał, ja sama nie wiem.....echhhh......nie sądziłam, że tak ciężko będzie z imieniem:baffled: Podejście co do @ fantastyczne! Wcześniej, czy później na pewno się uda:-)

Mama zaraz wkleję fotki;-) Sorki, że tak późno:zawstydzona/y:

MissBella
u mnie leżaczek bardzo się przydał przy obu córkach, chociaż dla starszej był niezbędny, bo tylko w nim spała mi w dzień. Młodsza lubiła się bawić zabawkami na pałąku i rozglądać za wszystkimi. Ja osobiście uważam, że dziecko potrzebuje popatrzeć na świat z innej pozycji, a przecież nie dasz rady non stop nosić na rękach. I tak, jak Marta pisze można w nim podawać pierwsze posiłki, kiedy dziecko jest jeszcze za małe na krzesełko do karmienia. Myśmy mieli taki, jak Pirania i sprawdził się rewelacyjnie. Teraz kupię nowy, ale tylko dlatego, że ten się już lekko rozsypuje.

Natuisu, gdyby mnie jutro w dzień nie było, to już teraz słonko najlepsze życzenia dla Synka i oczywiście dla Was posyłam:-)
Życzę Wam samych pięknych chwil, które na zawsze zapisują się w pamięci!

Tasha ja też lubię krótkie imiona....jeny, jaka jestem niezdecydowana:baffled: A z tym forum, to masz rację. Na styczniówkach jest ok, ale wiem, że czasem, to aż strach się odezwać. Fajnie, że możemy tu sobie tak o wszystkim pogadać. Zaraz wkleję fotki:happy2: Fajnie, że masz net w szpitalu. Ja jak siedziałam z Nelą dwa tygodnie, to myślałam, że tam oszaleję:baffled:

Czarodziejko zuch chłopak z Twojego synka. Aż mi smutno, jak czytam, że on taki biedny. Mam nadzieję, że ta noc będzie spokojniejsza &&&&&&&&&&&&&&

Axa Adusia cudowna. I pięknie Ci śpi. Oby tak dalej!:-)

madzi tel 001.jpgmadzi tel 002.jpgmadzi tel 003.jpgmadzi tel 004.jpgmadzi tel 005.jpgmadzi tel 003.jpgmadzi tel 004.jpgmadzi tel 005.jpgmadzi tel 006.jpgmadzi tel 007.jpg

reklama
Do góry