reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam
Ja po maniciurze już dziś jestem , zaraz po Julka jadę bo kończy o 11:20 , ale już myślami jestem.... no wiecie gdzie ;-) Ale miałam dziś sen :szok: - byłam u gina , robi mi USG i co widzę???? Bliźniaki jednojajowe ;-) Oby to nie był sen proroczy hehehe

Czarodziejko dziki powiadasz???? Ja też kiedyś widziałam - poszłyśmy z koleżanką w stronę lasu i nie doszłyśmy bo ścieżką na ulicę szło sobie stado dzików. Zamarłyśmy i cieszyłyśmy się że nie zdążyłyśmy wejść do lasu.
misia miłego koncertu :) i wpadaj jutro z relacją jak było :tak:
Piranha to Krzyś miał wczoraj niezłą drzemkę :) Też tak mam że jak Antek długo śpi w dzień to potem do 23 albo i dalej spaceruje

Noemi no no tempka obiecująca :-) Mam nadzieję że będzie z tego ciąża. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&

Kasia_uk hop hop - kochana gdzieś Ty??? Twoja tempka też szybuje w górze ślicznie. &&&&&&&&&&&&&&&

Odnośnie facetów jeszcze - dziś tatuś przyprowadza do przedszkola ok 2,5 letnią córeczkę wchodzi do sali i mówi : mam taką prośbę.... żony nie ma bo wyjechała a ja nie umiem z tymi włosami jej nic zrobić. Pani na to - oczywiście spokojnie uczeszemy :tak: :-)

Dziewczynki do miłego :) Wejdę do Was z wieściami ok 15:30 bo po wizycie jade od razu po Antosia do przedszkola , więc cierpliwości oki?

reklama
dzien dobry wszystkim :)
pirahna slodka coreczka :)
ja mam do was takie pytanie bo wzielo mnie przeziebienie co moge wziąć na bol gardla i katar jak karmie ?
agagsm ja czym wiecej mu mowie ze ma cos zrobic itp to on nazlosc tego nie zrobi jeszcze do mnie powie jakis glupi tekst ;/ on poprostu nie dojrzal do roli ojca ;/ tylko na pczatku takich problemow nie bylo dopiero w niemczech jak sie dorobil kasy;/a w polsce jak nie mial byl o wiele lepszym ojcem i mezem niz teraz... ale coz ...
powiem wam ze po tym lefax kolka mija albo jest slabsza , ale do 3 miesiaca jeszcze moze duzo sie zmienic;/
powiem wam ze chcalam cwiczyc poporodzie a nie ma czasu;/ ale nie jest zle waga 51,5 kg to jeszcze pare kg w dol i bede miala swoja wage :)
lece bo colin juz jest glodny;p
cos mialam pisac ale zapomnialam...:dry:

Nullka pochwalę się pochwalę :-) a ty daj koniecznie znacz jak u lekarza zaciskam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił kochana 3maj się :-)

Daria przykre że twój M ma takie podejście wiesz my sobie tu możemy pogadać ale ty tak naprawdę wiesz najlepiej jak go podejść 3maj się kochana i nie daj się ;-)

Daria, u Kai kolki się rozszalały jak skończyła 3 tygodnie ale trzymam z całych sił kciuki by Colina to ominęło, ależ on słodziutki jest! Co do kataru i bólu gardła to na pewno inne dziewczyny coś doradzą bo ja nie pamiętam co to :-) Dużo zdrówka dla Ciebie!

nullka, nie mogę się już doczekać fotki Twojego Maleństwa ...lub Maleństw z uwagi na sen :-D

Tasha, jak się miewacie? Jak zdrówko Sonii?

Mama, tęsknimy, ściągaj tą czapkę niewidkę i wracaj do nas.

Ja dziś sfotografowałam zabawy pod pałąkiem, ten jasny pasek na główce na pierwszej fotce to rosnące jasne włoski pod tymi ciemnymi noworodkowymi ;-) ...obiecuję, że dam Wam trochę odetchnąć teraz od fotek :-D

Ostatnia edycja:
Piranha Przepiękną masz córunie :tak: nie dawaj nam odpocząć od zdjęć mamy przyjemność patrzeć jak Kaja rośnie i ładnieje z dnia na dzień z fotki na fotkę :tak: a poza tym wiesz jak się napatrzymy to może się "zarazimy " hehehehehehe

cześć laseczki!!!
wczoraj nie pisałam, bo padł mój mobilny internet na doładowanie:-D

Magda - musisz się jakoś kochana przemęczyć, dobrze, że masz wsparcie męża i mama może do Ciebie przyjechać, jakoś będzie a te 12 tyg szybko zleci, ja miałam inną sytuację, to była moja 2 ciąża a w domu miałam nastolatka, mój syn w maju skończył 16 lat, więc praktycznie był samodzielny, też dość wcześnie rozeszło mi się to spojenie, chyba w 26 tyg, ok 30 tyg rozejście miało 2,2 cm przy normie 1,2 cm, po prostu w miarę możliwości się oszczędzaj i naprawdę unikaj dźwigania, bo potem ból jest jeszcze gorszy, trzymam &&&&&&&&&&&&, będzie dobrze:tak:

Daria - skoro mąż uważa, że nic nie robisz to może po prostu przestań robić, nie gotuj (tylko dla siebie i Nadii), nie pierz jego gaci, nie prasuj, rób zakupy tylko niezbędne dla siebie i dzieci, nie sprzątaj, może wtedy doceni to twoje nic nierobienie, może wtedy zrozumie, że Ty pracujesz praktycznie 24h a nie 8-10h tak jak on; albo jedź do Polski a on niech sobie radzi sam, długo nie wytrzyma

Andziak - bardzo Ci współczuję, chyba najlepszym rozwiązaniem jest brak reakcji z twojej i męża strony na zaczepki mamy, trzymaj się i duuużo sił życzę

Natusia - Ty te wszystkie zarazki ze szkoły przynosisz, a na dziecko nigdy nie ma odpowiedniego momentu, twój M tak mówi jak ja: jeszcze nie teraz, później, to nie jest odpowiednia chwila; a potem zafundowałam sobie królewnę po 16 latach:-D, staraj się o dzidziusia teraz, żeby nie było tak ogromnej różnicy wieku (choć ma to swoje plusy;-))

Nullka, Ewcik - &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty

pozdrawiam cieplutko, miłego dnia!!!

Hej dziewczynki.
Ja właśnie w drodze do pracy.
Nie mam nawet czasu z wami podpisać :-(

Nullka, Ewcik &&&&&&& za wizyty

Noemi,Kasia &&&&&&& za ten cykl

Daria, Piranha, Truskafffka piękne zdjęcia

A jestem załamana moim wykresem :-(

Dziewczyny co ja mam zrobić żeby mieć taki wykres jak wasz. Wprawdzie w tym cyklu sie nie staraliśmy, ale i tak nic nie można z niego odczytać...

reklama
Piranha błagam nawet tak nie żartuj ;-) Za drugim razem byłam otwarta na taką możliwość , ale teraz byłoby mi już ciężko . Wiem nie miałabym tu nic do gadania ;-) ale lepiej... nie .
Kaja cudowna i jaka z niej blondyneczka śliczniutka .

_____________________________________________________________________________________

Dziś doczytałam na majowym wątku (do którego mam nadzieje dołącze po wizycie) o Lorelain - niestety znowu los jej doświadczył i już nie będzie majówką :-( K**wa jakie to wszystko niesprawiedliwe :-(

Ostatnia edycja:
Do góry