axarai
dziecioholiczka......
Daria a powiedz mi dostałaś te tabletki D-fluorette dla małego? I ewentualnie jak mu podajesz? Bo mi kazali małej wkładać do buzi i podać mleko, że niby połknie, więc nie daje, czekam na wizytę, niech mi w kropelkach zapisze. żaden z moich dzieci nie miał próchnicy, ani też popsutych zębów, więc nie bardzo mam ochotę podawać ten fluor.
Piranha, ależ oko ma Kajunia
U mnie oczka raczej wklęsłe, więc i małe, i dzieci też raczej takie mają, więc podziwiam oczęta! Tu w De dużo hindusów jest, panienki to maja tak piękne oczy, że napatrzeć się nie mogę
Mi się bardzo podoba podejście lekarzy i położnych tu w DE do karmienia piersią. Wybór należy wyłącznie do mamy, nikt nie namawia, nie dyskutuje (nie wpędza mamy w poczucie winy). Wszystkie zalety karmienia piersią są omawiane wcześniej, po porodzie wyboru dokonuje mama. Żadnej dyskusji. A i jeszcze jak Ada płakała to przyszła położna i zapytała się, czy będę podawać smoczek, jak powiedziałam że tak to po prostu przyniosła, na uspokojenie (tak naprawdę to miałam w torbie, ale głupia myślałam, że tu jak PL dostane ochrzan
, a teraz to sobie myślę, jacy ludzie są niemądrzy, i boją się w polskim szpitalu, a co kogo obchodzi, że ja chcę podać smoczek tak na prawdę!)
A tu coś dobregohttp://moto.allegro.pl/elddis-typhoon-gtx-zarejestrowana-i2637281809.html
Piranha, ależ oko ma Kajunia

Mi się bardzo podoba podejście lekarzy i położnych tu w DE do karmienia piersią. Wybór należy wyłącznie do mamy, nikt nie namawia, nie dyskutuje (nie wpędza mamy w poczucie winy). Wszystkie zalety karmienia piersią są omawiane wcześniej, po porodzie wyboru dokonuje mama. Żadnej dyskusji. A i jeszcze jak Ada płakała to przyszła położna i zapytała się, czy będę podawać smoczek, jak powiedziałam że tak to po prostu przyniosła, na uspokojenie (tak naprawdę to miałam w torbie, ale głupia myślałam, że tu jak PL dostane ochrzan

A tu coś dobregohttp://moto.allegro.pl/elddis-typhoon-gtx-zarejestrowana-i2637281809.html
Ostatnia edycja: