Hello!
Mama, ano pospałam tyci dłużej bo Krzysiu z M śpi dłużej jak w dniach pn-pt więc przy okazji nie obudził tak wcześnie Kai ;-) WOW, gratuluję spadku, działasz mobilizująco i chyba za siebie też się wezmę

...ja to niestety niziołek przy Was bo tylko 164 cm.
Noemi, betę najlepiej robić minimum 3 dni po implantacji a implantacja może nastąpić od 5 do 12 dpo, ja bym robiła betę gdy na teście 10 mIU/ml wyjdzie cień kreski.
Martucha, Kaja nie spała poza domem ale to nie będzie problem, gorzej z Krzysiem bo on też nigdy nie spał poza domem

a ma już swoje przyzwyczajenia ;-), zobaczymy jak to będzie. Hehehe, jak Krzysiu się rozgada to Kaja już w ogóle nie pośpi ...teraz śpi koło M w innym pokoju i nieźle jej to idzie, jak widać potrzebuje spokoju i ciszy oraz obecności kogoś obok a ciężko mi jej to wszystko zapewnić gdy M jest w pracy.
Andziak, dzięki, mam nadzieję, że tak właśnie będzie! Jak się czujesz?
Patrysia, a próbujesz różne przyspieszacze porodu? ...pewnie tak, trzymam kciuki by Marcelek nareszcie zapragnął się przeprowadzić na drugą stronę brzucha.
natusia, no szok jak długo Ciebie męczy to choróbsko, mam nadzieję, że od jutra będzie już z górki i szybko wyzdrowiejesz.
ilaczek, oby kolejne nocki były spokojne i przespane! Dużo zdrówka dla córeczek!
Marzycielko, słodziki zakwaszają i nie zmniejszają absorpcji wapnia jak cukier, są więc wskazane przy planowaniu córeczki

...no ale nie są zbyt zdrowe niestety.
Aga, ale przepiękna jest Twoja Michalinka (uwielbiam to imię i bardzo do niej pasuje bo jest takie anielskie w brzmieniu a ona wygląda jak mały aniołek z tymi blond loczkami :-))!
Kasia, ale pięknie tempka podskoczyła, a nie mówiłam? :-) Faceci sobie nie zdają sprawy jak bardzo męczące jest zajmowanie się dziećmi i domem, mój nieraz dawał mi do zrozumienia, że on jest bardziej zmęczony bo z pracy wrócił ale jak zostaje sam z dziećmi 10 minut to ledwo radę daje ;-)