reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM
mama również gratuluję spadku wagi i biznesu...jak będę w Poznaniu u przyjaciółki postaram się Ciebie odwiedzić...hehehe...nie opędzisz się od nas klientek z BB:-D
natusia zdrówka życzę, oj znam ten ból zatowy, a próbowałaś może tabletki ziołowe Sinupret, jak dla mnie były rewelacyjnie, super rozrzedzały katar i zmniejszały ból zatok, bo katar spływał rewelacyjnie. polecam.
martucha wspaniała przygoda leśna,,,też pamiętam podobne harce w naszej starej terenóweczce, ale kiedy to było...;-)
teraz to ciężko się wybrać na takie wojaże przy naszej trójcy:-D
u nas też zimno, 10 stopni teraz, a w dodatku wiatr bardzo silny wieje, prawdziwa jesień nastała!

ja mam ciężką noc za sobą, wydawać by się mogło, że wczoraj pożegnałam wszelkie katary i kaszle w domu, a wieczorem moja Zocha jak dostała ataku to z godzinę się biedulka męczyła, odrywało się jej wszystko na przemian z suchym kaszlem, podałam soczek ciepły malinowy, nasmarowałam, jeszcze tantum verde do gardełka, poklepałam po pleckach i jakoś przeszło, ale za to o 5.30. obudziła się i mam ubieraj....:szok:
Emilkę w nocy bolał brzuszek,,,raz chyba biegunkę miała...
tylko Kasia spała spokojnie, nawet jej kaszel Zosi nie obudził.
jeszcze mam dwa psy koło domku i jedna suczka dawała pół nocy czadu, wstawałam uciszałam,,,o zgrozo, od 2giej ciągle co godzinę pobudki i łeb mi pękał.
ale kawka postawiła na nogi.
patrysia kciuki za szybki poród, oby się już zaczął na dniach bo wiem jak Ci ciężko, moja szwagierka ma termin na 24tego i też czeka w domku, bo już by chciała, będzie mieć drugą córeczkę.
miłego dnia Wam życzę kochane,,,lecę domek ogarnąć.:-)

reklama
Ilaczek dziekuję kochana :)))
i wiesz co ????

ja się wcale nie będę od Was opędzać :-D:-D

zdrówka dla dziewczynek ..takie noce wyczerpują ..mam nadzieję ,że dzisiejsza noc przyniesie spokojny sen ..

pranie rozwieszone...podłoga schnie
w domu pachnie frezją bo "odpaliłam" kominek :-) ten gdzie się leje olejki zapachowe i wode a na dół świeczuszkę ..
jak się wypali to zapodam jabłko-cynamon :)

Mama ja mam 170 i waga 58-59. Także 5 pierwsza jest :-)

Natusia zdrowia życzę dla was.

Iliaczek dla twoich córeczek rownież zdrowka. Oby im szybko przeszło.

Mama a o tym nadgarstku to nie wiedziałam. Ciekawe ;-)

Natusia zaczęłam znowu lykac witaminki, staram sie pilnować dietę, a resztę zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :-)

mama
a jak sobie radzisz z odmawianiem słodyczy?

Martuchaa nie radzę sobie hahahahahahaaaa jak mam ochotę to zjem mały kawałek bo inaczej .....
ale najgorzej jest przed @ i wtedy nie walcze z tym tylko podjadam ...:sorry2:

i nie ma mowy ---> nie wygonimy Cię ...co masz mieć czyściej niż my :-p

Marzycielka no to mnie zmotywowałaś
też będę miała 5 z przodu :)))) apromys :-D

Kinga cześć zalatana ..

Tomi kosi ogród ..pewnie to już ostatnie koszenie ...:sorry2:

Martuchaa no idź ,idź sprzątać ...
ja juz mam ogarniete to raz po raz odświeżam stronkę i klikam :-p

nie wiem czemu tak jest z tym słodkim przed @ ..normalnie wciągu cyklu to owoce wystarcza ,ale przed @ musi byc czekolada,trufle i inne...

kurka trza się brac za obiad ...faktycznie czas popyla:baffled:

Natusiu, kochana dziekuje :-********* ja tez za ciebie dede trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziewczyny wy mi tu nic nie mowcie o slodyczach bo mi lekarz powiedzial ze dla dobra mojej twarzy to zebym unikala czekolady :wściekła/y:to dopiero mordega dla mnie :szok: ja tez z tych co przed @ czekolada sie objadam :-D a teraz? szperam po pulkach i szukam czegos zastepczego :dry:

ale po wakacjach tez czuje ze mi przybylo tu i uwdzie wiec moze brak, jak dla mnie, wiekszosci slodyczy dobrze mi zrobi.
a, i nawet sobie zakupilam slodzik zeby nie uzywac cukru :-D a on chyba dobry przy planowaniu dziewczynki :happy2: dobrze pamietam?

Kinga taki blog to super sprawa i napewno bede zagladala co tam naskrobalas ;-)

to ja zmykam robic dalsze porzadki ;-)

dobry:)
Ale wy to laski jesteście:) ja też mam 170 cm ale 6 z przodu;P
Marzycielka: ja też nie powinnam jeścć słodyczy, ale przed @ to masakra - nie dałabym rady;)
ilaczek: zdrówka dla twojej małej - u nas co tydzień w piątek jest katar przyniesiony z przedszkola, szybka kuracja i w poniedziałek znowu idzie bez...i tak leci trzeci tydzień...ehh przedszkole
mama: no waga ci ładnie zleciała, ja mam tyle ile ty przed zgubieniem, może też się poodchudzam, bo nie będe tu pasowała;P
magda: fajnie, że udało się znaleźć w sałatce ten smak, a teraz mi narobiłaś smaka na tą brokułową sałatkę, że taka dobra i chyba zrobię sobie zaraz:-D
martucha: z tych leśnych wypraw to chyba coś będzie;))) nieźle - nam też w aucie się zdarzało, ale dużo mniejszym niż terenowe, więc trochę kombinacji to wymagało hahah Dzięki za miłe słowa pod adresem Miśki - dla ciebie zatem wersja full mojej córy po uczesaniu:-D:-D:-D
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/703/mis3g.jpg/][IMG=http://imageshack.us/a/img703/8789/mis3g.jpg][/IMG]
[/URL]

reklama
jestem ..poszlismy po obiedzie na długiiii spacer ..
własnie wrócilismy i co ?? zaczęło padać
to nam sie udało :)) piesio wylatany,załatwiony,dzieci też trochę się energii pozbyły..
czas na kawę .

Agagsm dzięki ...
przestań,jakie nie będziesz pasowała...
jakbyś miała 4 z przodu to byś nie pasowała bo byśmy Cię "zjadły" hhahahahaaaa

Pirania ???????????????????

Magda z uk??????????????? :)) zostaw tą sałatkę :))

Axarai jak tam sobie radzicie ??

Daria ????????

Patrysiak!!!! pokaż się :)

miłego popołudnia a jedzącym obiadki ---> smacznego:)

Do góry