reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dziewczyny naklikałyście tyle, że nie nadążę czytać:-)
Nie chcę, żebyście sobie pomyślały, że myślę tylko o sobie, więc już lecę czytać, o czym to tak dyskutujecie od rana;-):-)
Nie chcę, żebyście sobie pomyślały, że myślę tylko o sobie, więc już lecę czytać, o czym to tak dyskutujecie od rana;-):-)
truskafffka
Fanka BB :)
Magda jakie dyskusje od rana? hahaha dotyczące Ciebie gdzie się podziewasz...że wyprawkę niebieską już kompletujesz...a my tu pazury obgryzałyśmy
Martucha nic nie mówię, ale mi zimno...na początku ciąży hihihi może synuś sobie miejsce w brzuszku robi :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Martucha nic nie mówię, ale mi zimno...na początku ciąży hihihi może synuś sobie miejsce w brzuszku robi :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ilaczek
Magda - super !!!! Gratuluje !
Znaczy , może mam szanse po Darii i Magdzie
i ja i ja też
axarai
dziecioholiczka......
Madzia Wiedziałam!!!!!!!, no przeczucie miałam, tak samo jak w stosunku do Piranhi!!! Ciesz się, ja w 17tc się dowiedziałam, ale tak jakoś uwierzyłam, bez zastrzeżeń ginowi, bo on bardzo doświadczony, bardzo skrupulatnie to Usg robił, i sprzęt super ma, i na końcu powiedział, że dla niego 100%. Później na połówkowym inny lekarz potwierdził, i jeszcze 2 razy byłam u mojego gina i na końcu powiedział, że na 200%:-) Ale już w 17 tc poleciałam na różowe zakupy, no i............. do dzisiaj nie mogę skończyć:-)
G
gość 574
Gość
Magda: my myślałyśmy, ze ty już skompletowałaś od razu po ginie te wyprawkę niebieską tak długo cię nie było - jajka znosiłyśmy - nie wiem czy owulacyjne, ale jajka;P
Martuchaa: masz tak piękny wykresik, że będziesz następna - zobaczysz
Martuchaa: masz tak piękny wykresik, że będziesz następna - zobaczysz
axarai
dziecioholiczka......
Tu jest ciekawy artykuł, ja nigdy nie mierzyłam temperatury, ale widzę, że najgorzej rozszyfrować te testy, czy mocna ta kreska, czy nie tu takie coś wymyślili... czerwona lampeczka (w zasadzie dla starających się powinna być zielona:-))Komputerki cyklu określą dni płodne - Kobieta - WP.PL
truskafffka
Martucha nie nakręcam, ale serio jestem dobrej myśli
Mnie w pierwszej ciąży strasznieee zimno było, ja nawet sobie z tego sprawy nie zdawałam, ale jak już wiedziałam o maluchu, powiedziałam mamie (wtedy jeszcze wspólnie mieszkaliśmy z rodzicami) to mama ucieszona czarownica stwierdziła, że wiedziała, bo ciągle zmarznięta chodziłam, poprzykrywana kocami itd więc może cosik w tym jest
teraz też miałam okres, że na zewnątrz 30 stopni a ja ..pod kocem
aleeee mi się dziś chcee spaaaać..
axarai
dziecioholiczka......
Truskafka ja też tak miałam, w ciąży z chłopcami, zimno, telepanie, okropne i maniactwo spania Teraz z Adą nie było mi zimno, ale za to cofki miałam, i na bezsenność masakrytyczną cierpię
reklama
Piranha
Martucha, u mnie w udanym cyklu były 2 nietypowe objawy: nieziemski spokój i właśnie było mi cały czas zimno podobnie jak u Truskafffki i Axarai, aż w skarpetkach musiałam spać :-) ...chociaż podobno organizm wie o ciąży dopiero po implantacji zarodka a wcześniej działa nasza wyobraźnia ;-) Trzymam kciuki, wykres masz na razie przecudny!
Axarai, ano masz nosa co do płci dzidziusiów :-), teraz wszystkie ciężarówki będą Ciebie podpytywać Ja też poznałam pleć Kai w 17 tc (skończonym 16 tc) i lekarka była pewna na 100%.
Magda, ten strach, że coś się zmieni to normalne kiedy się tak mocno czegoś pragnie (tak było u mnie czy u Tashy) ale gwarantuję Ci, że nic się nie zmieni i rośnie w Tobie malutki, śliczny chłopczyk :-), rzadko zdarzają się pomyłki w tą stronę (że z chłopca robi się dziewczynka) a ponadto w 20 tc płeć widać jak na dłoni.
Axarai, ano masz nosa co do płci dzidziusiów :-), teraz wszystkie ciężarówki będą Ciebie podpytywać Ja też poznałam pleć Kai w 17 tc (skończonym 16 tc) i lekarka była pewna na 100%.
Magda, ten strach, że coś się zmieni to normalne kiedy się tak mocno czegoś pragnie (tak było u mnie czy u Tashy) ale gwarantuję Ci, że nic się nie zmieni i rośnie w Tobie malutki, śliczny chłopczyk :-), rzadko zdarzają się pomyłki w tą stronę (że z chłopca robi się dziewczynka) a ponadto w 20 tc płeć widać jak na dłoni.
Podziel się: