reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny naklikałyście tyle, że nie nadążę czytać:szok::-)
Nie chcę, żebyście sobie pomyślały, że myślę tylko o sobie, więc już lecę czytać, o czym to tak dyskutujecie od rana;-):-)

Magda jakie dyskusje od rana? hahaha dotyczące Ciebie :-D gdzie się podziewasz...że wyprawkę niebieską już kompletujesz...a my tu pazury obgryzałyśmy:-D
Martucha nic nie mówię, ale mi zimno...na początku ciąży hihihi może synuś sobie miejsce w brzuszku robi :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzia Wiedziałam!!!!!!!, no przeczucie miałam, tak samo jak w stosunku do Piranhi!!! Ciesz się, ja w 17tc się dowiedziałam, ale tak jakoś uwierzyłam, bez zastrzeżeń ginowi, bo on bardzo doświadczony, bardzo skrupulatnie to Usg robił, i sprzęt super ma, i na końcu powiedział, że dla niego 100%. Później na połówkowym inny lekarz potwierdził, i jeszcze 2 razy byłam u mojego gina i na końcu powiedział, że na 200%:-) Ale już w 17 tc poleciałam na różowe zakupy, no i............. do dzisiaj nie mogę skończyć:-)

Magda: my myślałyśmy, ze ty już skompletowałaś od razu po ginie te wyprawkę niebieską tak długo cię nie było - jajka znosiłyśmy - nie wiem czy owulacyjne, ale jajka;P
Martuchaa: masz tak piękny wykresik, że będziesz następna - zobaczysz:)

Martucha
nie nakręcam, ale serio jestem dobrej myśli :)
Mnie w pierwszej ciąży strasznieee zimno było, ja nawet sobie z tego sprawy nie zdawałam, ale jak już wiedziałam o maluchu, powiedziałam mamie (wtedy jeszcze wspólnie mieszkaliśmy z rodzicami) to mama ucieszona czarownica stwierdziła, że wiedziała, bo ciągle zmarznięta chodziłam, poprzykrywana kocami itd ;) więc może cosik w tym jest ;)
teraz też miałam okres, że na zewnątrz 30 stopni a ja ..pod kocem:baffled::-D

aleeee mi się dziś chcee spaaaać..

Truskafka ja też tak miałam, w ciąży z chłopcami, zimno, telepanie, okropne i maniactwo spania:szok: Teraz z Adą nie było mi zimno, ale za to cofki miałam, i na bezsenność masakrytyczną cierpię:baffled:

reklama
Martucha, u mnie w udanym cyklu były 2 nietypowe objawy: nieziemski spokój i właśnie było mi cały czas zimno podobnie jak u Truskafffki i Axarai, aż w skarpetkach musiałam spać :-) ...chociaż podobno organizm wie o ciąży dopiero po implantacji zarodka a wcześniej działa nasza wyobraźnia ;-) Trzymam kciuki, wykres masz na razie przecudny!

Axarai, ano masz nosa co do płci dzidziusiów :-), teraz wszystkie ciężarówki będą Ciebie podpytywać :-D Ja też poznałam pleć Kai w 17 tc (skończonym 16 tc) i lekarka była pewna na 100%.

Magda, ten strach, że coś się zmieni to normalne kiedy się tak mocno czegoś pragnie :tak: (tak było u mnie czy u Tashy) ale gwarantuję Ci, że nic się nie zmieni i rośnie w Tobie malutki, śliczny chłopczyk :-), rzadko zdarzają się pomyłki w tą stronę (że z chłopca robi się dziewczynka) a ponadto w 20 tc płeć widać jak na dłoni.

Do góry