reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mama a jak tam u was pogoda, poprawila sie??? Ostatnie dni wakacji to niech bedzie cieplutko, bo to jeszcze troszke i znowu...szkola

Kasia poprawiło się o tyle ,że nie pada i Tom koło szopki podmurówkę ..
dzieci poleciały do sąsiadki bo Jej syn po nie przyszedł ..
ja cinam słoneczki prażony -włascnie sobie zrobiłam :-p
chcesz ??:)

Mama jasne rzuc troszke :). U nas pogoda cos sie psuje, niebo jakies zachmurzone oj aby z tego burzy nie bylo.... ja wiem, wiem co juz chcesz napisac ze seks w burzy to sama przyjemnosc... pewnie tak tylko ja sie boje :no:.... burzy oczywiscie ;-)

Ja sie zastanawiam musze kupowac typowa ciepla zimowa czapke dla malego do wyjscia ze szpitala? ja mam.same bawelniane a zimowe tak na 3 miesiace.Wy co myslicie.Sa wogole takie male zimowe czapki na noworodka bo ja najmniejsza mam rozmiar 40

Kasia uk , owszem winko wieczorem :)
Chyba pojade na rowerze do miasta , dziś mamy koncert Sylwii Grzeszczak i Kory z zespołem trochę sie rozerwię , bo mój pan w pracy do późna

hej kochane moje

ale produkujecie stron ostatnio, nie sposób Was nadgonić-mam nadzieję, ze jak się zacznie roku szkolny, skończą urlopy, to trochę zwolni tempo pisania :D:D:D

mama super, że Domiś czyta, uczyłaś go ?

magda absolutnie mnie nie uraziły Twoje słowa, no coś Ty! tylko mimo, ze sama chciałabym zacząć funkcjonować nrmalnie, to co chwilę coś, jakieś kłody pod nogi, które podcinają mi skrzydła i burzą to, co staram się odbudować...

jagienka napisz nam proszę do naszej tabeli, od kiedy staraliście się o dzidzię, kiedy się udało, jaka płeć planowana, jak wyglądały staranka, kiedy owu itd. o to samo mam prośbę do dido i olleny

kate
moja mama piecze cudowną szarlotkę z migdałami i rumem, uwielbiam ją, ale nie mam przepisu, musiałabym do niej dzwonić

truskawcia
fajnie, że rozmowę z szefem masz już za sobą, jeden stres mniej ;)

marta skoro pozytywne przeczucia są , to pozostaje tylko trzymać kciuki za udane staranka ;) &&&&&&&&

mama no i to się nazywa mieć prawdziwych znajomych, super, ze pamiętali o Was!

martucha mój syncio nazywa się Marcel, to jedyne imię, które podobało się zarówno mnie, jak i M

pirania ja też poproszę Twoją fotkę, nie widziałam Twojej buźki dawno:)

kasia jak nastrój przed przyjazdem córci? pewno uściskom nie będzie końca :)

natusia gdyby nie pirania, to po tym forum każda z nas poruszałaby się po omacku :) cudownie, że ją tu mamy!!!!

czarna to miłego wieczorku :) a z kim dzieci zostaną?

Ewcik , moje dzieci sprawiają frajde swoim dziadkom do końca wakacji , tym sposobem ja też po pracy mam trochę frajdy i wolności , bo od września znów się zacznie niezła kołomyja :-p

reklama
jagienka pelen podziw ja bym chyba nie dala rady zostawić nadie;/ ale ja taka jestem co sie bardzo do wszystkich przywiązuje;/

Ja też jestem bardzo przywiązana do dzieci ale nie mam wyjścia,jeśli teraz nie pójdę-później mogę miec problem bo z jednej pensji nie pociagniemy,wbrew krążącym opiniom Norwegia to baardzo drogi kraj.
Możesz mi wierzyc że gdybys musiała-oddałabys Nadie,ale życze Ci żebyś nieprędko musiała bo dla każdej matki to trudny okres...

Dzisiaj było wiele lepiej,Laurusia się bawiła,ładnie spała a nawet zjadła! Panie które się nią opiekują biegały cały czas do góry pokazac mi jak moje dziecko się bawi na roześmianych zdjęciach! Normalnie aż się wzruszyłam że wszyscy się tak przejęli :tak: Coraz mocniej wierzę w to że będzie dobrze ;-)

Ewcik,ja już to wszytsko tu niedawno pisałam...

Ostatnia edycja:
Do góry