reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

.... i ja zasiadam do kawki razem z wami.... juz laba !!!!
Trawka skoszona, pranie poprasowane, domek czysty i obiadek juz prawie...prawie gotowy....

.... ja to za wami nie moge nadazyc, czytam, czytam a pozniej zapominam co do kogo mialam napisac... chyba zaczne notatki robic:-D

Ja tez mam imie, tylko bejbika brak.... bedzie Vicky

Czarna czekaj cierpliwie a ona sie pojawi i tedy bedzie ......:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mama, jeszcze chwilkę jestem bo Kaja po 5 minutach się obudziła ale znów odpłynęła :-) Co do fotki to z ręką na sercu żadnej nowej nie mam :-D ale jak tylko się jakaś nadarzy to wrzucę :-)

natusia, podziwiam bo ja bym chyba już siebie do wkuwania nie zmusiła :-)

Pirania bo tak wczoraj babki wstawiały wykresy ,że dziś ja zmierzyłam tempke ,ale tylko dzis i naniosłam na wykres te odczucia które pamiętam ..spójrz prosze i napisz co myślisz ?? juz po owu ?? zobacz na poprzednie cykle ..
czy dzisiejsze przytulańsko coś wniesie do tematu ;))

Obserwacja cyklu - enpr.pl

kurcze ...komp mi sie zawiesił!!!

Natusia dzięki, dziś znośnie :) tylko spaaać się chce :p
Mama ja chyba bym powtórzyła dziś seksy..ot tak na wszelki wypadek ;)

ale dziewczyny...normalnie przyjrzałam się sobie uważnie w lustrze...i ....normalnie brzuchol mi widać:sorry2:wciągam i troszke się zmniejsza...ale no, widać go..ups..
przy młodym mi wcześnie brzucholek wywaliło, chyba będzie powtórka z rozrywki:baffled:

mama , jakaś padnięta jestem , ale kawki już dziś nie chcę , siedze i sącze wodę z cytryną ...
u ciebie krótsze cykle , to możliwe że juz po owu albo akurat jest , hmmm

kasia uk , cóż mogę zrobić ... czekam cierpliwie

natusia , współczuje @ i związanych z nią dolegliwości . Mnie raczej nie dokucza , ale za to PMS mnie dobija wcześniej.

Truskaffcia bo druga ciąża pokazuje sie szybciej ;))) chodź dumnie z brzusiem -nie wciągaj :))
a sexy dziś będą :))) ale tak pytam bo się kurcze miałam nie starać ,ale przy Was się nie da nie myśleć :-p
więc ryłąm wczoraj po szafkach gdzie zakopałam termometr i zmierzylam...

Czarna ja dzis pół h sie przespałam w dzień bo jak lało i ciśnienie spadło to myślałam,że mi głowę rozsadzi...

Natusia lap moja energie, troszke juz zuzyta no ale zawsze cos......

Truskafffka to wspaniale ze brzuszek rosnie :-) pokazuj go i chwal sie, bo jest czym

Mama
no to &&&&& zawsze jest nadzieja, a taki spontan to powiadaja ze najlepszy

Czarna a moze winka czerwonego ????

Piranha
super ze jestes, co bysmy bez ciebie zrobily????? Plakaly bysmy takimi wielkimi lazami

Mama, wrzucę może potem jakieś ślubne fotki (inne niż wtedy, wstyd ale to ostatnie fotki mojej osoby jakie mam :-D). Co do wykresu to według mnie jest po owulce i wszystko ładnie pasuje ale na wszelki wypadek bym dziś zadziałała :-) bo np. u mnie zawsze tempka rosła 1-2 dni po owulacji a np. w szczęśliwym cyklu zaczęła rosnąć już w dniu pozytywnego testu (czyli dzień przed owulką). U Ciebie już prawdopodobnie PO gdyż zazwyczaj po owulkach tempka wskakiwała Ci na poziom 36,8*C :-) Z serduszkami super trafiliście, zaciskam kciuki!

natusia, ja też zawsze musiałam wszystko logicznie załapać, nie cierpię wkuwania ...dlatego na maturze wybrałam matmę żeby nie musieć wkuwać a kilka wzorów dało się zapamiętać ;-)

Truskafffka, ja w obu ciążach miałam bardzo wcześnie wielki brzuch, w drugiej ciąży chyba jeszcze większy bo mnie lekarka bliźniakami postraszyła :-D

Kasiu, hehehe, dzięki, strasznie to miłe :-)

Ostatnia edycja:
Kasia no spontany ponoć najlepsze ...

Pirania a ja zmierzyłam dzis bo przypomniało mi się ,że jak byłam u ginki to cud się stał i miałam owu z prawego -niby nieczynnego -więc teraz czas na lewy....i policzyłam który mam d.c. i zmierzyłam ..
i własnie jak przeleciałam te moje wykresy to jak było 36,8 to juz było po owu...nie wiem tylko jaka była wczoraj tempka....wpisałam fikcyjną .
dzięki za &&&
i czekam na Twoje śliczne fotki kochana :))

dzięki za Twoje zdanie ;)

Kasia no płakałybyśmy bez Piranii ,,oj tak ..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry