Mama Najlepszego z okazji rocznicy
niech między wami jest zawsze tak jak teraz
Martucha fajna z was rodzinka
chłopaki przystojne, a ty...fiu fiu laseczka
Natusia szefowi miałam dzisiaj powiedzieć, ale był taki młyn że nie było okazji, w poniedziałek pewnie mu powiem
dziękuję, czuję się raz lepiej raz gorzej...czyli bez zmian hehe
będzie zdane...ja czuję to w kościach
Dido dzięki
w końcu udało mi się wskoczyć na Twoje miejsce
super że u was same dobre wieści
Piranha Ewka dokładnie, ja też miałam marniutkie endo, nie pamiętam ile...ale cienko było i jajniki- gin nie użyła sformułowania że jak sito, ale że mają wygląd policystyczny , brak owulacji, zakręcone cykle, dwa cykle z femostonem mite i po tym cykl bez hormonów i piękna owulka i Rybcia
także jestem pewna że u i Ewki się uda, niech tylko trafi do dobrego lekarza który będzie chciał naprawdę pomóc
Edi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Magda fajna z Ciebie babka
Jagienka łał już roczek
pięknie zleciało, początki są trudne, mała najwięcej stresu pewnie ma..ale małymi kroczkami do przodu, na pewno będzie lepiej
a przypomniałam sobie...wiecie jaki numer wczoraj wywinęłam? wyszłam rano odprowadzić Matika do przedszkola, telefonu nie wzięłam...jak wracałam po drodze spotkałam koleżankę, jechała w moją stronę i zaproponowała że mnie podrzuci, ok, stanęłyśmy pod sklepem-niedaleko mojego domu i oczywiście...gadu gadu gadu...i tak nam się fajnie gadało, patrzę...a tu D leci chodnikiem, pomachałam mu...a ten jak podszedł..ochrzanił
że on wpadł z pracy do domu na śniadanie, a mnie nie ma, dzwonił, ale oczywiście tel w domu, zjadł...i w końcu wyleciał mnie szukać, bo już sobie wkręcił że gdzieś zemdlałam, albo coś...a ja godzinę z kumpelą w aucie przegadałam
mam zakaz ruszania się z domu bez telefonu
aaa i zapisałam się dziś na usg genetyczne - 19 września