reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za milutkie słowa . Szczęście będzie mi teraz jeszcze bardziej potrzebne aby z moim połatanym zdrowiem dotrwać przynajmniej do końca stycznia . Oczywiście nigdy nie zgodzę się na poród siłami natury .

Beatko co do płci no to skoro mam 2 córcie to miło byłoby mieć chłopczyka , ale jak to się mówi jak się ma formę na cegłę to pustak nie wyjdzie . To nie ważne . Przedemną naprawdę trudna walka żeby donosić szczęśliwie tą ciąże . to z całą pewnością moje ostatnie dziecko . Po prostu proszę Boga żeby było zdrowe . Staraliśmy się 2 cykle . W kwietniu to było tak z marszu , nie przygotowałam się . Jak już pisałam w związku z moim stanem zdrowia muszę te ,, najgrubsze ,, miesiące przejść zimą , więc w maju się sprężyłam i postawiłam wszystko na jedną kartę . MONITORING !!! Nie warto tracić czasu ani pieniędzy na inne metody skoro ta jest najlepsza . Skoro są zrobione badania i wszystko jest ok. to tylko fajny gin i monitoring . Jak czytam na forum ile pieniędzy dziewczyny tracą na testy owulacyjne cykl po cyklu to po prostu nie rozumiem dlaczego. Moim zdaniem trzeba mieć zaufanego gina , bo oni może specjalnie źle obliczą dni płodne żeby przychodzić kilka cykli i płacić im za usg . Ja teraz zmieniłam lekarza . Jestem u niego po 3 wizytach ( w tym płaciłam tylko za jedną ) Myślę że jest dobry w tym co robi . Jest młody , nie zmanierowany , nie nauczony jeszcze przez ludzi brać łapówek i na prawdę zależy mu na pacjentkach . Mam nadzieję że teraz na tych wspaniałych wakacjach tobie też się uda . Oczywiście możesz liczyć na mnie i moje zaciśnięte kciuki , tylko musisz dać znać kiedy trzymać ;-) Oglądasz mecz ? Przegrywamy :-(

reklama
asus a no przegrywamy,,,dbaj os iebie stokrotko ansz ciezaroweczko,,,tlyko wpadaj czasem do nas i nie zapomnij o nas,,,
na pewno bedize dobrze,,teraz do ginka niedlugo i supciooo,,,
gratki jeszcze raz,,alez sie ciesze z twojego szczescia,,,,

Ewcia oczywiście że będę wpadać i nie zapomnę . Przecież muszę wiedzieć która z was kolejna pójdzie w moje ślady . Muszę Wam kibicować tak jak wy kibicowałyście mnie . Jeszcze raz dziękuje za wszystkie miłe słowa . Pozdrawiam . Buziaczki :-)

Asus ty kibicuj dziewczynom, przesyłaj świeże fluidki ciążowe a my będzie kibicowały tobie, żeby ciąża przeszła bezproblemowo, szczęśliwie :tak::-)
Ps. Podobno nieźle polscy piłkarze dali du.. :confused:

Ps. Podobno nieźle polscy piłkarze dali du.. :confused:

przegrali, ale nie dali, nie dali ...... :baffled: starali się a to już dużo

ASUS wielkie gratulacje i szczęśliwych 9 miesięcy z maleństwem pod serduszkiem

aż żałuję,że mi brakło czasu aby zajrzeć tu wczoraj, poprostu świetna wiadomość :laugh2: a ja właśnie wczoraj dostałam ostatnią @ przed starankami, jutro ide na badanie i jak wszystko będzie OK to ..........

miłego dzionka :happy:

No to zaczynasz cykl starankowy Jarzębinko :-). Powodzenia :tak:
Asus podrowionka nasza mamusiu :-)
A mojego Dawidka dopadło przeziębienie :baffled:
Miłego dnia laseczki :-)

hej wam
asus zawsze pomocne dla ciebie,,i czekamy an wiesci od ciebie,na zdjecia,,na wsyztsko co sie bedzie z toba dizalo....

Dorotko zdrowka dla malego

jarzebinko super wiadomosc,,ostatnia @,,zycze ci tego z całych sił..powodzenia koffanaaa

a ja zajadam koktajl truskawkowy,,mniam,,dwie szklany jzu zjadlam,,heee

reklama
Do góry