reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
oj przydałaby sie jakas fasolinka na tym wątku, więc asus trzymamy kciuki,że to będzie teraz Twoja 
a ja cóż zakupy zrobiłam, szczególnie,ze na niedzielę na wieczór zaprosiliśmy znajomych na mecz i jakąś kolacyjkę muszę zrobić
ale plażowania nie było, pogoda dzisiaj się nie nadawała na opalanie
a jezeli jutro będzie podobnie to chyba zaczynam pakowanie, bo tyle tego się nazbierało, że ........ braknie czasu i siły jak zostawie to na ostatni weekend czerwca
a glosu nadal brak 
a ja czekam na M, bo jeszcze nie wrócił z pracy
miłego wieczorku
PS. a jakie plany na wieczór kibica w niedzielę???

a ja cóż zakupy zrobiłam, szczególnie,ze na niedzielę na wieczór zaprosiliśmy znajomych na mecz i jakąś kolacyjkę muszę zrobić

a ja czekam na M, bo jeszcze nie wrócił z pracy

miłego wieczorku

PS. a jakie plany na wieczór kibica w niedzielę???
Jarzebinko dziękuje :-) Co do meczu to będę oglądać ale jestem realistką i nie daję biało - czerwonym zbyt dużych szans
Wolę oglądać mecze Ligii Mistrzów . Mistrzostwa świata też są ciekawsze ( brazylia , argentyna itp.) Jak myślisz czy EURO2012 będzie w Polsce czy odbiorą nam organizację?

E
Ewcia81
Gość
no asus jarzebinka ma racje,,jestes na czele,,wiec czekamy...
a co do meczuu,,jaa mmoze obejrze,,lubie w sumie,,,ale smaa,,to raczej pojde spac,,hheeee,,jakby maz byl,,to piffko mecz,,sex w przerwie,,ahaha
dobranoc,,,bo mam glupoty w glowieee
a co do meczuu,,jaa mmoze obejrze,,lubie w sumie,,,ale smaa,,to raczej pojde spac,,hheeee,,jakby maz byl,,to piffko mecz,,sex w przerwie,,ahaha
dobranoc,,,bo mam glupoty w glowieee
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Hejka :-)
Medio udanego pobytu w Polsce, a najpierw spokojnej i bezpiecznej podróży
, no i samych wspaniałych wieści na usg :-)
Asus zaciskam kciuki za ciebie. Widze, że @ nie przylazła i oby już nie zamierzała
Jarzębinko, Beatko, Ewcia buziaczki :-)
Medio udanego pobytu w Polsce, a najpierw spokojnej i bezpiecznej podróży

Asus zaciskam kciuki za ciebie. Widze, że @ nie przylazła i oby już nie zamierzała
Jarzębinko, Beatko, Ewcia buziaczki :-)
cześć
Medio udanego urlopu w kraju......;-) Zaglądaj do nas i zdaj relację z usg.
Ewcia Tobie to tylko sex w głowie i piwko......;-)
asus kciuki zaciśnięte.
Dorotko witaj, ty też niedługo przylecisz do Polski.
Kasiu a ty na plaży się smażysz????? Ja jutro mykam się opalać......;-) dziś na 14-00 idziemy na festyn do przedszkola.....;-)
Miłego dnia dziewczynki......;-)
Medio udanego urlopu w kraju......;-) Zaglądaj do nas i zdaj relację z usg.
Ewcia Tobie to tylko sex w głowie i piwko......;-)
asus kciuki zaciśnięte.
Dorotko witaj, ty też niedługo przylecisz do Polski.
Kasiu a ty na plaży się smażysz????? Ja jutro mykam się opalać......;-) dziś na 14-00 idziemy na festyn do przedszkola.....;-)
Miłego dnia dziewczynki......;-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam w przerwie między leżakowaniem, dzisiaj od rana na świerzym powietrzu
i za chwilke mykamy ponownie
pogoda jest super, sa małe chmurki wiec słoneczko co jakis czas sie chowa więc da sie wysiedzieć 
;-)
przyjemnego dzionka

przyjemnego dzionka

reklama
Podziel się: