reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oj przydałaby sie jakas fasolinka na tym wątku, więc asus trzymamy kciuki,że to będzie teraz Twoja :tak:

a ja cóż zakupy zrobiłam, szczególnie,ze na niedzielę na wieczór zaprosiliśmy znajomych na mecz i jakąś kolacyjkę muszę zrobić :tak: ale plażowania nie było, pogoda dzisiaj się nie nadawała na opalanie :tak: a jezeli jutro będzie podobnie to chyba zaczynam pakowanie, bo tyle tego się nazbierało, że ........ braknie czasu i siły jak zostawie to na ostatni weekend czerwca :tak: a glosu nadal brak :no:

a ja czekam na M, bo jeszcze nie wrócił z pracy :szok:

miłego wieczorku :rofl2:
PS. a jakie plany na wieczór kibica w niedzielę???

Jarzebinko dziękuje :-) Co do meczu to będę oglądać ale jestem realistką i nie daję biało - czerwonym zbyt dużych szans :no: Wolę oglądać mecze Ligii Mistrzów . Mistrzostwa świata też są ciekawsze ( brazylia , argentyna itp.) Jak myślisz czy EURO2012 będzie w Polsce czy odbiorą nam organizację?

no asus jarzebinka ma racje,,jestes na czele,,wiec czekamy...

a co do meczuu,,jaa mmoze obejrze,,lubie w sumie,,,ale smaa,,to raczej pojde spac,,hheeee,,jakby maz byl,,to piffko mecz,,sex w przerwie,,ahaha

dobranoc,,,bo mam glupoty w glowieee

Witam Kochane!
Ja jutro pomykam do Polski!W poniedziałek lecę na usg. Dziś takie ostatnie przygotowania.
Buziam was wszytskie bardzo mocno, postaram sie odezwać jak bedę w Polsce.:-) Jeszcze dziś tu zajrzę.Pa.
03.gif

Hejka :-)
Medio udanego pobytu w Polsce, a najpierw spokojnej i bezpiecznej podróży :tak:, no i samych wspaniałych wieści na usg :-)
Asus zaciskam kciuki za ciebie. Widze, że @ nie przylazła i oby już nie zamierzała
Jarzębinko, Beatko, Ewcia buziaczki :-)

cześć

Medio udanego urlopu w kraju......;-) Zaglądaj do nas i zdaj relację z usg.

Ewcia Tobie to tylko sex w głowie i piwko......;-)

asus kciuki zaciśnięte.

Dorotko witaj, ty też niedługo przylecisz do Polski.

Kasiu a ty na plaży się smażysz????? Ja jutro mykam się opalać......;-) dziś na 14-00 idziemy na festyn do przedszkola.....;-)

Miłego dnia dziewczynki......;-)

witam w przerwie między leżakowaniem, dzisiaj od rana na świerzym powietrzu :tak: i za chwilke mykamy ponownie :tak: pogoda jest super, sa małe chmurki wiec słoneczko co jakis czas sie chowa więc da sie wysiedzieć :tak::-D;-)

przyjemnego dzionka :rofl2:

reklama
Ja już prawie wszystko porobiłam, uff ale się zmachałam, teraz czas się zając sobą, no i trochę odsapnąć.
Jak tylko będę miała jak to napiszę co i jak na usg.
Pozdrawiam was wszytskie.:-)

Do góry