reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio spokojnej i wesołej podróży i samych radosnych dni w Polsce . Dbaj o siebie .
Dorota , Ewcia , Jarzebinka , Beata dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia :tak: U mnie 35 dc @ nie ma . Teścik kupiony . Więc jutro wszystko się wyjaśni .
DOBRANOC

reklama
Medio spokojnej i wesołej podróży i samych radosnych dni w Polsce . Dbaj o siebie .
Dorota , Ewcia , Jarzebinka , Beata dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia :tak: U mnie 35 dc @ nie ma . Teścik kupiony . Więc jutro wszystko się wyjaśni .
DOBRANOC

Zatem czekamy na wspaniałe wieści :tak:

DOBRANOC
Oj Asus to ja bedę musiała coś w tej Polsce wykombinować, by się dowiedzieć jak wyszedł Twój teściorek. Trzymam kciuki.:tak:

58.gif

31.jpg

Ostatnia edycja:
Dorota , Ewcia , Jarzebinka , Beata , Medio chciałabym Wam przekazać że teścik zrobiony dziś rano pokazał II kreseczki :-) Więc jeśli tym razem wszystko będzie ok to zostanę mamą lutową 2009 ! Boję się o tą cytologię III grupy więc proszę Was potrzymajcie choć przez chwilę jeszcze te kciuki za mnie :tak: W środę odbieram wyniki z posiewu z szyjki macicy a w czwartek do gina . Oczywiście będę zdawać relacje na bieżąco . A jednak mam rację : monitoring jest najskuteczniejszy ;-)
WSPANIAŁEJ NIEDZIELI :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dorota , Ewcia , Jarzebinka , Beata , Medio chciałabym Wam przekazać że teścik zrobiony dziś rano pokazał II kreseczki :-) Więc jeśli tym razem wszystko będzie ok to zostanę mamą lutową 2009 ! Boję się o tą cytologię III grupy więc proszę Was potrzymajcie choć przez chwilę jeszcze te kciuki za mnie :tak: W środę odbieram wyniki z posiewu z szyjki macicy a w czwartek do gina . Oczywiście będę zdawać relacje na bieżąco . A jednak mam rację : monitoring jest najskuteczniejszy ;-)
WSPANIAŁEJ NIEDZIELI :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Asus
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Bardzo się cieszę. Widzisz, jednak zdążyłaś. Trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści :tak::-)

reklama
Do góry