reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć

Jarzębinko będzie raz a dobrze......;-)

Dorotko zdrówka dla synusia.

Ewciu witaj.

Juz kupiłam bilety do S, więc czekam na wakacje życia......;-)
U mnie skoku jeszcze nie było, więc sama nie wiem co z tą owulką.

Hej Kobietki!
Dawno mnie nie było, choć z niektórymi mam kontakt na bieżąco, a z tymi co nie to pozdrawiam gorąco.
Widzę że wreszcie ktoś przełamał złą passę i jest nowa dzidzia, podobnie jak u mnie trzecia tylko odwrotnie z płciami. GRATULACJE ASUS.:-)

To teraz mocno trzymamy kciuki za Jarzębinkę, no i oczywiście za wszystkie pozostałe staraczki.

Ja ostatnie dni w pracy, a za tydzień wyjeżdżam odpocząć i mam nadzieję że potem będę miała więcej czasu żeby do Was zaglądać.

Całusy dla wszystkich.:tak::-D

Anka34 witaj,,no dawno cie tu nie bylo,,,ale dobrze,ze wszytsko dobrze,,,i nie dizkeujemy,,pozdrawiam
beciu:-)
Medio:-)
asus:-)
Dorka,:-)
jarzebinko:-)

Dorotka - ok. każde moje wejście na to forum będzie się wiązało z potężną falą ciążowych fluidków skierowanych do Was . Kto chce niech łapie :tak: życzę Dawidkowi szybkiego powrotu do zdrowia , a Tobie przesyłam wielkie buziole:-)
Jarzebinka dziękuje za miłe słówka :tak: Życzę Ci radosnych i przyjemniutkich staranek , aczkolwiek krótkich i owocnych oczywiście :-)
Ewcia witaj :-) nie rób mi smaczków z tymi truskawkami . Narzucam sobie ostry zakaz spożywania cukru . Muszę sobie kupić słodzik . Całuski dla Ciebie i Mateuszka :-)
Medio co u Ciebie ? Kiedy do nas zajrzysz? Pozdrawiam :-D
Beatko witaj :-) jak tam twoje jazdy ? Co nowego? Buziaczki :-D
U mnie na razie ok. Nie mam żadnych objawów . Czuję się dobrze . Tylko tak w okolicach południa po prostu mnie wywala :tak: I na dwie godzinki idę lulu . Nigdy wcześniej tego nie miałam :blink:
Życzę wszystkim kolorowych snów .DOBRANOC :-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam Was
Ja dziś przeżyłam koszmar :szok: Wstaję rano a po chwili na bieliźnie krew :szok: Jak to zobaczyłam to zemdlałam . Mąż w pracy , mama przez 5 minut nie mogła mnie docucić a tato już dzwonił po karetkę :szok: Jak doszłam do siebie zadzwoniłam - 1 . do męża żeby kupił i przywiózł mi Luteine - 2. do mojego gina i umówiłam się na wizytę dziś na 15.00 . Już jestem po . Usg mi nie robił bo on uważa że do 10 tyg. ciąży bez konieczności nie powinno się robić . Zbadał mnie . W tej chwili nie ma żadnego krwawienia . Mam brać luteinę dopochwowo 3 razy 2 a po tygodniu przejść na 2 razy 2 . Kolejna wizyta 1 lipca . Mam z delikatnym optymizmem patrzyć w przyszłość . Powiedział mi że choćbym leżała z nogami na ścianie i jeszcze palcem sobie trzymała to jak będzie miało lecieć to i tak poleci . Zależy od dzidzi , jak jest zdrowa to będzie ok. a jak jest coś nie tak to nic nie da się zrobić ponad to co już jest zrobione . Co do cytologii to mnie uspokoił . Nie jest źle po prostu mam kontrolować 3 razy co pół roku . To może się samoistnie cofnąć a jak nie to wtedy będzie się leczyć . A tak ogólnie to on mówi że cytologia to inna bajka , można donosić szczęśliwie zdrową ciąże nawet z rakiem szyjki macicy. Jutro mam do odebrania te wyniki z posiewu szyjki macicy - te badania są dla mnie ważne . Jak będę już je mieć to mam mu je pokazać jutro na oddział albo w czwartek do gabinetu .
Tak że widzicie kochane babeczki -zajście w ciąże to dopiero początek trudnej - przynajmniej w moim przypadku - drogi . Jak będziecie mieć wolne ręce to potrzymajcie przynajmniej przez chwilkę kciuki za mnie :-) Obiecuję że jak będzie taka potrzeba to się odwdzięczę ;-) Buziaczki :-) pa pa

Ojej Asus, ale miałaś dzisiaj przeżycia :szok:. Staraj się myśleć pozytywnie. Sama po sobie wiem, że co ma być to będzie i nie mamy na to wpływu :confused:. Ale nadzieją jest najważniejsza :tak:
Kciuki zaciśnięte :tak:

reklama
witam !!!

Beatko, ja też dzisiaj byłam na jeździe, ale staram sie brać te ranne godzinki, bo w dzien jest nie do wytrzymania - dzisiaj byłam na 9.00 ale za to w czwartek na 12.00, chociaz zapowiadaja ochłodzenie i deszcze to może przeżyje :tak::-D:laugh2: to kiedy konkretnie ten wyjazd na wakacje marzen ????

ania, witaj, witaj i przyjemnego wypoczynku :tak::-D:laugh2:

Asus, kciuki będe zaciskała w każdym momencie jak tylko bedzie możliwość więc wsparcie bedziesz miała :tak::-D:laugh2:

Dorotka, Ewcia, Medio przyjemnego wieczorka :rofl2:

a ja już po badaniu, za dziesięć dni wynik czyli 23 ide do lekarza i bedzie chwila prawdy co z ta moją wątrobą :tak::-D:tak: a ok. 23-25 bedzie owulka, więc wszystko pięknie sie składa :laugh2:

Do góry