reklama
Medio
Fanka BB :)
Ja tez życzę powodzenia!Jarzębinko powodzenia w wyszukiwaniu okazji:-)
Medio
Beatko rożnie to bywa, ale ogólnie nie narzekam. Nudności ostatnio znośnie, czasem bóle głowy,ale nie jest tak bym nie mogła wytrzymać.
Nie mam ostatnio ochoty na serduszkowanie, więc mąż
musi być cierpliwy.
Muszę w przyszłym tygodniu kupić sobie jakieś ciuszki, a tak mi się nie chce iśc na zakupy i szperać po tych wszystkich wieszakach...,
ale trzeba jakoś wyglądać.
Oby się trafiło coś fajowego w pierwszym napotkanym sklepie
.
Nie mam ostatnio ochoty na serduszkowanie, więc mąż

Muszę w przyszłym tygodniu kupić sobie jakieś ciuszki, a tak mi się nie chce iśc na zakupy i szperać po tych wszystkich wieszakach...,

Medio
Zrobiłam sobie taki test internetowy w wersji angielskiej i wyszło mi,że będziemy mieli synka, ponoć jest bardzo wiarygodny(musiałam za niego jeszczae zapłacić),wklejam wynik co mi wyskoczył.
1. TEST RESULTS
Test Values Mother's B-day:1980.03.15 Father's B-day:1978.04.06 First day of your last menstrual period :2008.03.25
Calculated Values Congratulations It's a Boy Due Date
ec-30-2008 Child's Sign:Capricorn Mother's Sign
isces Father's Sign:Aries
1. TEST RESULTS
Test Values Mother's B-day:1980.03.15 Father's B-day:1978.04.06 First day of your last menstrual period :2008.03.25

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
asus, mi wychodzi,że Medio jest w 9 tyg ciąży 
Medio, to gratulujemy synka ....... zobaczymy jaki będzie wynik USG czy potwierdzi ten internetowy wynik :-)
i udanych zakupów

Medio, to gratulujemy synka ....... zobaczymy jaki będzie wynik USG czy potwierdzi ten internetowy wynik :-)

Medio
Zawsze możesz spojrzec na mój suwaczek, który pojawia aię w każym moim podpisie -teraz w 9 tydz. i 2 dni.Medio sorki że pytam ale naprawdę nie wiem . W którym tygodniu ciąży jesteś?
Medio trzeba czekć na usg i tyle.....;-) Nie wierzę w takie internetowe testy.....;-) dla mnie to pic na wodę , a gdy wchodzą w grę pieniądze, śmierdzi mi tu oszustwem i tyle.....;-)
Moja prolaktyna w normie- 300, jestem zdrowa więc trzeba tylko cierpliwie czekać.....;-).... no byle nie za długo, bo nie chcę być najstarszą mamą w piaskownicy......;-)
Moja prolaktyna w normie- 300, jestem zdrowa więc trzeba tylko cierpliwie czekać.....;-).... no byle nie za długo, bo nie chcę być najstarszą mamą w piaskownicy......;-)
reklama
Medio a ile cykli staraliście się zanim się udało ? I proszę powiedz co ci pomogło- mierzenie tempki , testy, monitoring a może była to wpadka kontrolowana? Skoro ty już wiesz to może wezmę przykład z ciebie?Zawsze możesz spojrzec na mój suwaczek, który pojawia aię w każym moim podpisie -teraz w 9 tydz. i 2 dni.

Podziel się: