reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam z rańca !!!!

i widzę ,że wątek wrócił na właściwe tory, aż zageściło się od badań, porad i ...... :tak::-D:laugh2: oby wszystkie wyniki były zadowalające a te II kreseczki w końcu się pokarzą

miłego dnia :tak:

PS. a my dzisiaj idziemy do banku z umową przedwtępną i resztą dokumentów aby sfinalizować umowę, za jakieś 2 tygodnie będzie umowa z bankiem do podpisania, potem notariusz i przeprowadzka :-):-):-)

reklama
kasia 2005 dziękuję za słowa otuchy ale niestety nie sądzę żeby mi się udało . W poprzedniej ciąży temperaturki miałam cały czas powyżej 37. A teraz mierzę tak z tydzień w spodziewanym okresie około owulacyjnym . Wyglądało to tak: czwartek 36.4 , piątek 36.2 , sobota 36.3 , niedziela 36.7 , poniedziałek 37.2 , wtorek 36.7 noi dziś 36.7 . Chyba przestane mierzyć bo mnie to tylko dołuje . Zacznę tak od 10 dc w następnym cyklu...............jarzebinka wielkie gratulacje . Teraz parapetówka?:-)

tak wygląda domek od frontu:

808515_1.jpg

Jarzębinko rewelacyjny domek:tak::-). Oby do umowy notarialnej i przeprowadzka :-)
Sorki laseczki że nie odniosę się do waszych postów, ale jakoś taka jestem dziwna ostatnio... Wszystkie przeczytałam ;-)

Dorotka, a cóż to sie dzieje ?? co takiego dopadło naszą koleżankę??? jakieś choróbsko czy jak .... trzymaj się ciepło i " nie daj się zjeść" :tak::-D;-)

Cześć

Kasiu witaj....;-) a ty jeszcze nie robiłaś badań/????

Jarzębinko fajny ten domek.....;-)

Dorotko, Medio.....;-)

asus spokojnie, póki nie ma @ jest nadzieja.....;-)

Pierwsza jazda za mną, uczyłam się zmieniać biegi. W piątek jedziemy na miasto.....;-) Facet spytał się czy już jezdziłam- a ja że tak ale na automacie, a on że to się nie liczy.....;-)

reklama
Beatko,badałam się przed ciążą i wszystko było w normie,choć miałam nieregularne cykle,przez rok brałam anty..ale niebardzo się wyregulowało.A potem przerwa w tabsach,ślub i staranka i udało się po 8miesiącach (czyli jakos 5cyklach w moim przypadku) a teraz..nie było kasy prywatnie iść i badania (bo też prytatnie) i do dupy trafiałam na ginekologów jak poszłam na NFZ.Teraz już lepiej będzie finansowo,więc będę robić badanka..teraz czekam..do @,bo teraz nie chcę iść do gin,aby mnie macała mocno,bo nie wyczuje czy jest dzidzi,a jak powiem ze to 44dc to tylko mi namiesza.No chyba ze spadnie mi tempka to bede wiedziala ze nic z tego i moze wybiore sie przed @ do gin.a jak nie,a dzidzi nie ma to robie najpierw badania na wlasna reke,a potem z kompletem bede lazic to tu to tam

Jarzebinkoo wlasnie taki domek mi sie marzy,cudny

DorotkoKochana, co jest?? ale chyba wiem o co chodzi,przynajmniej sie domyślam

Beatkono..to teraz największa frajda Cię czeka :))

Do góry