reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Laseczki dziękuję za troskę o mnie i moje samopoczucie. Tak jakoś się dołkuję ostatnio :sorry2:.

reklama
Kasiu to fajnie że z kasą lepiej, wtedy zrobisz badania i może na jakiegoś normalnego gina trafisz.

Dorotko uśmiech....;-)

Beata2710 , Dorota , Kasia 2005 , jarzebinka , Medio , Beata i pozostałe kobitki wspaniałej , spokojnej ( lub nie jak ktoś ma inne plany ) pełnej kolorowych , pięknych snów nocki , a jutro radosnego poranka. Buziaczki .;-):-);-)

Kasiu fajnie,że teraz u Ciebie lepsza sytuacja!
Dorotko , Jarzebinka , Asus , Beatko pozdrawiam.
Ja byłam u lekarza i dostałam leki na alergię-mam co roku na pyłki, masakryczną.Będę brała leki jak zajdzie konieczność.

Medio to zmora XI wieku ta alergia....brrrrrr...... mam nadzieję że szybko Ci przejdzie.

asus ja Tobie też życzę spokojnej nocki.....;-)

Medio, kurcze,nie zazdroszczę alergii..pewnie mocno się męczysz..a w ciąży to jeszcze gorzej.Trzymam kciukaski aby przeszło jak najłagodniej

Dobrej nocki kochane
Dorotkowiesz co...bedzie dobrze, musi być. I dołek też w końcu minie i będzie lżej na serduchu

witam

wczoraj byliśmy oglądać płytki, kafle i takie inne do łazienki i na podłoge do salonu i kuchni :tak::-D:laugh2: oprócz tego,że kolorowy zawrót głowy to jeszcze te ceny, poprostu ........... i za co tu sie remontować ???

i dzisiaj głowy mocno trzymać, bo wiatr szaleje,że hej :tak::-D;-)

miłego dzionka :-):laugh2::-D

Cześć laseczki

Jarzębinko a może znajdziesz coś fajnego i akurat będzie promocja. Moja szwagierka jak robiła sobie łazienkę to za kafle płaciła 125 zł za m2, a teraz kafle kosztują 65 zł w promocji, łazienkę ma dużą jakieś 8m2, teraz jest zła jak nic. Poszukaj, popatrz nie spiesz się....;-)

Cześć laseczki

Jarzębinko a może znajdziesz coś fajnego i akurat będzie promocja. Moja szwagierka jak robiła sobie łazienkę to za kafle płaciła 125 zł za m2, a teraz kafle kosztują 65 zł w promocji, łazienkę ma dużą jakieś 8m2, teraz jest zła jak nic. Poszukaj, popatrz nie spiesz się....;-)

dlatego już jeździmy aby się rozeznać i faktycznie mamy troszkę kaski :tak::-D, więc wrazie co jak będzie jakaś promocja to kto wie czy się nie skusimy, bo wtedy naprawdę,można sporo zaoszczędzić :tak: dzisiaj chyba Castorama

reklama
Do góry