reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Medio, kurcze,nie zazdroszczę alergii..pewnie mocno się męczysz..a w ciąży to jeszcze gorzej.Trzymam kciukaski aby przeszło jak najłagodniej
Dobrej nocki kochane
Dorotkowiesz co...bedzie dobrze, musi być. I dołek też w końcu minie i będzie lżej na serduchu
Dobrej nocki kochane
Dorotkowiesz co...bedzie dobrze, musi być. I dołek też w końcu minie i będzie lżej na serduchu
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam
wczoraj byliśmy oglądać płytki, kafle i takie inne do łazienki i na podłoge do salonu i kuchni

oprócz tego,że kolorowy zawrót głowy to jeszcze te ceny, poprostu ........... i za co tu sie remontować ???
i dzisiaj głowy mocno trzymać, bo wiatr szaleje,że hej
;-)
miłego dzionka :-)

wczoraj byliśmy oglądać płytki, kafle i takie inne do łazienki i na podłoge do salonu i kuchni

i dzisiaj głowy mocno trzymać, bo wiatr szaleje,że hej

miłego dzionka :-)

Cześć laseczki
Jarzębinko a może znajdziesz coś fajnego i akurat będzie promocja. Moja szwagierka jak robiła sobie łazienkę to za kafle płaciła 125 zł za m2, a teraz kafle kosztują 65 zł w promocji, łazienkę ma dużą jakieś 8m2, teraz jest zła jak nic. Poszukaj, popatrz nie spiesz się....;-)
Jarzębinko a może znajdziesz coś fajnego i akurat będzie promocja. Moja szwagierka jak robiła sobie łazienkę to za kafle płaciła 125 zł za m2, a teraz kafle kosztują 65 zł w promocji, łazienkę ma dużą jakieś 8m2, teraz jest zła jak nic. Poszukaj, popatrz nie spiesz się....;-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Cześć laseczki
dlatego już jeździmy aby się rozeznać i faktycznie mamy troszkę kaski

reklama
Podziel się: