reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Truskafffka, Mama - dzięki, że pytacie:-), samopoczucie o niebo lepsze, im bliżej do końca tym lepsze samopoczucie:-), ze spojeniem lepiej nie będzie, zejdzie się dopiero po porodzie i prawdopodobnie będzie cc, ale więcej dowiem się 22 czerwca;-), dzisiaj rozmawiałam z dziewczyną, która też miała rozejście i cc, teraz jest w 2 ciąży ok 20 tyg i ma to samo, pewnie też będzie cc, ale spoko, zobaczymy jak będzie;-)

Daria - w lipcu chyba nikt nie ma rozwiązania a w sierpniu ja i Patrysiak, dobrze pamiętałaś:-), a we wrześniu Ty, Patrysia i Axarai?

WOW !!!!

PIRANHO gratuluję z całego serducha !!! Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i malutkiej Kaji. Niech rośnie zdrowo Księzniczka.

Jeju jak się cieszę, że wszystko dobrze poszło a Piranha ma już swoją córeczkę przy sobie...:tak:

Gratulacje Piranho!!! Niech się Kaja zdrowo chowa a Ty szybciutko wracaj do zdrowia i do nas oczywiście.
Czarodziejko jesteś w końcu, brakowało tych Twoich kolorów, szczególnie w takim deszczowym dniu jak dzisiaj.
Tasha dobrze, że już lepiej się czujesz, ja też ostatnio nawet mam lepsze samopoczucie. Ja to właściwie mam termin na 2 września, ale po ciuchutku liczę na to, że uda mi się urodzić w sierpniu. No jak będzie cesarka to na pewno.
Patrysia, nie mam pojęcia o co chodzi ale oczywiście kciuki trzymam.
Andziak mam nadzieję, że nas nie opuścisz?

Dziewczyny, które miały cesarki, czy po tym zostaje duża blizna?

reklama
Gratulacje Piranho!!! Niech się Kaja zdrowo chowa a Ty szybciutko wracaj do zdrowia i do nas oczywiście.
Czarodziejko jesteś w końcu, brakowało tych Twoich kolorów, szczególnie w takim deszczowym dniu jak dzisiaj.
Tasha dobrze, że już lepiej się czujesz, ja też ostatnio nawet mam lepsze samopoczucie. Ja to właściwie mam termin na 2 września, ale po ciuchutku liczę na to, że uda mi się urodzić w sierpniu. No jak będzie cesarka to na pewno.
Patrysia, nie mam pojęcia o co chodzi ale oczywiście kciuki trzymam.
Andziak mam nadzieję, że nas nie opuścisz?

Dziewczyny, które miały cesarki, czy po tym zostaje duża blizna?

moim zdaniem to zalezy od lekarza bo z tymi dziewczynami co lezalam w szpitalu po cc to w ogole prawie nic nie mialy;) a moja znjaoma co miala w innym szpitalu to ochydnie miala a przy drugim dziecku rodzila we wrocku to jak zobaczyli to co jej zrobili to sie przerazili nie mogli nawet sie dostac bo cos miala zle poszyte jakies zrosty i w ogole juz jest bezplodna bo po urodzeniu musili jej cos usunac bo zle zrobili w pierwszym szpitalu;/ a inna kolezanka rodzila w prywatnej klinice we wroclawiu dala duzo kasy i jej macice z brzuchem z szyla i po pol roku sie skapli na zdjeciu jak nie mialam okresu a ciagle wielki brzuch jak by w ciazy byla. i drugie dziecko rodzila w tym szpitalu co ja i bez problemu i nie placila :)

wiec to tylko od doswiadczenia zalezy:)

Do góry