reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

truskafcia dziś 22dc.. nic nie mówiła o wywoływaniu @, mam czekać na nowy cykl.. wszystkiego mi się odechciało.. nawet na znak protestu ziół dziś nie wypiłam.. jak ja to zrobię w lipcu, skoro jej nie będzie??

pirania możesz mi kochana coś napisać na temat CLO? jeśli mam brać od 3 dc przez 5 dni to mniej więcej kiedy pęcherzyk narasta???

reklama
Marzycielka aa to jest to, co Kate nam wyliczała, tak?
Ewcik ale Clo możesz brać a potem po prostu dziergać, wiem tak bardziej w ciemno...ale może właśnie taki spontan przyniesie bejbika? :)
choc wiem, że my byśmy chciały tak normalnie, zgodnie z planem, wyliczeniem...i córę sie starać...no ale sama widzisz jak ciała utrudniają nam sprawę... ehhh

ZŁAAAA !!! co za mecz...nasi jacy słabiiii a Ci jak mrówki brrrr porazka....

edi witaj;***napisz cos o sobie

Truskaffcia ano się napsało tak samo:-D A mój mówi, że będzie ten tegos a ja :Jak Polacy wygrają:-D

Ewcik,
głowa do góry! Ja też liczyłam na ten cykl, a tak sie wszystko ułozyło, że nawet nie było staranek...:crazy:

marzycielko,a jakie masz tetsy owu?

Mama, a ja coś przeczuwam, że ten cykl będzie szcżeśliwy:tak: Mocno zaciskam
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
truskawcia no właśnie sobie uświadomiłam, ze ten wyjazd nad morze jest zaraz przed urlopem ginki.. więc szanse na monitoring nierealne:no: bo jak wrócę, to ona od razu idzie na urlop

Natusia wczesniej mialam freedom, a teraz one step bo nie bylo tych pierwszych. ale pamietam ze moja znajoma uzywala tych one step i zawsze jej wychodzily. takze mysle ze to nie testy sa do banki tylko ja :crazy:
ale juz tak sie przyzwyczailam do tej jednej kreski ze juz mi wszystko jedno.

andziak a Ty w ogóle powiedziałaś swoim synom, że będzie brat? czy żyją w przeświadczeniu, ze córeczka?

idę dziewczyny, zrąbany mam humor, nie myślałam, ze tak się to wszystko skomplikuje... dobranoc

reklama
A ja dołączam i wkurza mnie moje ph bo dzisiaj znów ok 5 może 4,7-5 zapodałam sylk i zobaczę co zdziała...

Andziak wiem, że Ci smutno szczególnie, że też marzysz o córci ale mam nadzieję, że zaczniesz cieszyć się ciążą a chłopaki oszaleją na punkcie nowego braciszka:-) Imię,,,,mi się podoba ostatnio Gustaw- Gutek Gucio.

Do góry