reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pewnie Mama, że będziemy trzymać kciuki:):-)

Ewcik nic się nie martw dostałaś clo to będzie o owulka zajdziesz w ciążę urodzisz na piękną wiosnę i będzie super;-) a może i podwójna ciąża Ci się trafi;-)

dziękuję Ci poczciwa Marzycielko:tak::-D

kończe podlewać ogród i się kładę..

Noemi dzięki..

Ewcik wiem jak się czujesz bo ja 3 cykle temu tak miałam-testy owu na + skok tempki a po usg co??? zero owu za to 3 torbiele...
i dopiero teraz po 3 miesiącach znowu mierzę tempkę ...
a czy faktycznie owu była to.....

czy wy to widzialyscie dziewczyny :szok: Ruski prowadza :wściekła/y:

no, tym razem udalo mi sie zatestowac :-D czekam na wynik, oczywiscie negatywny no bo u mnie tylko takie wychodza :-D a tak wogole to juz mam dosc sikania do tego kubeczka :angry: no bo ilez mozna :confused:

Ostatnia edycja:
ja nie wiem czy doczekam się drugiego dziecka...D szaleje...zaraz mu serducho stanie jak tak będzie przeżywał i już mnie nie zapłodni:szok:

buuuuuuuuuu właśnie Rosja strzeliła :((((((((((((((((((((((((((((((((

Ewcik :( ehhh ale dobrze że Clo przepisała :) &&&&&& żeby zadziałało i się ruszyło z owulką :)
u mnie też lipa :(
Mama no baaaaaaaaaaaa wielkie kciuki trzymam i nie puszczam!!!!!!!
Natusia ohohoho ktoś tu walnął posta życia:-D
Jagienka Ollena dziewczynki przekochane!!!! słodziaki do wycałowania :)))))
Andziak postarajcie się z mężem nastawić chłopaków na brata...ale tak z optymizmem, bo jak chłopaki wyczują że wam smutno...to ciężko będzie, trzymaj się !!!
Marzycielka gdzie to obliczacie?

mamcia kciuki za jutrzejszą tempkę, na pewno będzie wysoka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

noemi dzięki, tak liczyłam na ten cykl... :-(

edi witaj

truskawcia jakoś nie mam wiary w kolejny cykl, bo po pierwsze jedziemy nad morze, więc nie wiem, jak to bedzie z pomiarami, po drugie nawet przy Clo nie wiem, kiedy owu będzie, bo ginka kazała przyjść w 12dc, a wtedy ma urlop :(

acha, endo mam jeszcze 3 warstwowe, co świadczyłoby, że to nadal I faza cyklu, i grube na 8,9mm

reklama
Truskafffka ktoras z dziewczyn podawala kiedys link do tej stronki, nazywa sie cykl Jonasa.

Ewcik a dlugo sie staracie? my 1,5 roku i poczatki tez byly dla mnie bardzo trudne :-(
a ile ja sie wtedy naryczalam :szok:
takze doskonale cie rozumiem kochana. moze jeszcze nic straconego? spojrz na moj cykl jaki zakrecony, a ile ja sie testow narobilam w tym miesiacu :szok: chyba im juz podziekuje za wspolprace :crazy:

Do góry