reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranha na tescie nie bylo nawet cienia drugiej kreski. najgorsze jest to ze nie testowalam wczoraj i przedwczoraj :-(
W takim razie bede nada lykala te witaminki i zobaczymy co bedzie. dziekuje za pomoc ;-)

cześć babeczki-jestem po pracy i po przedstawieniu u Dominika-się powzruszałam na każdym wierszyku i piosence...

poodbierałam dzieci i już jesteśmy w domku..
gorąco jak nie wiem co ..a mi się od rana kręci w głowie-masakra jakaś..

Pirania no obyś kurka miała rację :-D
ja już sama za siebie trzymam &&&

Kinga no miałam nie mierzyć a widzisz mierzę bo sie najarałam:-D
na mnie chyba ta lutka nie działa jeśli chodzi o podnoszenie tempki bo myślałam,że skoro bez niej miałam 37.1 to jak ją wezmę będzie 37,2 albo i wiecej a jednak nie..
widocznie 1 tabletka to za mało ,żeby znacząco podnieści tempkę.

Marzycielka- &&&&&&&&&&&&&&&&&& ,żeby się w końcu owu pokazała..
walczysz widzę z tym ph.....

ściskam wszyskie Was mocno :)
i ide wypić herbatkę w cieniu wierzby:-p

Andziak- ewidentnie widać peniska i jajeczka:tak:

Ostatnia edycja:
hej dziewuszki:-)

mama co za wykres, wooooow!!! kiedy teścik zapodasz?;-)

truskawcia no musimy działać, nie ma innej opcji;-)

missbella kciuki za 26 czerwca &&&& przypomnij, jak Twoje staranka wygladały

pirania oby znaleźli miejsce na czwartek:tak:

kosmo co u Ciebie?są jakieś skurczybyki?

ja o 19.15 mam wizytę i już się stresuję :no:

hej dziewuszki!!!

Andziak - rozmawiałaś wczoraj z mężem, jak samopoczucie?
Pirania - wow!!! to już pojutrze!!!
Mama - trzymaj kochana i nie puszczaj, ja też trzymam:-)

dziewczyny, a przede mną jeszcze 78 dni... to jak wieczność:-D, no chyba, że ortopeda i gin zarządzą wcześniejszą cesarkę:-)

hej dziewuszki!!!

Andziak - rozmawiałaś wczoraj z mężem, jak samopoczucie?
Pirania - wow!!! to już pojutrze!!!
Mama - trzymaj kochana i nie puszczaj, ja też trzymam:-)

dziewczyny, a przede mną jeszcze 78 dni... to jak wieczność:-D, no chyba, że ortopeda i gin zarządzą wcześniejszą cesarkę:-)

tasha ja mam jeszcze wiecej dni ale chce dochodzic do terminu bo nadie urodziłam w 40 tygodniu i 2 dni a zostala wcześniakiem z 36 tygodnia :) wiec wole teraz przechodzić i marze żebym tylko dotrwała do września ;p

Andziak ja tam w ogole nie widze meskiego przyrodzenia :-Dwiec nie wiem co to jest:-p tym bardziej ze lekarzem nie jestem to ciężko cokolwiek mi powiedzieć ;-)
ale jak dla mnie to jest 17 tydzien to ja i tak bym nie brała tego do siebie bo bym czekała co najmniej do 7 miesiaca i wtedy jestem juz w 100% pewna :)

reklama
Ewcik cześć ..no chcę sikać w poniedziałek ...
chyba ,że mnie zaleje wcześniej..

Tasha dzięki :))
oby się u Ciebie z spojeniem wyjasniło..

Daria ja widzę bo miałam taką samą fotkę z Dominikiem jak Andziak..chłopiec jak nic.

Truskaffcia- noł łej :)) nie sikam wcześniej...miałam 1 test owu siknęłam i II..
teraz jak kupię test ciążowy to też jeden i sikam w poniedziałek...

Do góry