reklama
witam wszystkich:-)
miss w ten sam dzien mam wizyte o ktorej masz godzinie to będziemy trzymac kciuki
matko ja mam takie ochoty na slodkie ze przed chwila robilam szyszki;/
Pirahna to kciuki zeby sie CC odbylo planowo
miss w ten sam dzien mam wizyte o ktorej masz godzinie to będziemy trzymac kciuki
matko ja mam takie ochoty na slodkie ze przed chwila robilam szyszki;/
Pirahna to kciuki zeby sie CC odbylo planowo
truskafffka
Fanka BB :)
Misia czuję dokładnie to samo w odniesieniu do siebie także podaję rękę
Daria boski emot na dzień dobry
Marzycielka12
dziewczyny test owul. zrobiony i oczywiscie tylko jedna kreska. zrobie jeszcze jeden wieczorem. a Ph nadal ok.5-6 wiec znowu poratowalam sie sylkiem ;-)
No to podaję ci swoją też :-)Misia czuję dokładnie to samo w odniesieniu do siebie także podaję rękę
Marzycielka12
Piranha a co z tabletkami? no bo jezeli faktycznie nie mialam jeszcze owulacji to nadal brac wszystkie?
po tym wczesniejszym spadku myslalam ze moze jednak byla ta owulacja tylko testy nie wychodzily i przerwalam branie tabletek. biore tylko B Complex.
po tym wczesniejszym spadku myslalam ze moze jednak byla ta owulacja tylko testy nie wychodzily i przerwalam branie tabletek. biore tylko B Complex.
Andziak0307
Andziak0307
reklama
Piranha
Marzycielko, a testowałaś wczoraj i przedwczoraj? ...bo może wtedy test był pozytywny? A na tym negatywnym teście jest choć bladziutka kreska testowa czy nawet cienia nie ma? Tabletki nadal bym łykała skoro nie ma pewności co do owulki, trzeba czekać na dalsze tempki.
Andziak, tak się zastanawiam, te plamki na lewo od strzałki to chyba też część przyrodzenia? Tutaj przykładowe zdjęcie chłopca z tego tygodnia co Twój:
Daria, MissBella, dzięki dziewczyny!
MissBella, ale ten czas zasuwa, Ty już zaczęłaś 17 tydzień więc pleć byłoby już bez problemu widać :-) ...no ale do 26 czerwca już tuż tuż
Truskafffka, ano tyka bez litości i z jednej strony chcę już mieć to za sobą i przytulić Kaję (ale będą jaja jak się okaże, że to synek hahaha , pewnie znienawidziłby róż biorąc pod uwagę jego zakupioną ilość ;-)) a z drugiej panicznie się boję. Pamiętam, że przy Krzysiu tuż przed CC miałam wyrzuty sumienia, że synek przeżyje za moment stresy i na siłę go wyciągną z cieplutkiego i ciemnego zacisza w brzuchu na nowy świat.
Andziak, tak się zastanawiam, te plamki na lewo od strzałki to chyba też część przyrodzenia? Tutaj przykładowe zdjęcie chłopca z tego tygodnia co Twój:
Daria, MissBella, dzięki dziewczyny!
MissBella, ale ten czas zasuwa, Ty już zaczęłaś 17 tydzień więc pleć byłoby już bez problemu widać :-) ...no ale do 26 czerwca już tuż tuż
Truskafffka, ano tyka bez litości i z jednej strony chcę już mieć to za sobą i przytulić Kaję (ale będą jaja jak się okaże, że to synek hahaha , pewnie znienawidziłby róż biorąc pod uwagę jego zakupioną ilość ;-)) a z drugiej panicznie się boję. Pamiętam, że przy Krzysiu tuż przed CC miałam wyrzuty sumienia, że synek przeżyje za moment stresy i na siłę go wyciągną z cieplutkiego i ciemnego zacisza w brzuchu na nowy świat.
Podziel się: