reklama
witajcie, ja juz z rana z kawusia.... jejku codziennie deszcz, beeee
Piranha nie wiem czy bedziesz miala jeszcze dzis chwilke, ale ja progesteron robilam w 11dniu po tescie pozyt, a 5 dni przed @. Wiec ja juz sama nie wiem o co im chodzi, no ale mimo wszystko poprosze o wydruk moich wynikow. Ja mam wrazenie ze kazdy kraj ma swoje normy. Na razie nie przyslali mi nic odnosnie nastepnych badan z 4dc, tak wiec caly czas mysle ze moze jest ok?????
czytam jak wy sobie swietnie dajecie rade z tym pomiarem tempki, moje gratki dla kazdej ktora to robi. ja zaczne pomiary w nastepnym cyklu, choc znowu bedzie lipa bo jade do Pl na wesele, hmmmm no ale cos tam zadzialam. Mam nadzieje ze pomozecie????
Dziewczynki milego dnia,
wielkie buziaczki dla kazdej :-):-):-)
Piranha nie wiem czy bedziesz miala jeszcze dzis chwilke, ale ja progesteron robilam w 11dniu po tescie pozyt, a 5 dni przed @. Wiec ja juz sama nie wiem o co im chodzi, no ale mimo wszystko poprosze o wydruk moich wynikow. Ja mam wrazenie ze kazdy kraj ma swoje normy. Na razie nie przyslali mi nic odnosnie nastepnych badan z 4dc, tak wiec caly czas mysle ze moze jest ok?????
czytam jak wy sobie swietnie dajecie rade z tym pomiarem tempki, moje gratki dla kazdej ktora to robi. ja zaczne pomiary w nastepnym cyklu, choc znowu bedzie lipa bo jade do Pl na wesele, hmmmm no ale cos tam zadzialam. Mam nadzieje ze pomozecie????
Dziewczynki milego dnia,
wielkie buziaczki dla kazdej :-):-):-)
Marzycielka12
Fanka BB :)
czesc Kochane. ja tez wpadlam tylko uzupelnic tabelkie. Mama raczej u mnie szalu nie ma
Milego dnia zycze :-)

Milego dnia zycze :-)
Piranha
Pierogatko, strasznie to miłe, wielki buziak dla Ciebie, będę bardzo kibicować Twoim starankom!
Kasiu, 11 dni po pozytywnym teście owu i 5 dni przed @ - to Ty miałaś tak długą fazę lutealną? Niby powinno się sprawdzać progesteron mniej więcej w połowie FL ale ja bym zażądała wyniku - bo jeśli progesteron będzie ładny to znaczy, że w połowie FL był jeszcze ładniejszy
Marzycielko, tempka ładnie podskoczyła, teraz tylko trzymać kciuki by dalej rosła! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Uciekam na kłucie :-)
Kasiu, 11 dni po pozytywnym teście owu i 5 dni przed @ - to Ty miałaś tak długą fazę lutealną? Niby powinno się sprawdzać progesteron mniej więcej w połowie FL ale ja bym zażądała wyniku - bo jeśli progesteron będzie ładny to znaczy, że w połowie FL był jeszcze ładniejszy

Marzycielko, tempka ładnie podskoczyła, teraz tylko trzymać kciuki by dalej rosła! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Uciekam na kłucie :-)
Piranha dziekuje za odpowiedz, Widzicie dziewczyny... nie tylko wasze organizmy szaleja. U mnie wit B robi swoje, kurcze same niepewnosci.....no nic aby do piatku....
Zaluje tylko ze majac duphaston nie zaczelam go brac, hmmm. no ale nie ma zlego co by na dobre nie wyszlo. Pewnie w kolejnym cyklu zalicze dupka
Zaluje tylko ze majac duphaston nie zaczelam go brac, hmmm. no ale nie ma zlego co by na dobre nie wyszlo. Pewnie w kolejnym cyklu zalicze dupka
K
Kinga85
Gość
witam się
natusia napisałam Ci wczoraj wieczorem długiego posta o badaniu szyjki i śluzu i wiesz co? przed naciśnieciem wyślij poprostu mi się net zawiesił!!!!
i potem już cierpliwość moja dotkneła dzwoneczka i koniec,wkurzona poszłam spać. Dziś Ci napiszę 
mama ładnie
a Ty dalej mierzysz? bo coś mówiłaś że jak bedziesz łykała leki to tempka bedzie zawyżona i wtedy już nie mierzysz.... hm?
piranha odezwij się po badaniach jak już bedziesz :* buziak
natusia napisałam Ci wczoraj wieczorem długiego posta o badaniu szyjki i śluzu i wiesz co? przed naciśnieciem wyślij poprostu mi się net zawiesił!!!!

mama ładnie
piranha odezwij się po badaniach jak już bedziesz :* buziak
Piranha
Już po badaniach, ale potworne korki na mieście (pewnie przed meczem) a w laboratorium nieludzka kolejka, takiej tam jeszcze nie widziałam a podobno godzinę wcześniej była 5 razy taka. Na szczęście wyniki mam mieć na dziś to będę mogła je dostarczyć na jutrzejszą poranną wizytę w szpitalu. Pewnie jutro mi potwierdzą czy CC będzie w czwartek (wspominali, że jak będzie dużo zabiegów to przełożą na piątek, oby nie bo chcę jednak mieć już to z głowy), mam mieć konsultacje z anestezjologiem i nie wiem co jeszcze.
Kasiu, tylko się cieszyć z takiej FL!
Kinga, dzięki kochana, odwzajemniam buziaka! :-)
Kasiu, tylko się cieszyć z takiej FL!

Kinga, dzięki kochana, odwzajemniam buziaka! :-)

Marzycielka12
jestem juz :-)
Kasia u nas tez cd deszczowej pogody :-( i na dodatek znowu mnie jakas choroba zbiera, myslalam ze mi juz przechodzi, a tu nic z tego
Testy kupione, niestety nie te co ostatnio no ale zobaczymy czy cos tam wyjdzie ;-)
mierzylam przed chwila Ph i nadal w granicach 5-6. normalnie te ~~~~~~~ mojego meza to twarde sztuki
nie chca odpuscic
juz drugi raz zapodalam Sylk dzisiaj, wiec sprawdze jeszcze pozniej.
Kasia u nas tez cd deszczowej pogody :-( i na dodatek znowu mnie jakas choroba zbiera, myslalam ze mi juz przechodzi, a tu nic z tego

Testy kupione, niestety nie te co ostatnio no ale zobaczymy czy cos tam wyjdzie ;-)
mierzylam przed chwila Ph i nadal w granicach 5-6. normalnie te ~~~~~~~ mojego meza to twarde sztuki

MissBella
Witam :-)
Dawno mnie tu nie było, postaram się nadrobić czytanie chociaż troche bo nie wiem co się u Was dzieje.
U mnie ok, czuję się super i z niecierpliwością czekam na USG 26 czerwca a czas mi się dłuży strasznie...
Piranho jejku, Ty już niedługo będziesz mieć swoją Księżniczkę przy sobie :-) Piękny czas na urodzenie dziecka, idealna pora roku. Życzę aby wszystko odbyło się tak jak powinno i już trzymam kciuki
Buziaki
Dawno mnie tu nie było, postaram się nadrobić czytanie chociaż troche bo nie wiem co się u Was dzieje.
U mnie ok, czuję się super i z niecierpliwością czekam na USG 26 czerwca a czas mi się dłuży strasznie...
Piranho jejku, Ty już niedługo będziesz mieć swoją Księżniczkę przy sobie :-) Piękny czas na urodzenie dziecka, idealna pora roku. Życzę aby wszystko odbyło się tak jak powinno i już trzymam kciuki

Buziaki

reklama
truskafffka
dzień dobry 
praca praca, a po pracy... DO BOJU DO BOJUU DO BOJUU..i zobaczymy jak nam pójdzie z Rosją
Mama nie no...szał jest
kciuki trzymam i nie puszczam aż do II kresek na teście!!
Noemi a twój wykres to tak ciążowo wygląda że szoook!!
bromek ładnie działa
Marzycielka skok jest, więc się cieszymy
trzymam kciuki żeby tempka pięła się do góry 
Misia nie mów hop
pożyjemy zobaczymy 
Kinga seksy seksy boboseksy
powodzenia
chętnie też poczytam o szyjce, bo w ogóle nie mogę się połapać w tym
Piranha no to wtorek mamy...zegar tyka...Kaja jeszcze tylko dwa dni w brzuchu będzie mieszkać
już się jej nie mogę doczekać hehe
Kasia słoneczko wysyłam !!!
MissBella jej ty już do połówki się zbliżasz...zazdroszczę pozytywnie
DDDD
miłego dnia kobietki!!
praca praca, a po pracy... DO BOJU DO BOJUU DO BOJUU..i zobaczymy jak nam pójdzie z Rosją

Mama nie no...szał jest
Noemi a twój wykres to tak ciążowo wygląda że szoook!!
bromek ładnie działa
Marzycielka skok jest, więc się cieszymy
Misia nie mów hop
Kinga seksy seksy boboseksy
chętnie też poczytam o szyjce, bo w ogóle nie mogę się połapać w tym
Piranha no to wtorek mamy...zegar tyka...Kaja jeszcze tylko dwa dni w brzuchu będzie mieszkać
Kasia słoneczko wysyłam !!!
MissBella jej ty już do połówki się zbliżasz...zazdroszczę pozytywnie
miłego dnia kobietki!!
Podziel się: