reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko: jak to jest z mlekiem u Was?bo mi już się pojawiła siarka(wczoraj zauważyłam):szok:nie za wcześnie???????????????jedno jest pewne pokarmu to mi nie zabraknie:-)

Pirania - a Ty kochana pakuj torbę, nie ma to tamto:-) i wracaj do nas szybko ze słodkim tobołkiem!!!
Kosmo - Tobie życzę rychłego rozwiązania, wiem, że pewnie masz stracha ale na pewno ciężko Ci chodzić z takim słodkim ciężarem, więc niech już jak najszybciej mały książę pojawi się na świecie
Patrysiak - ja też mam różne dołki, chyba wciąż hormony buzują;-); a jak Ty się kochana czujesz? jak sypiasz? miewasz jakieś dolegliwości ciążowe? ze spojeniem łonowym nie masz problemów?
Kinga, Czarodziejka - jak Wam tych basenów zazdroszczę!!! oj, poszłabym chętnie:tak:; ale jeszcze trochę i sobie to wszystko odbiję!!!
Gal - szanuję oczywiście twoją decyzję, ale mam nadzieję, że jednak będziesz z nami cały czas, bo będzie nam Ciebie brakowało!!!:-(
Noemi - taką właśnie metodę i ja zastosowałam:tak:
Natusia - nie poddawaj się!!!

hej Tasha, ja jak na razie nie moge narzekać, oprócz zgagi i galopującej wagi:no: nic mi nie dolega. Śpię jak dziecko, nic mnie nie boli. Tylko psychicznie jakoś nie tak. W poprzednich ciążach byłam "pozytywnie" naładowana, pełna energii, radosna. I to pomimo tego, że druga ciąża nie spełniła moich oczekiwań co do płci. A teraz wymarzona córeczka w brzuchu a na twarzy wieczny grymas niezadowolenia. A TY jak, kiedy masz wizytę?

jestem i ja ...
czekam na wieści od Andziak
mama , luknęłam na wykres - całkiem si , a kiedy @ MA NIE PRZYCHODZIĆ ?
gal , już tęsknię .....buuuuuuuuuuu..... buziaki kochana
kosmo i pirania - zdrowych dzieciaczków i szybkich porodów :)

Czarna dzięki :)
ja też czekam na info od Andziak..
a ja mam normalnie cykle 25,26dniowe ,ale ostatni był 30dniowy...
dlatego chcę testować w poniedziałek to będzie 28d.c....wcześniej nie sikam ..:-p

Czarna uwielbiam Twój avatarek i ta bajkę :))
a na jakiej stronce znalazłaś ten avatar?

reklama
PatrysiaK mysle ze u Ciebie takie stany wywołują hormony!!!!!
Zobaczysz ze jeszcze bedziesz miala napady euforii..to normalne.
Ale jednaK po porodzie wpadniesz w mega radosc...taK czuje!!! Zobaczysz swoja KruszynKe i zaKochasz sie po uszy:))))
Glowa do góry:)))))

AndziaK rączKi mega mocno zacisniete:))))))
Lagoon.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry