reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzięki!! Twoje wpisy zazwyczaj jednak powodują, że się uśmiecham
:-) masz piękny ogród a sosna- the best. Mój M. jest fanem tych drzew. Mogę zapytać jak jest duża?

Patrysiak dzięki:-)
a ta sosna chodziła za mną 2 lata!!
ale jak widziałam ceny to :-(130..140zł...
a w piątek ..kupiłam za 70zł:-Dmoja radość była podwójna!!
że mam ją !!
i że za taką forsę :-D
a wysoka jest na 140cm,więc spora ;)

jeśli mi sie uda kupić za takie pieniądze to kupię jeszcze jedną:tak:

Czarodziejka cześć kochana :)
ja nie znam tej stronki..

Patrysia* głaskać Marcelka proszę :))

Patrysiak - dzięki:-), jakoś jeszcze trzymam się w kupie:-D, o wadze wolę nie wspominać, dołki miewam od czasu do czasu, doszedł mi jeszcze problem z rozchodzącym się spojeniem łonowym, więc każdy ruch, krok, spacer, zmiana pozycji w nocy powoduje przeszywający ból i właśnie w tej sprawie mam wizytę 22 czerwca; a jeszcze w sobotę pojechałam sama na zakupy, potem nosiłam te siaty do auta a jak wiadomo warzywka i owoce sporo ważą, a wieczorem poszłam na bal gimnazjalny, moja klasa, którą prowadziłam przez 2,5 roku mnie zaprosiła i nie miałam sumienia odmówić, więc wczoraj to się niemal nie mogłam ruszyć... ale dość narzekania, może coś będzie wiadomo po wizycie 22 czerwca; a Ty masz wizytę jutro, prawda? spotkasz się z córcią:-), a jaki masz przewidywany poród sn czy cc??? i ze znieczuleniem czy bez??? trzymaj się cieplutko i nie daj się złym myślom!!!;-)
Andziak - czekamy z niecierpliwością!!! i cały czas trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Andziak Ogromnie Ci GRATULUJE!!!!!!!!!
mam nadzieje ze urodzisz i bedziesz mega szczesliwa!!!!!!
Zdrowe dzieciątKo to SKarb!!!!!!!
dzidzius-spi-oryginalnym-spiworku.gif

reklama
Do góry