reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

andziak gwarantuje Ci ze po tych paru/ moze parunastu dniach smutku i zawodu zaczniesz sie cieszyc i nie bedziesz juz czula sie tak fatalnie. wierz mi, ja bylam pewna ze bede wyla z rozpaczy az do dnia porodu, ze nie bede cieszyla sie z tego dziecka, a moj maz myslal ze nie chce juz tej ciazy i tego dziecka.....A radosc z tego dziecka, z synka przyszla sama, nie wymuszona.......... a ja tego swojego synka nie wyobrazam zamienic na zadna coreczke:tak:
Zycze Ci zebys jak najszybciej zaczela sie cieszyc i juz nie myslec ze to miala byc coreczka

reklama
czesc laseczki :-)

Witam sie z kazda z osobna
best34_%28www.e-gify.pl%29.gif

Andziak gratulacje zdrowego dzidziusia :-)
Mama pozwolilam sobie zobaczyc twoj wykres, wow....&&&&&&&&&&&&&&&&& 3mam mocno :-)
Piranha torba spakowana??????

A ja mam dola jak ode mnie do PL a moze i dalej :( Wkurza mnie ten jakis plyn, ktory ginka wynalazla i tak sobie mysle ze moze ja jestem juz bezplodna???? Cholera jasna, poszlam do niej, zaplacilam sporo kasy i du...a, od was wiem wiecej niz od niej. No nic, trzeba czekac do piatku i porosze o wydruk moich wynikow, jesli tylko bede je miala to wtedy bede Was prosic o interpretacje.

Dziewczyny uciekam bo jest mecz,

Milego popoludnia

Andziak Gratuluję syneczka :D i to dorodnego i zdrowego!! Będziesz królową swoich chłopaków :)
Kate dziękuję :) a Alan to niezły mistrzunio :) fotki nowe daj :)
dla ciebie szacuneczek, za ogarnianie wszystkiego, za energię i chęci :)
Patrysia ja patrzę na twoje suwaczki to zazdroszczę-pozytywnie rzecz jasna ;) ...mój Mati w wieku Twojego Dominika, masz już po drodze Alanka i Marcelek w drodze...a ja tu dopiero drugie dziecię dziergam ehh
Aneczka to kochani bracia opiekunowie, chwali się :)
fluidki zwijam chętnie :p
Mama no u nas najpierw maraton trzydniowy, dzień przerwy i jak się okazało że mnie owulka zrobiła w konia..znów maraton trzydniowy:-D
wysiadam...nie powiem, chcica była i miło było..ale dziś to już przemęczenie materiału czuję:-D
&&&&&&& ślę :DDDD
czarodziejka chętnie zajrzę na bloga, a ty rób szkołe wizażu jak masz okazję i chęci:tak:
KAsia tulę, faktycznie lipnie z gin wyszło, miałam nadzieję że coś sensownego doradzi, powie...zadziała..
trzymam kciuki za wyniki
a ty pisz jak tam mecz, bo ja dziś akurat do wieczora w pracy ..

dziewczyny mam pytanie o temometr...pomocy!!!
mój rtęciowy mi dziś upadł i niby nic się nie stało, ale już boję się go używać..kupiłam w aptece elektryczny, niestety tylko z jednym miejscem po przecinku, innego nie mieli. No i pytanie-bo rtęciowym mierzyłam tempkę 10minut, a elektryczny pewnie szybko zapika że pomiar gotowy i co? mam go jeszcze trzymać? wyciągnąć?

Truskafka mierz zgodnie z instrukcją i jak będzie pipać :)-)) to wyjmij nie trzymaj dłużej. Ja mam jakiś bezrtęciowy a;;e "ukradłam" mamie rtęciowy i mierzę nim, szkoda że juz rtęciowych nie ma...

Andziak gratuluję zdrowego synusia i trzymam kciuki za to abyś cieszyła się tą ciążą, może jeszcze kiedyś się zdecydujecie... wtedy na maksa osłabiaj plemniory twojego M.

Ja czekam na @ ale dzisiaj już mnie coś brzuch pobolewa na dole i nitki krwi przy podcieraniu zauważyłam. Powiem Wam, że troszkę się denerwuję tym planwaniem bo bardzo mi zależy na córci i już sama nie wiem jaki plan zastosować, z jednej strony się boję że nie załapie 0+12 a z drugiej znajoma ma syna z 8dc...ahhh zrobię wszystko i poprostu co nam pisane to będzie, ale wiem jedno że bardzo pragnę crki i tylko Wam to mówię, bo jak innym, rodzinie to słyszę że to nie jest ważne tylko zdrowie jest ważne, ja to wiem przecież chcę zdrową córcię....głupio się z tym czuję...

PatrysiaK mysle ze u Ciebie takie stany wywołują hormony!!!!!
Zobaczysz ze jeszcze bedziesz miala napady euforii..to normalne.
Ale jednaK po porodzie wpadniesz w mega radosc...taK czuje!!! Zobaczysz swoja KruszynKe i zaKochasz sie po uszy:))))
Glowa do góry:)))))

AndziaK rączKi mega mocno zacisniete:))))))
Lagoon.jpg

ja skaczylam kurs paznokcie wizaz rzesy depilacja i jeszcze inne i sobie nie robie nic komus czasami ;p

truskafffka jasne, ze napisze wynik. Moja ulica szaleje, mysle ze dla nich to juz po meczu, bo chodza od domu do domu i sa juz dobrze wstawieni :-). Malo tego moja cora z M sa za druzyna Anglii (tylko dzisiaj) a ja dopiero bede kibicowac jutro naszym, flagi i szaliki w salonie rozwieszone, wiec maja sie wbic znajomi i bedzie super. Pierwszy mecz ogladalam w PL, matko jaka super atmosfera byla :-)

Ostatnia edycja:
tasha ja np z Nadia i w tej ciazy cwicze z Nadia spacery po pare km dziennie w tej jezdze rowerem wiem ze nie powinnam ale ja musze sie ruszac;/ a rano i weiczorem takie cw rozciągające bo ja nie potrafie np dopuscic do siebie zeby byc grubym i np pilnuje siebie ;/oczywiście jak mnie cos boli to nie ale wiem ze te cwiczenia mi sie przydadzą przy porodzie :)
a najbardziej mnie maz denerwuje jak mi powie ze gruba jestem masakra a sam wyglada jak slon;/

reklama
Andziak... Na penwno Ci smutno i czujesz rozczarowanie...Nie będę Cię pocieszać, ale trzymam &&&&&&&&&&&&& żebyś jak najszybciej oswoiła się z myslą, że masz zdrowego synka, który jest małą bezbronną istotką i chce byc kochanym ;****

Marzycielko,
chyba masz dziś owu skoro tak temp poszła w dół? szkoda, że nie masz testów...

Piranha,
u mnie dzis wielki skok czyli owu się przesynęła i chyba była za drugim podejściem jak myslisz?
Jak tam pranie porbione i ciuszki gotowe Kajusi?:) Ale Ci dobrze, że będziesz miała M tyle czasu przu sobie;))

Mama
mija ale wykres, aby nie zapeszyc tylko mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Noemi,
a w tym cyklu wgl nie było stranek? ale twój wykres wygląda ulala ;)))

Truskaffcia, to teraz po takim wysiłku odpoczywaj, chyba , że M Ci spokoju nie da:-D wiesz chłopy się przyzwyczajają do dobrego:tak:

Czarodziejko
, jak najbardziej rób kurs;* A my będziemy zasypywac Cię pytaniami ;*

kasia, no mecze są strasznie emocjonujące a wgl jak gra"swój" ;))

Daria, tasha, Kniga,Kosmo, Kate, Patrysia, Pierogatka, Aneczka i Reszta Babeczek Buziaki;*****

Do góry