reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moj brat ma parke tylko jedna kuzynka 4 corki .A zeby w 3 lub 4 dzieci odmiennej plci sie nie trafilo to tylko u nas.Jeden kuzyn ma 3 corki a trzecia zrobiona 2 dni przed @ . niewiem jak to mozliwe ale tak bylo.Kuzyn wyjezdzal w delegacje i tylko ten jeden dzien byl w domu

reklama
Piranha, a uważasz że warto dwa zakupic czy replens mi wystarczy na poczatek?
co Krzysiaczek porabia?:) Mój ma odpoczywac ale łazi z kąta w kąt:-)

Andziak, a jak samopoczucie? te najgorsze dni ciążowe masz za sobą? Który masz tydzien? Bo nie widze na suwaczku?:)

17? Dobrze widze?:)

Andziak, z tym 2 dni przed @ to niemożliwe, po prostu musiała jej się owulka przesunąć (i wydłużyć tym samym I faza cyklu) i dni płodne wypadły tuż przed spodziewanym terminem @.

natusia, ja bym chyba zakupiła na początek tylko Replens, tym bardziej, że Rephresh rzadko kiedy jest stosowany już po starankach. Krzysiu bawi się samochodzikami na łóżku :-), kończę mu gotować obiadek i potem idzie spać a ja z kolei będę mieć zaraz gości (siostrę z M i dzieciakami). Daj znać potem co pokazał drugi test bo jestem bardzo ciekawa - czy kreska była jeszcze ciemniejsza czy już jaśniejsza. Ja właśnie wrzucam do pralki różowe ciuszki (najwyższa pora) a potem popiorę tetry, obiecałam sobie też, że spakuję dziś torbę szpitalną ale może przełożę to ja jutro :-D

Najgorsze samopoczucie minelo.Nadal spiaca jestem i mam zawroty i bol glowy.Ale rewolucje minely.A to byla masakra.Jak w poprzednich ciazach mowilam ze sie zle czuje to nie wiedzialam co mowie.To byla pestka.
Teraz tak od niecalych dwoch tygodni lepiej sie czuje i porzadne kopniaku czuje.
Zaczelam 18 tydzien
Mysle ze ta wysoka beta miala wplyw na to okropne samopoczucie

Ostatnia edycja:
dziekuje Piranha. niestety nie mam testow owul. wczoraj uzylam ostatni. najwyzej kupie jutro. zmierzylam sobie tylko Ph i nadal w granicach 4-5. sluzu za duzo nie mam, ale w srodku taki mleczny. bylam w Kosciele i myslalam ze sie porycze, bo wszedzie wokolo same dziewczynki :-( jakie to wszystko trudne...

Natusia nie czuje zeby mnie bolaly jajniki. niezle pagorki na tych naszych wykresach :-D

Andziak piekny rysunek :tak: zdolnego masz syna :-) moi nie przepadaja za rysowaniem tak bardzo.

no wlasnie Andziak takie momenty bola najbardziej. czlowiek chcialby zmienic nastawienie, ale kiedy sie widzi te malenstwa ubrane na rozowo to wszystko w nas peka i przychodza mysli w czym ja jestem gorsza ze nie moge miec tak jak one?

reklama
andziak jutro masz usg, dobrze pamietam? bede trzymala kciuki, my jutro swietujemy urodziny mojego Kubusia;) ładny rysunek;)
piranha i jak spakowałas torbe? jak mowisz o praniu rozowych ciuszków to mi az serce podchodzi do gardła, tak bym chciala miec dla kogo układac rózowe ciuszki, eh

mój mąż powiedział, ze koniecznie chce miec drugiego SYNA!!!!!!!!!!!!!! i ze dziewczynka nie wchodzi w gre
a ja głupia kiedys mu powiedzialam pare słów o suplementach diety na dziewczynke! i teraz jak juz wie, ze robie wszytsko zeby byłą ksiezniczka, nie zechce łykac tabletek!! musze uknuć jakiś spisek, zeby dawac mu tabletki, jak on moze nie chciec córeczki???????? co mam robic?????????? pomocy!

Do góry