reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

POLSKA DO BOJUUUUU!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

<oczywiście mecz będziemy WSZYSCY w domku oglądać:tak:>

Ale mnie od rana głowa napitala ;// ciśnienie?? Masakra...

Mama, oj a Ty znowu pekniejesz:) Tez chcę zaraz zrobić piling na twarz :) Super, że dzi s wszystcy w domku jestescie, tylko pogoda nie taka jak powinna...
A JAKI WYKRES!!!! &&&&&&&&&&&&&&:*******

Patrysia, no te porody wywoływane są makabryczne, obyś teraz przeszla szybki i bez "wspomagaczy";***

Daria, ja uzywałam różnych balsamów, ale lepiej jakieś nawilżające lub pilęgnujące dla kobiet w ciąży niż ujędrniające-ale to moje zdanie;))
Jak Nadia? Lepiej?

Agulek, co tam chciałaś porobić? henne? A co z włoskami? No jestem ciekawa jak wyglądasz i jaka bedzie metamorfoza;))

Piranha, u mnie ten ból głowy chyba jest z powodu braku sexu:-D wczoraj po 24-sie połozyłam , m sie tuli, a ja NIE DZIŚ NIE -JUTRO ....bo się bałam....:sorry:a dziś mam typowo śluz po owu.... ale ze mnie głupolllll :wściekła/y: dziś się poprzytulamy, ale tylko dla przyjemności....trudno....
A jak się czujesz? Jak nocka?

Marzycielko
, tak jak myślałam pszła w górę tempka...a działań brak(przez mój strach, że za blisko owu...)
Ale jaki u Ciebie pekny skok , na bank owu była!!! Czemu Ci te testy owu nie wychodzą???

ladies,
ja od października robię pomiary temp i się obserwuje, od 2 tyg biorę suplementy , ale nie chciałam wcześniej bo na czerwiec-lipiec zaplanowałam początek staranek, ale już widze ze b-com wydłuzył mi cykl (bynajmniej 1 faze), i ją biorę przez cały cykl, a po @ wszytsko do skoku tempki(ale dziś jeszcze wezme), no a od jutra samą b-comp-mam nadz.ze coś zrozumiałas;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama, wykres niesamowity, tak śliczny, że zaraz go sobie chyba wydrukuję :-D Na objawy jeszcze za wcześnie, do momentu implantacji zarodka nasz organizm nie ma o nim bladego pojęcia. Jejku, kochana, zaciskam kciuki z całych sił, testujesz zaraz po moim CC więc mam nadzieję, że Twoja Poleńka (albo Filipek) wskoczy na miejsce Kai :tak: Zapewne owulka była w 13 dc a test był już pozytywny w 12 dc (mierzyłaś wtedy?). No to będziesz testować jak będę już wracać z Kają do domu (o ile nie przypałęta się jakaś żółtaczka, oby nie bo ja bez Krzysia długo nie wytrzymam :-)).

MAMA łap łap :D

Ja tak czytam te 7 zasad na dziewuszkę i ja gdybym wpadki nie miała a chciałabym się starać na dziewuszkę to pewnie w sumie bankowo bym nie zastosowała się do zasad co do joty bo ja aż etraz czytam to dla mnie za duże kongo :p

Dieta oj ja bez miesa czy potraw solonych itd.?to nei dal mnie hehe ale nabiał itp.to tak...
Wit.jej ile teog jest moja kieszen by ucierpiała:p
Itd.no ciężkie wyzwanie z tymi zasadami na dziewuszkę hehe takz epodziw dla kobitek które się tak dobrze stosują do nich :))

Natusia aaaaahahahahahahaahahaa

no Polska do bojuuuuu-niech dadzą czadu:-D:-D:-D

pogoda nie halo -u nas pada....
dzieci kleją wydzieranki w jadalni a ja złozyłam pranie i idę w końcu tą maseczkę zmyć bo jeszcze mi za bardzo włosy nawilży:-p

Pirania tak właśnie mi się wydaje ,że była w 13d.c...
a działania w odpowiednie dni były??
oooooo-i tak właśnie działa na mnie mierzenie tempki..potem rozkładam wszystko na czynniki pierwsze:-D
a co do testu owu to zrobiłam 1 w niedzielę bo miałam tylko 1...nie kupowałam bo liczyłam na usg a tu ginka ma urlop i po ptokach...

Ostatnia edycja:
mama, ale żeś wyczuła ten moment owulki - skoro miałaś 1 test w domku i trafiłaś.... no to ładnie;))) Ja nieraz 5 potrzebuje w cyklu tak mi skacze owu...
Ale teraz sie releksuj, nie stresuj i już nie myśl;-)choć wiem, ze tak się nie da:-D
Ale z naszymi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i z wolnym miejscem po Naszej Piranhi, Pola musi wskoczyć:tak:

natusia no to ja tez tak jak ty lipiec zaczynam starania:)czyli po miesiaczce az do owulacji lykasz zurawinke tak?:) dobrze zrozumialam:?:)))

Kate, co u Was???

Kinga, no i jak rower? Jaki to model? Mogłabyś zarzucić linkiem?
I super plany na wieczór:tak:

Reszta Babeczek meldować się!:tak::-)

Natusia dziękuję kochana !!!!!!!
a co do testu owu to zrobiłam go w 13d.c. bo sugerowałam sie ostatnim cyklem a po usg w 17d.c. ginka powiedziała,że owu była kilka dni temu czyli tak w 13,14d.c...
a że teraz @ miałam dłuższą to i owu później niż w 11d.c. i udało się w 13d.c. zobaczyć II krechy na teście owu..

a co do zwolnionych miejsc to jeszcze nasza Kosmo zwalnia niedługo wiec ....dziewczyny do BOJUUUUUUUUUUUU:-D

Ladies, tak po @do owu łykam:
- wit C
- żurawinę
- wapń
- magnez
Przez cały cykl:
-B-comp

;-)

Ale zauważyłam OGROMNĄ zmianę w śluzie i ph :tak:

reklama
Mama, no ja odstąpię miejsce, które zwalnia Kosmo dziewczyną, które już dłuuuugo walczą:tak: A co:-D Ale mam nadzieję, że za długo nie będę musiała satć w tej kolejce:-)hihi

Do góry