reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja z jednej strony wam zazdroszcze ze juz zaraz po a z drugiej sama bede gaciami trzasc w listopadzie.
Patrysia a jak tam na wrzesniowkach ten filipek nadal jest dziewczynka?
Ja juz teraz chcialabym miec pewnosc co do plci tak jak patrysiak.Bo takie gdybanie najgorsze

reklama
Ja z jednej strony wam zazdroszcze ze juz zaraz po a z drugiej sama bede gaciami trzasc w listopadzie.
Patrysia a jak tam na wrzesniowkach ten filipek nadal jest dziewczynka?
Ja juz teraz chcialabym miec pewnosc co do plci tak jak patrysiak.Bo takie gdybanie najgorsze
jednak Filipek:)ale była taka sytuacja że u jednej córcia potem że chłopczyk bo niby siusiaka było widać i obstawiano synka i z M nie mogli tej niepewności wytrzymać i szła jeszcze raz po tygodniu i jednak córeczka:)

Z Domisiem i Alankiem jkak byłam w ciaży to jak usłyszałam ze synek to byłam pewna ze tak będzie bo niby jak teraz pomyłki?no ale tez siusiaczka widziałam:))a teraz jak czytam tutaj na forum i ta sytuacja u znajomej z BB to aż oczy wielkie robię ze takie pomyłki mogą sie zdarzać :0

Ja myslalam ze Filipek Jak z Bartkiem w 30 tyg lezalam w szpitalu to lekarz obstawial corke.Ale byl miednicowo wtedy ulozony i nie widzial siusiaka dokladnie.Z kuba mam taki dowod z usg z 24 tyg.ze nie bylo mowy o pomylce

Mama, ty pracusiu;***

Kinga, dzięki za podpowiedź dam mu dzisiaj na noc wapno moze pomoze bo strasznie go dusi w nocy, ale wczeniej mial mokry a teraz suchy i duszacy;// inhalacje robimy, ale słabo działają....
Oj to mialaś nerwowy dzień... Buziaki:***

Truskaffka, no oby od wrzesnia juz bylo lepiej bo sie wykonczymy i fizycznie i finansowo;// Miłych przytulanek no i owocnych;))

Patrysia, masz super nastawienie...zaraź mnie tym:)) Bo ja jestem przerazona tym jak sie dowiem, że to synek a nie upragniona córeczka.... wiem głupol ze mnie;P

Piranha,
ja 14go jade na wycieczke z dzieciaczkami i bede o Tobie myśleć ccccaaaałłłłyyy dzionek;**
Oszczędzaj się!!!;* Krzys dał mamusi poleżeć w dzień?:)

Tasha,
jej kochana ty również dbaj o siebie, duzo dpoczywaj i koniecznie idz do lekarza... super ze niunia jest dalej niunią;***

samana....GRATULACJE;))) pozytywnie zazdroszcze;))) a jak wygladaly Twoje starania?

Andziak
.... bądź dobrej mysli;*** No już do 11-go coraz bliżej...niech ci fajne zdjęcie zrobi na usg, ja dalej mam nadzieję....:*********

tusia, ja mam straszne problemy z przeskokami serducha, nierównym biciem, nieraz jest mi tak słabo,, że np musze zjechac autem na pobocze, a w domu usiać... także Cie rozumie. Musze isc w wakacje na kontrole do kardiologa, ja biore tylko doraznie bisocard tak ten magnez a potas nie....
a ty kochana jak sie czujesz?

daria, ten butn musisz przejsc;/// najwazniejsza konsekwencja... mała nie może wyczuć, że jej ulegasz a bedzie si;) za wózek sie zdecydowalas?:)

marzycielko, ja tez mam dzis 16dc a test negat a jajnik kłuje.... chyba ta wit b-comp mi tak cykl wydłuzyla...nie wiem sama....

czarodziejko ???????????

gal ?????????????

nullka??????????

agulek reszta babeczek;**************

No niby usg wyszlo dobrze, ciesze sie, ale dalej nie wiem skad te bóle w podbrzuszu- musze zrobic dopochwowe usg.... nie ma wyjscia-choc ostatnio bylo ok, a ja mam straszny problem z dostaniem sie do gin czeka sie po 2,3mies ....wiec np o monitoringu moge zapomniec....
Mały się dusi tym kaszlem, bawi sie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co do wozka sie nie zdecydowalam;/ o tym x move jak poczytalam to malo opini jest dobrych ;/ najbardziej chyba mutsy ale ciazko cos wybrac jak sie nie widzi:-(
oby Nadii szybko minal ten bunt bo ciezko bedzie przy drugim dziecku ;/ ale licze ze jej minie :) tym bardziej bo szukamy nowego mieszkania z ogrodem to bedzie miala sie gdzie wyszalec bo tutaj nie ma takiej mozliwosci;/

Hej Dziewczyny:)

ja czekam na @, jestem ciekawa czy dostanę w miarę w terminie przy braniu bromka.

Tasha to mam jeszcze takie pytanie, czy Ty stosowałaś specjalnie metodę 0+12?? Bo przystopowałaś jak już test był pozytywny i w tym dniu staranek nie bylo, ale napisalaś że dzien po owu staranka były, czyli chciałaś też metodę 0+12 wykorzystać, czy tak wyszło?, Sorki że tak się dopytuję, ale też będę miała monit w czerwcu więc chcę wiedzieć kiedy skonczyć:)

Truskafka tak z ciekawości weszłam na allegro i jest, ucieszyłam się bo Mg ze swansona nie umiałam dostać:(

Jak na złość chyba mam jakaś infekcję;/ bo coś tak czuję....chyba poproszę o gynoflor bo na razie marnuję lacibiosfeminę...

Piranha myślisz, ze cola ta złota jest ważnym składnikiem staranek? Da coś? Ile w okresie staranek jej wypijać?

Samana Ty chyba opijałaś się colą przypadkowo? Ja u Ciebie było, bo bedziesz miała córcię, możesz napisać jeszcze raz jak to u Ciebie było?

hej :-) juz jestem.
zrobilam test owulacyjny i nadal negatywny :-(

Samana gratuluje coreczki :-):-):-) napisz jak wygladaly twoje staranka ;-)

Natusia zdrowka dla synka zycze :tak:

reklama
Truskaffka , ale Ci dobrze:tak: Ja wstawiłam drugie pranie, posprzątałam teraz na chwilę usiadłam, małemu kupiłam świetną czapkę w kratkę oczywiscie z autkiem(z daszkiem), no i zapadła się pod ziemię....nie ma nigdzie cały dom przeszukany kurcze.... no nic pewnie zimą się znajdzie:-D

Ja się jutro wyśpię mam dłuuuugi week do pracki ide w pon:-)

A gdzie Wy babeczki?? Kate? Miss? co u Was?:*

Marzycielko, u mnie tak samoo;(( a cykl chyba będzie mial z 40dni jak nie dłużej.... skoro jeszcze nie ma owu....ehhh

Noemi, a ty miałaś staranka w tym cyklu? Fajnie masz z tym monit. zazdroszcze, sama bym chciała spróbować ta metodę...ale moge tylko polegac na obserwacji i testach owu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry