reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Babeczki;)

Ja dziś coś w kiepskim humorze...;//
Od rana piszę przeróżne rzeczy do pracy i mam juz dosyc...

Kinga, oby to nie żadne choróbsko &&&&&&&&&&&

Mama, pewnie super macie na tych festynach-u nas wczorajszy przez pogodę przełozyli....

Gal, mamy nadz. że jak znajdziesz chwilkę to do nas zajrzysz???;*

Piranha, jak nocka?
My wczoraj zrobiluśmy wielka przeprowadzkę-maly mial zaczac zasypiac u siebie, no i niestety do nas przyszedl z misiem i jaśkiem ale go przenieslismy i nad ranem znowu przyszedl:-Dmówi, że sie boi sam byc w pokoju...nie wiem czemu?

Truskaffka, ale se pospałaś;)) macie abstynencję bo chcesz spróbować 0+12??? &&&&&&&&&&&&&&&&&& zatem;*

Czarodziejko, dasz znać jak tam po chrzcinach?;****

tasha, Marzycielka, Andziak i reszta jak mija dzionek?;)))

Buziaki;***

reklama
jestem po festynach....
żyję :-D:-D

u Zuzy w szkole byliśmy tylko 1,5h-ale wszystkie atrakcje zaliczone-ciasto zjedzone:-)
na 15.00 pojechalismy na ten drugi festy i tam:szok:jak mnie dzieci oblazły:szok:każde chciało tatuaż z henny i dziergałam 2 h:-p
ale radość dzieci wielka..
po zrobieniu było-ŁOOOOOOO!!:szok: a ja na to :-D
żeśmy się dogadali:-p

Tasha no ja tez nabyłam sobie 2 lata temu jak lecielismy do Grecji dżinsową krótką :zawstydzona/y: spódniczkę i również ją noszę :tak:

Truskaffka no to całe szczęście ,że powstałaś :tak::-Dniedługo sexy:-):-p

Marzycielka noo:-D:-Dteraz lepiej;-):-)

Natusia mam nadzieje ,że humorro już lepszy:tak:
no i nas pogoda dopisała-teraz właśnie zaczeło padać..
dzieci wylatane,że hoho..

Kinga oby to nie choroba..

Pirania ????????????

Czarodziejka???????????????

Gal????????????????

pozostałe babki pozdrawiam i zapytuje co u Was???:tak:

Zrobiłam sobie przerwę na spacerek choć zmarzliśmy a teraz grilla zajadamy więc u nas dzisiaj całkiem spokojnie...

Mama, ale super miałaś dzień;))) I dzieciom się nie dziwię;)))

Ja dziś chodzę w krótkiej spódniczce, a mam ich 3 uwielbiammm ;)) My mamuśki msuimy dbac o siebie nie ma bata!;))

Ide zaraz dalej tworzyć.... mały się bawi.

A jutro mam usg-ale normalne przez brzuch, bo mam straszne bóle w podbrzuszu....znajac zycie i tak sie niczego nie dowiem....

reklama
hej:-)
Dawno mnie tutaj nie bylo.
Czasami Was podczytuje ,ale nie umiem nadozyc.:zawstydzona/y:
U nas szystko ok.
Mala rosnie jak na drozdzach.
Ogolnie jest grzeczna,choc ostatnio dopadla ja kolka:-(
Ja troche zmeczona i niewyspana,ale najszczesliwsza na swiecie.

Kosmopolitan.Pirania-szczesliwego rozwiazania.

Za wszystkie staraczki i brzuchatki trzymam mocne kciuki &&&&&&&&&&

A to moje sloneczko
Zobacz załącznik 471262

Ostatnia edycja:
Do góry