reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej laski, a wy co tutaj sie zdrady dopuszczasie :-D
pewnie mezowie poza zasiegiem to sie rozmarzylyscie ;-)

Eee, Mama chyba jeszcze czas na owulacje. u mnie dzis 10dc i wlasnie robilam test owulacyjny, negatywny.

reklama
Marzycielka eeeeeeeeeeeee..cos Ty ..jakie zdrady:-pmój Tom słyszy jak wzdycham i sam sie usmiecha bo mówi-trzeba Mu oddać co Jego-przystojny jest to sobie wzdychaj ;)))

a potem jak jesteśmy po działaniu to się pyta-"W Forks byłaś ??????":-D:-D wariat;))

no to trzymam &&&&&&&& za owulkę kochana a Ty działaj do ostatniej kropli ~~~~o ~~~~~~o:-)

Patrysia* moje juz zasypiaja ..ja trochę popieliłam na ogrodzie bo po tym deszczu chwaściory rosną:szok:
na szczęście u nas juz nie wieje...

Marzycielka eeeeeeeeeeeee..cos Ty ..jakie zdrady:-pmój Tom słyszy jak wzdycham i sam sie usmiecha bo mówi-trzeba Mu oddać co Jego-przystojny jest to sobie wzdychaj ;)))

a potem jak jesteśmy po działaniu to się pyta-"W Forks byłaś ??????":-D:-D wariat;))

no to trzymam &&&&&&&& za owulkę kochana a Ty działaj do ostatniej kropli ~~~~o ~~~~~~o:-)

Patrysia* moje juz zasypiaja ..ja trochę popieliłam na ogrodzie bo po tym deszczu chwaściory rosną:szok:
na szczęście u nas juz nie wieje...

:DD hehe M udany!

U nas też słoneckzo jest i wiatr mniejszy to moze jutro będzie lepiej?

kurcze ...może sobie II część obejrzymyyyyy..
ale ta część taka smutna jest-ponad połowę filmu nie ma Edzia:-:)-D

ale Patrysia Jakub tez ciasteczko jak już te kudły obciął,co?? ciałko ma miodzio:-D:-D:-D

ale mi bije na stare lata..:-p

No dziewczyny piwkujemy!? :)
my już z M siedzimy sobie sącząc kasztelana niepasteryzowanego:-p mój ulubiony puki co ale to sie zmienia co jakiś czas hehehe

zadowolona jestem bo dziś byłam na zakupach kupiłam fajne butki fila spódnice i mega seksowne któtkie szorty :-p:-) a co! kto powiedział że mamuśka nie może być sexy! ;-)

mama -dziekuję ci kochana za radę ;-) z tymi brwiami zawsze miałam chęć a powiec ile to kosztuje u kosmetyczki i czy boli???

pasemka tez by sie przydały aby nie było tak jak myszka >buziol.

reklama
Kinga piffkuj :)) ja też piję :)
też sobie kupiłam takie szorty mimo,że wiek podeszły:-D:-D

Tusia no problemo kochana ;)))
epilacja kosztuje 10zł u nas;-)
gdybyś jeszcze chciała henne to kolejne 10zł ,ale warto -od razu inna twarz;-):tak:
ściska Cię kochana

lecę do Edzia:-D

Do góry