reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie :-) i wiare w to że może się uda ale ja nie jestem optymistką optymisł minoł miesiąc temu a teraz to pozostała mi żałoba po optymiźmie byłam świetnie przygotowana do tego cyklu a tu :szok: szok du....a zrobiła po swojemu. Nic trzeba czekać do następnego cuklu. Pozdrawiam serdecznie :-) Miłego wieczoru

reklama
Misia spokojnie jeszcze nic straconego :tak: trzymam kciuki zeby jednak sie udalo &&&&&&&
no dziewczyny musze wam przyznac racje przystojny ten aktorzyna :tak: moja szwagierka tez do niego wzdycha :-D

Kinga piffkuj :)) ja też piję :)
też sobie kupiłam takie szorty mimo,że wiek podeszły
laugh.gif
laugh.gif
prosze cię jaki podeszły.... :rofl2: Jak kobieta zgrabna i duchem czuje sie młodo to musi też tak wyglądać:) wiem co mówię.
Niby jak się jest już matką to pewnych rzeczy nie wypada robić ale ja mam to gdzieś co inni myślą wiesz... ;-)

Byłam z Aslanem na boisku się wyszalał! :-) wiecie że moje psisko waży 34kg!!!! :eek::-)

przywitac się chciałam ..w czasie sniadanka..
pospałam do 9.00 -mmmmmm ,milusio :-)

no dziewczyny musze wam przyznac racje przystojny ten aktorzyna :tak: moja szwagierka tez do niego wzdycha :-D

Marzycielkaaaaa-:szok::szok: a-k-t-o-r-z-y-n-a:szok::-p
no wiesz co ?????????????
aktorzyna to może być Pazura ,ale nie Robert P.:tak::-D

hahahahahahahaha padłam:-D

Truskaffka hahahhaah-powstań !!:-D
power rein hahahahaaaa:-D:-D

Aguska -nooooo;-)

ja zmykam bo mamy dziś intensywny dzień -2 festyny..
1 u Zuzy w szkole na 13-17.oo
a drugi u szefowej w miejscowości na 15-18.00...
u Zuzy będziemy bo to "Jej" festyn więc wiadomo,że chce jechac ..
a na 15.00 muszę być 13 km dalej bo szefowa "udostępniła" nas-fryzjerki i kosmetyczki i będą warkoczyki ,malowanie paznokci,robienie tatuażu z henny i takie tam:-p

byle tylko pogoda dopisała:tak:
bo humory już są oki..

miłego babeczki:))))

i ja się przywitać chciałam!!!

Mama - uspokój się z tym podeszłym wiekiem!!! ja 3 lata starsza a w tamtym roku i w szortach pomykałam i w krótkiej dżinsowej mini:tak:, ale jak napisała Kinga - młoda duchem się czułam a i niejedni małolaci się oszukali, głównie z tyłu:-D, no z przodu w sumie też, ale w okularach przeciwsłonecznych:-D:-D:-D, także nosić szorty póki gabaryty na to pozwalają!!! bo mi w tym roku nie pozwolą na skąpe odzienie:no:; baw się dobrze na festynach!!!
Kinga - słusznie prawisz, jak kobieta duchem młodość czuje to nie będzie się owijać w wór pokutny;-), a co to mamusiom nie można? niejedna mamusia zgrabniejsza niż nastolatka:tak:
Pirania - jak nocka??? Kaja na trampolinie?:-D
Truskafffka - było trzęsienie ziemi???:-D

pozdrawiam cieplutko wszystkie babki z piasku i życzę udanej niedzieli

hej dziewczyny. witam was niestety z deszczowa pogoda :-( no i jestesmy uziemieni, bo gdzie tu isc w taka pogode :-(

Mama no moze zle sie wyrazilam, przystojny ten AKTOR :-) :-)
teraz lepiej? ;-)
Milego dnia dziewczynki :-) moze u was chociaz pogoda dopisze :tak:

Witam :)

Mama phi...do 9...ja pospałam do 10:30 buhahaha ale miałam minę jak zerknęłam na zegarek...bezcenne:-D
udanych festynów :)
powstałam:-D
Tasha nie nie nie my mamy teraz abstynencję:baffled: a tak nas nosi...:baffled:

Miłego dnia :))))))

reklama
witam was
miłej niedzieli....
mnie dziś coś podbrzusze pobolewa... coś się zaczyna dziać. do płodnych jeszcze ciut ciut......

zimno mi
nie wiem czy chora nie bede
a wole nie bo impreza nam sie szykuje!

Do góry