Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie :-) i wiare w to że może się uda ale ja nie jestem optymistką optymisł minoł miesiąc temu a teraz to pozostała mi żałoba po optymiźmie byłam świetnie przygotowana do tego cyklu a tu szok du....a zrobiła po swojemu. Nic trzeba czekać do następnego cuklu. Pozdrawiam serdecznie :-) Miłego wieczoru
reklama
Marzycielka12
Fanka BB :)
Misia spokojnie jeszcze nic straconego trzymam kciuki zeby jednak sie udalo &&&&&&&
no dziewczyny musze wam przyznac racje przystojny ten aktorzyna moja szwagierka tez do niego wzdycha
no dziewczyny musze wam przyznac racje przystojny ten aktorzyna moja szwagierka tez do niego wzdycha
K
Kinga85
Gość
prosze cię jaki podeszły.... Jak kobieta zgrabna i duchem czuje sie młodo to musi też tak wyglądać wiem co mówię.Kinga piffkuj ) ja też piję
też sobie kupiłam takie szorty mimo,że wiek podeszły
Niby jak się jest już matką to pewnych rzeczy nie wypada robić ale ja mam to gdzieś co inni myślą wiesz... ;-)
Byłam z Aslanem na boisku się wyszalał! :-) wiecie że moje psisko waży 34kg!!!! :-)
truskafffka
hahahahahahahaha padłamSKLEROZA!!!! odwal sie od Truskaffki )) haha witaj kochana miłego byczenia
aguska24mir
mama Pawełka :)
mam masz racje pzystojniak z niego
misia oby cykl był udany
pirania fajnie ze wizyta udana
dobranoc kobitki :-)
misia oby cykl był udany
pirania fajnie ze wizyta udana
dobranoc kobitki :-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
przywitac się chciałam ..w czasie sniadanka..
pospałam do 9.00 -mmmmmm ,milusio :-)
Marzycielkaaaaa- a-k-t-o-r-z-y-n-a
no wiesz co ?????????????
aktorzyna to może być Pazura ,ale nie Robert P.
Truskaffka hahahhaah-powstań !!
power rein hahahahaaaa
Aguska -nooooo;-)
ja zmykam bo mamy dziś intensywny dzień -2 festyny..
1 u Zuzy w szkole na 13-17.oo
a drugi u szefowej w miejscowości na 15-18.00...
u Zuzy będziemy bo to "Jej" festyn więc wiadomo,że chce jechac ..
a na 15.00 muszę być 13 km dalej bo szefowa "udostępniła" nas-fryzjerki i kosmetyczki i będą warkoczyki ,malowanie paznokci,robienie tatuażu z henny i takie tam
byle tylko pogoda dopisała
bo humory już są oki..
miłego babeczki)))
pospałam do 9.00 -mmmmmm ,milusio :-)
Marzycielkaaaaa- a-k-t-o-r-z-y-n-a
no wiesz co ?????????????
aktorzyna to może być Pazura ,ale nie Robert P.
hahahahahahahaha padłam
Truskaffka hahahhaah-powstań !!
power rein hahahahaaaa
Aguska -nooooo;-)
ja zmykam bo mamy dziś intensywny dzień -2 festyny..
1 u Zuzy w szkole na 13-17.oo
a drugi u szefowej w miejscowości na 15-18.00...
u Zuzy będziemy bo to "Jej" festyn więc wiadomo,że chce jechac ..
a na 15.00 muszę być 13 km dalej bo szefowa "udostępniła" nas-fryzjerki i kosmetyczki i będą warkoczyki ,malowanie paznokci,robienie tatuażu z henny i takie tam
byle tylko pogoda dopisała
bo humory już są oki..
miłego babeczki)))
tasha31
i ja się przywitać chciałam!!!
Mama - uspokój się z tym podeszłym wiekiem!!! ja 3 lata starsza a w tamtym roku i w szortach pomykałam i w krótkiej dżinsowej mini, ale jak napisała Kinga - młoda duchem się czułam a i niejedni małolaci się oszukali, głównie z tyłu, no z przodu w sumie też, ale w okularach przeciwsłonecznych, także nosić szorty póki gabaryty na to pozwalają!!! bo mi w tym roku nie pozwolą na skąpe odzienie; baw się dobrze na festynach!!!
Kinga - słusznie prawisz, jak kobieta duchem młodość czuje to nie będzie się owijać w wór pokutny;-), a co to mamusiom nie można? niejedna mamusia zgrabniejsza niż nastolatka
Pirania - jak nocka??? Kaja na trampolinie?
Truskafffka - było trzęsienie ziemi???
pozdrawiam cieplutko wszystkie babki z piasku i życzę udanej niedzieli
Mama - uspokój się z tym podeszłym wiekiem!!! ja 3 lata starsza a w tamtym roku i w szortach pomykałam i w krótkiej dżinsowej mini, ale jak napisała Kinga - młoda duchem się czułam a i niejedni małolaci się oszukali, głównie z tyłu, no z przodu w sumie też, ale w okularach przeciwsłonecznych, także nosić szorty póki gabaryty na to pozwalają!!! bo mi w tym roku nie pozwolą na skąpe odzienie; baw się dobrze na festynach!!!
Kinga - słusznie prawisz, jak kobieta duchem młodość czuje to nie będzie się owijać w wór pokutny;-), a co to mamusiom nie można? niejedna mamusia zgrabniejsza niż nastolatka
Pirania - jak nocka??? Kaja na trampolinie?
Truskafffka - było trzęsienie ziemi???
pozdrawiam cieplutko wszystkie babki z piasku i życzę udanej niedzieli
Marzycielka12
hej dziewczyny. witam was niestety z deszczowa pogoda :-( no i jestesmy uziemieni, bo gdzie tu isc w taka pogode :-(
Mama no moze zle sie wyrazilam, przystojny ten AKTOR :-) :-)
teraz lepiej? ;-)
Milego dnia dziewczynki :-) moze u was chociaz pogoda dopisze
Mama no moze zle sie wyrazilam, przystojny ten AKTOR :-) :-)
teraz lepiej? ;-)
Milego dnia dziewczynki :-) moze u was chociaz pogoda dopisze
truskafffka
Witam
Mama phi...do 9...ja pospałam do 10:30 buhahaha ale miałam minę jak zerknęłam na zegarek...bezcenne
udanych festynów
powstałam
Tasha nie nie nie my mamy teraz abstynencję a tak nas nosi...
Miłego dnia )))))
Mama phi...do 9...ja pospałam do 10:30 buhahaha ale miałam minę jak zerknęłam na zegarek...bezcenne
udanych festynów
powstałam
Tasha nie nie nie my mamy teraz abstynencję a tak nas nosi...
Miłego dnia )))))
reklama
K
Kinga85
Gość
witam was
miłej niedzieli....
mnie dziś coś podbrzusze pobolewa... coś się zaczyna dziać. do płodnych jeszcze ciut ciut......
zimno mi
nie wiem czy chora nie bede
a wole nie bo impreza nam sie szykuje!
miłej niedzieli....
mnie dziś coś podbrzusze pobolewa... coś się zaczyna dziać. do płodnych jeszcze ciut ciut......
zimno mi
nie wiem czy chora nie bede
a wole nie bo impreza nam sie szykuje!
Podziel się: