reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam się weekendowo!!!
Mama - to ostatnie zdjęcie przepiękne!!! dla Ciebie stworzony jest brąz, ale to oczywiście moje zdanie:-),
a o małżeństwo trzeba dbać, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał wypełnić lukę i wtedy może być za późno...
Pirania - czyli dobre wieści z wizyty:tak:, a jak nie będzie skurczy do terminu to zrobią wcześniej cc czy raczej będą czekać do terminu???
a ja wciąż 10 tygodni za Tobą:-D
Misia, Andziak - mój synek też z wpadeczki i chłopczyk, potem była wkładka i bardzo skuteczna w moim przypadku, po tej ciąży też zastosuję wkładkę
pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu!!!

czesc dziewczyny.
nie mialam czasu do was wczesniej zagladnac bo bylismy na festynie z okazji Dnia Dziecka. Ach, pogoda nie dopisala i troche zmarzlismy :-(

Piranha no widac ze twojej coruni dobrze w brzusiu i jeszcze nie zamierza wychodzic :-D

moje tempka dzisiaj poszla juz w gore wiec pewnie owulacja sie zbliza.

Moj Filip tez strzelec
no prosze! kiedy się urodził???? :) grudniowy?

misia nie przejmuj się ja też nie mierzę bo nie mam na to już czasu zupełnie. zbyt zapracowana jestem i zbyt wcześnie musze wstać. zazwyczaj zapominałam o mierzeniu a pozatym irytowało mnie to, wyluzowałam i tego też Ci życzę.... tego spokoju. nie martw się

piranha u nas jeszcze ostatnio Fiol bardzo polubił GIGANCI ZE STALI, oglądał twój smyk? ostatnio leciało na HBO..:) powtarzają :tak: też o robotach super film! nawet ja oglądałam heh

A My już po basenie
ale fajnie było!!!! :happy: a młody jak pływa.... :-)

Hehe ja też wpadeczka i synuś:))

Ja myśle o spirali ale hmm nie wiem...

Ps.właśnie zajadam sie ciastem plesniak uwielbiam je:))

jestem popołudniu..
oglądalismy na dvd pierwszą część Sagi-Zmierzch....
ależ lubie ten film...to znaczy patrzeć na Edwarda:-D:-D:-D

Tasha dziękowac ;))

Pirania czyli CC zaklepane:tak:

Misia mi tez się wydaje ,że owu już miałas ,ale może jak raz trafiłaś na O + 12h;-)nie łamać sie bo to nie pomaga-zachodzisz wiec się nie stresuj:-)

Kinga no to doopki wymoczone..

Galuuuuuuuu???? no weź coś skrobnij :sorry:

Marzycielka -jak tempka idzie w górę to już po owu;-)trzymam &&&&&&&& za owocne działania :)

Patrysia* ja też lubię to ciacho:)) my lodami dzis zyjemy-a po obiedzie była gorąca szarlotka też z ...lodami:-D

Tusia P..W..:-D

reklama
MAMA ja też lubie ten film:)oglądałam 2 części:)lody i za mną chodzą :p
ANDZIAK hehe ja i M z grudnia jesteśmy(ja 7 a M 15)Domis 8 październik Alanek 18 styczeń i teraz Marcelek termin na 26 września :D

edit:jeszcze chrześniaka mamy z 7 stycznia :p

Do góry