Gal, ale szok..... jak czytałam to mnie zatkało na szczęście wyniki ok, ale najlepiej abyś porobiła coś dodatkowo. Watpie, że to tarczyca - az takie by objawy dawala? TY o ile pamietam mialas wyniki ok? MOże to z nerwów??
Ja dziś w pracy (tez chyba z nerwów) oddechu nnie mogłam wziąć no zatykało mnie i koniec....
Zdrowka Słońce;*********************
Piranha, mam nadzieję, że za jakiś czas będę mogła od Ciebie odkupić to różowe cudo
hehe innej opcji nie biore pod uwage;-) choc ja wiem , że i tak synek bedzie...ale nie Wyobrażam sobie tego na dzien dzisiejszy...I też i wstyd z tym;((((
Andziak, ja też dziewczynom pozytywnie zazdroszczę.... Nie stresuj się to ludzkie
))
No i odliczamy dni do 11.... Nadal trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czarodziejko, i co butki kupione?
))
Sama sobie poradzisz na chrzcinach czy masz do pomocy kogoś? My akurat mamy festyn przedszkolny w sobote-jak szkrab wyzdrowieje.
Oby pogoda dopisała, bo brzydko od wczoraj ;///
Patrysia* Właśnie jak kochana prawko? zdajesz czy przerwalas na czas ciazy?
Buzka Ślicznotko;*
Patrysiak, Kate ale macie grzeczne maleństwa.... to za mamusiami rozumiem?
hihi
Truskaffka, a co Ty kochana Dzis tak praca zawalona? Ja też mam pełno, ale nie mam weny
Daria, a jak Ty sie czujesz? Jak Nadia?
Ewcik, wg mnie synek podobny do Ciebie
) Ale tak sie mowi ze synek to mama, a córcia tata
)) U nas tak jest
))hehe wszscy mówią, że bym się synka nie mogła wyprzec
Kinga, korzystaj z wieczorków poki mmożesz niedługo się skończą
)
Tasha, skarbie a jak się teraz czujesz? Jadłaś coś wgl? Biedna... nie ważne ile masz na plusie ważne ze mala zdrowa ty tez!!! A zgubisz przy karmieniu i na spacerach !!!;****
Mama, melduj się
Jak rzęski? ojjj też mam na nie ochotę
))
Marzycielko, ojjj ja też uwielbiam marzyć
)) I też ciągle prześladują mnie różowe myśli
Dziś po 1,5 mies w końcu przyj facet od ubezp auta i mnie podrywał hehe nie chciał do domu jechać, co za as mówię wam...
Teraz czekam na meila....