mama05
prrrryy szaaaalona :))
Daria -jakie pierwsze dziecko??? przecież masz już córkę
Gal kochana-wspieram jak umiem.....
pewnie ,że zrób badanie nasienia!
a co do blachy to ja mam taka klasyczną 35cm na 25cm i jest oki-wychodzi gruby na jakieś 3,4 cm
Pirania ten kosz przyda sie do czasu aż dziecko nie bedzie sie podciągac do siadania-czyli do jakichś 5 m-cy....
pozdrawiam wszystkie babeczki...coś kompa nie mogłam odpalić i masę czasu zmarnowałam...
a miałam od 9 do 11.30 kumpelę w ciąży i teraz nadganiam w domu bo za 1,20 h jadę po dzieci...
Piranha- no to się załaaaaaaaamałam!:-( On mówi, że brał przez tydzień taką dawkę, ale czy ja mogę mu wierzyć w takim razie. Przecież to kalekie dziecko może być z tego! Cała się trzęsę, bo czuję , że moje marzenia poszły sobie na zawsze i to przez najbliższą osobę! Jak on mógł mi to zrobić, ja to mam chyba w życiu jakiegoś pecha, piszę to i ryczę, ledwo widzę klawiaturę
Piranha, czy myslisz, że przez tydzień czasu, to mogło wyrządzić, aż takie szkody?
A na razie, to nie wyobrażam sobie z nim pogodzenia się, bo to już nie pierwszy raz jak mnie zawiódł w ten sposób... Co za dzień, a tu jeszcze gości będa, a ja w proszku... Nie jestem w stanie nic robić..
Gal kochana-wspieram jak umiem.....
pewnie ,że zrób badanie nasienia!
a co do blachy to ja mam taka klasyczną 35cm na 25cm i jest oki-wychodzi gruby na jakieś 3,4 cm
Pirania ten kosz przyda sie do czasu aż dziecko nie bedzie sie podciągac do siadania-czyli do jakichś 5 m-cy....
pozdrawiam wszystkie babeczki...coś kompa nie mogłam odpalić i masę czasu zmarnowałam...
a miałam od 9 do 11.30 kumpelę w ciąży i teraz nadganiam w domu bo za 1,20 h jadę po dzieci...