reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja dzis ciagle w biegu Jutro znowu Poznan od rana.
Na listopadowkach narazie sami chlopcy sa.Na innym forum tez Jedynie jednej stwoerdzil w 13 tyg dziewczynke a teraz w 17 ze raczej chlopak.

cześć dziewczyny ...

ja wróciłam z pogrzebu....porobiłam trochę na ogrodzie...wypiłam kawe i cieniu wierzby i zaraz jadę po dzieci...

odpaliłam bb....bo tęsknię kurczę mać ...:sorry2:

u mnie sytuacja wyglądała tak-w piatek I kreska
w sobote termin @...brak
w ndz sikałam drugi raz ipo chwili pokazała sie II kreska słaba....@ brak..
w poniedziałek nadal @ brak
i dzis rano też ..pomyślałam,że wracając z pogrzebu zajadę do superfarmu po test,ale zaszłam do toalety i po 12.oo przyszła @.......
tak wiec ten cykl trwał 30 dni a zawsze mam 25 góra 26dniowe cykle..
znowu los sobie ze mnie zakpił...

na ogrodzie intensywnie działam i to daje mi radość i kopa :)

przytulam wszystkie i ....nic nie wiem co u Was:sorry2:
liczę ,że wszystko gra..

hej laski

gal mama szkoda ze terz sie nie udało ale na pewno w nastepym cyklu tak

ja dzis porzedki porobiłam dziecko mi juz spi 3 godzinki
a ja niedługo do lekarza ide bo cos mne katar i kaszel dusi od 4 di

miłego dni wam zycze

przyjemnych przytulanek i wysyłam ciazowe fluidki----------

Gal, według mnie nie masz się co obawiać, no bo skoro beta produkowana jest po implantacji to tym razem zarodek musiał zdążyć się zagnieździć, jednak jeśli coś z nim jest nie tak to usuwany jest podczas @ wraz ze śluzówką macicy, w którą się wbił. Ja tam bym spróbowała z tym Acardem w kolejnym cyklu.

Mama, jesteś nareszcie, stęskniłam się! No nie, Wy z Gal to zawsze macie identyczne scenariusze gdyż Gal test też wyszedł pozytywny po dłuższym czasie a wczoraj przed północą dopadła ją @ :-( Jestem pewna, że i u Ciebie to była ciąża biochemiczna (50% ciąż) i organizm ja usunął gdyż coś było nie tak z zarodkiem, zacytuję raz jeszcze to co pisałam dziś Gal:

cytat z forum:
"Test pozytywny po dłuższym czasie jest ważny - wielu znajomym wynik pozytywny wyszedł po dłuższym czasie, przyjaciółka zrobiła test, wyrzuciła go i dopiero następnego dnia były 2 kreski, dziś ma 1.5 roczna córeczkę."

cytat lekarza:
"Czasami test wykrywa bardzo wczesną ciąże, która później w sposób praktycznie bezobjawowy ulega poronieniu. Jedynym objawem może być np 1-3 dniowe opóźnienie miesiączki."

Jestem pewna, że zatem podobnie jak MissBella w kolejnym cyklu traficie z Gal w te szczęśliwe 50% :tak: Tym razem chyba zadziałałabym bez Sylku (już pan "O" zadba o to by nie było sucho :-D). A łykałaś cały czas lutkę?

Ostatnia edycja:
reklama
Gal, Mama no w końcu!!!!!!!!!!!!!!;**************

Tule z powodu @, ale kurka co to sie dzieje.... no ale trzeba myśleć pozytywnie !!!!;***

Czarodziejko,
a ty gdzie???:))

Kinga, rozumiem ale ciagle trzymam &&&&&&&&&&&

Piranha, miło że zajrzałaś w ciagu dnia- Krzyś grzeczniutki?:)

Miłego popołudnia-my zaraz na plac zabaw śmigamY:)

Do góry