reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia!!! nie wierzę!!!!!
Przecież Tobie Inteligender pokazał GIRL, prawda?
i na USG w 12 tc też Ci chyba lekarz sugerował GIRL?
HA HA - dobre te testy!!!

Gratuluję Ci Kobietko z całego serca!! Jesteś moją idolką jesli chodzi o nastawienie i radość z życia.
Mąż musi być mega dumny ;-)

Boże jak ja bym chciała się tak cieszyć... znowu przed chwilą ryczałam.... mąż się ze mnie śmieje pod nosem i pociesza, że przecież wiem co oznacza ciąża i nie powinnam się dziwić tym nastrojom, ale ku... co mnie to obchodzi? Chyba mam depresje nie poporodową, ale już na 8 m-cy przed porodem....

reklama
ja mam jeszcze takie pytanie kto sie zna bo ja nie :) na tym zdjeciu z siusiakiem gdzie tam jest dupka albo noga;/ bo ja nie moge tego z czaić ;/:-pZobacz załącznik 465444bo tam gdzie jest ten siuiska to pani doktor wtedy pokazywla glowe ale braklo papieru i jak go wkladala to chyba sie obrocilo ze tam siusiak wyszedl:)ja w ogole nie wiem gdzie to dziecko ma chociaz tulów;p

Patrysia!!! nie wierzę!!!!!
Przecież Tobie Inteligender pokazał GIRL, prawda?
i na USG w 12 tc też Ci chyba lekarz sugerował GIRL?
HA HA - dobre te testy!!!

Gratuluję Ci Kobietko z całego serca!! Jesteś moją idolką jesli chodzi o nastawienie i radość z życia.
Mąż musi być mega dumny ;-)

Boże jak ja bym chciała się tak cieszyć... znowu przed chwilą ryczałam.... mąż się ze mnie śmieje pod nosem i pociesza, że przecież wiem co oznacza ciąża i nie powinnam się dziwić tym nastrojom, ale ku... co mnie to obchodzi? Chyba mam depresje nie poporodową, ale już na 8 m-cy przed porodem....

Nie ja nie ja jedynie test z kapusty :)

Także czekamy na MARCELKA:))

Moje drogie ja wiedziaam że bedzie i ja się ciesze z synusia:))ja poczekam sobie na wnusie hehe a teraz ciesze się moim facecikiem:))

Marco to hormony.Ja dodajac ze umieralam przez zle samopoczucie od poczatku ciazy.Co chwila plakalam.
Teraz tez mam humory .Maz jest w miare wyrozumialy ale mama.Masakra a dzis jest szczegolnie upierdliwa.

DARIA wiesz ja nie czekam na pomyłke bo wiem ze pyrtuś był i kocham mojego synka jak nawet miałam tylko podejrzenia:))jak zobaczyłam bużke i całego jego no kurka chce juz go mieć hehe to tylko usg 2D ale dla mnie już na tym usg jest śliczny :))

Patrysia a czy sie myle czy u ciebie tez wpadka byla?
pirania ja wiem tylko tak sobie mysle ze moze ten wyrostek w tej pozycji miedzy nogami nie bylby w gore skierowany...

reklama
Do góry