Hejka...
wstałam dziś z energią, szał ciał po prostu hehe
w pracy siedzę ale luźny dzień mam
Aguśka wapno to przede wszystkim nabiał pod każdą postacią, a magnezu dużo jest np w kakao, gorzkiej czekoladzie..
najlepiej wstukaj sobie w googlach produkty o dużej zawartości wapnia/magnezu i ci wyskoczy wszystko
Mama oj wczoraj praca wymęczyła, nawet myślałam czy boboseksy będą, ale przyjechałam do domu, kąpiel, lampkę wina mężulo wręczył...i chcica była że hej
odliczamy...do II kresek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na maksa zaciśnięte
a u ciebie ..kwieciście
cudnie, uwielbiam goździki, jakie kupiłaś? chętnie bym na balkonie sobieposadziła
Natusia trzymam kciuki, daj znać co i jak. Tulę!!
Royanna jejku, to faktycznie drugie życie darowane. Dobrze że tak sie historia skończyła, i trzymam kciuki żeby już tylko lepiej było
Dzięki za przestrogę
Kasia super że słońce do was dotarło
Ja po seksie też mam często wrażenie że wszystko ze mnie wypływa, ale spoko loko plemniki bystre bestyjki...jeden dotrze do celu
Powodzenia...dziergamy aż wydziergamy
Misia super i oby dalej do przodu...z II kreseczkami
Kosmo nam lekarz też na tym usg prenatalnym wskazał że prawdopodobnie synek będzie i się sprawdziło
Ciekawa jestem jakie imię wasz maluch dostanie:-)
Patrysia dokładnie, to gadanie ludzi jest dobijające. Ale kij im w oko!!!
16..już tuż tuż
Merylin &&&&&&&&&&&&& za potwierdzoną córę
Martika biedni jesteście, tulę...zdrówka!!!
Czarodziejka..ta taaaa...weekend, ja dziś i jutro w pracy
super ze zdjeciami, bardzo lubię zdjęcia rodzinne, dzieciaków na ścianach domu..tyle ciepła wnoszą...
Czarna ja nie wiem od czego to zależy, ale ja cytologię robie co roku i na nfz w przychodni
Kinga ajj zarażaj się zarażaj
Piranha to Ci córcia nieźle daje czadu w brzuszku
ale lepiej w tą stronę, niż gdyby miała być leniuszkiem i człowiek by się stresował czy wszystko ok
brzucholek duży i cuuuudny
chcę się zarazić, głaskam monitor hiehie
Andziak
Gal wiem, że człowiek spokojniejszy jak ma jakieś objawy..ale tak jak Piranha pisze, spokojnie. Można nic nie czuć a maluch i tak sobie uwije gnazdko cichaczem i tego życzę