reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hejka...

wstałam dziś z energią, szał ciał po prostu hehe:-p
w pracy siedzę ale luźny dzień mam ;)

Aguśka wapno to przede wszystkim nabiał pod każdą postacią, a magnezu dużo jest np w kakao, gorzkiej czekoladzie..
najlepiej wstukaj sobie w googlach produkty o dużej zawartości wapnia/magnezu i ci wyskoczy wszystko ;)

Mama oj wczoraj praca wymęczyła, nawet myślałam czy boboseksy będą, ale przyjechałam do domu, kąpiel, lampkę wina mężulo wręczył...i chcica była że hej:-D
odliczamy...do II kresek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na maksa zaciśnięte :)
a u ciebie ..kwieciście :D cudnie, uwielbiam goździki, jakie kupiłaś? chętnie bym na balkonie sobieposadziła :D

Natusia trzymam kciuki, daj znać co i jak. Tulę!!

Royanna jejku, to faktycznie drugie życie darowane. Dobrze że tak sie historia skończyła, i trzymam kciuki żeby już tylko lepiej było :)
Dzięki za przestrogę :)

Kasia super że słońce do was dotarło :)
Ja po seksie też mam często wrażenie że wszystko ze mnie wypływa, ale spoko loko plemniki bystre bestyjki...jeden dotrze do celu :cool2:
Powodzenia...dziergamy aż wydziergamy :)

Misia :) super i oby dalej do przodu...z II kreseczkami :)

Kosmo nam lekarz też na tym usg prenatalnym wskazał że prawdopodobnie synek będzie i się sprawdziło :)
Ciekawa jestem jakie imię wasz maluch dostanie:-)

Patrysia dokładnie, to gadanie ludzi jest dobijające. Ale kij im w oko!!!
16..już tuż tuż :D

Merylin &&&&&&&&&&&&& za potwierdzoną córę :)

Martika biedni jesteście, tulę...zdrówka!!!

Czarodziejka..ta taaaa...weekend, ja dziś i jutro w pracy:eek:
super ze zdjeciami, bardzo lubię zdjęcia rodzinne, dzieciaków na ścianach domu..tyle ciepła wnoszą... :)

Czarna ja nie wiem od czego to zależy, ale ja cytologię robie co roku i na nfz w przychodni

Kinga ajj zarażaj się zarażaj :)

Piranha to Ci córcia nieźle daje czadu w brzuszku ;)
ale lepiej w tą stronę, niż gdyby miała być leniuszkiem i człowiek by się stresował czy wszystko ok :)

brzucholek duży i cuuuudny :D :D :D chcę się zarazić, głaskam monitor hiehie
Andziak

Gal wiem, że człowiek spokojniejszy jak ma jakieś objawy..ale tak jak Piranha pisze, spokojnie. Można nic nie czuć a maluch i tak sobie uwije gnazdko cichaczem i tego życzę :)

piranha - super brzuchol już jest :-)

patrysia - a Ty robiłaś te testy z sody, kapusty? i co Ci wychodziło? próbuje sie doszukać jakiś postów, ale z prawie 5 tys stron cięzko coś wyszukac :/
a jak się w ogóle robi z kapusty? :-)
śmiac mi się chce, ale jednak jestem ciekawa na jakiej zasadzie to działa i czy komuś się sprawdziło?

marko, przy prawdopodobieństwie 50% zawsze komuś się sprawdzi :-D A podobno tak się robi ten test:

Należy zagotować wodę i do gotującej się wody wrzucić drobno pokrojoną czerwoną kapustę, następnie gotować ją 10 min, potem do słoika czy plastikowego kubeczka należy odlać trochę tego soku i do innego kubeczka swój poranny mocz, następnie należy zmieszać sok z kapusty z moczem pół na pół i odstawić. Jak cały roztwór będzie miał kolor różowy/czerwony to będzie chłopiec a jak fioletowy/niebieski to dziewczynka ...poprawcie mnie jak coś namieszałam :-D

jestem po zakupach zieleniny -jak to mówi mój mąż hahahaaa
mam 2 doniczki z różowymi kwiatkami,ale nie wiem co to za nazwa..
2 doniczki żółtej tawułki
i drzewko głóg paul's scarlet
3ecb96dfce1b7764.jpg

jestem b.zadowolona z zakupów,zaraz idę wkopywać:-D

Pirania-mieszkanko córy piękniste :))
pogłaskac :)))

Misia dzięki za &&&&&&&&!! ja tez trzymam:)

Truskaffka czyli sexy były-prawidłowo :)
a goździki kupiłam te duże klasyczne-duże jeśli chodzi o kwiaty bo są tez takie drobniutkie to te mam w ziemi a do doniczek te wieksze..kupiłam fioletowe z nakrapianym białym:)

Martika jak tam Tobie dzionek mija??

Tasha pokaż prosze brzusio :)))

reklama
Mama ale mnie nakręciłaś na goździki noooooo
teraz będę ciągnąć mamuśkę na zakupy:-D
Gratki z zakupów:-) pięknie będzie!!

Andziak ja tam niewiele widzę, ale dzidzia pięknie sobie leży :)

Do góry