reklama
P
patrysia*
Gość
ANDZIAK wiesz co?ja w to nie wierze w te sody kapusty itd.niekiedy jets tak ze się będzie miało pomimo tego wszystkiego(nawet ph)dzieci jednej płci...tak to juz jest ze płci się nie wybiera a jedynie wspomóc można gdzie jak napisałam niekoniecznie musi pomóc...rozumiem ze jest ci smutno bo tak jak piszesz drugi trzeci ale u ciebie 4 synek prawdopodobnie(nie na 100% także wiesz...)...potrzebujesz czasu...
A mi coś dzisiaj dzieci działają na nerwach :/ skaczą fikają dokazują sobie a ja chce ciszy...
A mi coś dzisiaj dzieci działają na nerwach :/ skaczą fikają dokazują sobie a ja chce ciszy...
Andziak0307
Fanka BB :)
Dziekuje.Gorzej by bylo jakby teraz mowili corka a potem bylby syn.A ja juz nie wierze bo to co wczoraj widzialam wygladalo jak jaderka i siusiak.
Niepotrzebnie mi ta beta ph moczu kalendarze chinski i jonasa soda i obraczka nadziei narobila.Wiedzialam ze to zbyt piekne.
Niepotrzebnie mi ta beta ph moczu kalendarze chinski i jonasa soda i obraczka nadziei narobila.Wiedzialam ze to zbyt piekne.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem
)
byłam u sąsiadki podziwiac ogród
)potem Ona zawiozła syna do szkoły i przyszła do mnie podziwiać 
tak więc dziś obie jesteśmy nadziwione

spisałam sobie kilka nazw i jak odbiotrę dzieci to mykam do ogrodniczego:-)
mąż się ucieszy
hahahahahaaaaaaa
ale nic to
Pirania wiem kochana..ja chcę równie mocno ,żeby się udało
))
Gal ja też nie mam żadnych odczuć więc spokojna głowa-mamy czas na objawy
Kinga dzięx-ja za Twoje II też trzymam !
u nas nadal gorąco jak jasny gwint!!
Daria cześć
a kiedy Ty masz usg??????????
Patrysiak-jak tam samopoczucie mamo córeczki??
Axarai-??????????????????????????? rozpakowałaś się już..
Czarodziejka -no to piękne hobby teraz masz
) fatografuj chłopców bo szyyybko rosną skubani
byłam u sąsiadki podziwiac ogród

tak więc dziś obie jesteśmy nadziwione

spisałam sobie kilka nazw i jak odbiotrę dzieci to mykam do ogrodniczego:-)
mąż się ucieszy

ale nic to

Pirania wiem kochana..ja chcę równie mocno ,żeby się udało
Gal ja też nie mam żadnych odczuć więc spokojna głowa-mamy czas na objawy
Kinga dzięx-ja za Twoje II też trzymam !
u nas nadal gorąco jak jasny gwint!!
Daria cześć
Patrysiak-jak tam samopoczucie mamo córeczki??
Axarai-??????????????????????????? rozpakowałaś się już..
Czarodziejka -no to piękne hobby teraz masz

Andziak0307
Fanka BB :)
No jeszcze owul po nowiu.
A ja tez sceptycznie do tych wrozb podchodzilam.Ale jakos myslalam ze jak Bog wiedzial jak pragne corki.I dal mi ta istotke w najmniej spodziewanym momencie to dal mi ja.A tu zonk
A ja tez sceptycznie do tych wrozb podchodzilam.Ale jakos myslalam ze jak Bog wiedzial jak pragne corki.I dal mi ta istotke w najmniej spodziewanym momencie to dal mi ja.A tu zonk
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Dziewczyny powiedzcie mi czy biały z lekka grudkowaty śluz to bobrze czy źle bo nie wiem ??
Misia nie wiem ...ale tez taki mam..
dziś 19d.c. u mnie na 26dniowe cykle a u Ciebie który dzień??
Andziak - cóż mogę powiedzieć... rozumiem bardzo dobrze Twoje rozczarowanie...
Te pierwsze chwilę po "diagnozie" są najgorsze, ale wierzę, że się otrząśniesz i z uśmiechem powitasz swojego synka na świecie..
Może po prostu tak miało być, może masz zapisane w gwiazdach, że będziesz najlepszą teściową i będziesz miała wymarzone synowe...
Trzymaj się... na pewno przetrwacie... a ludziom śmiej się w twarz, mów, że jesteś najszczęśliwsza na świecie, pozamykasz im usta, jakby mieli jakieś uwagi...
ale pomyśl też: co by ta mała dziewczynka robiłą z 3 braćmi? usiadłaby pod drzewem i płakała, że nie może się z nimi bawić, bo jest dziewczyną, a to klub chłopaków...
Te pierwsze chwilę po "diagnozie" są najgorsze, ale wierzę, że się otrząśniesz i z uśmiechem powitasz swojego synka na świecie..
Może po prostu tak miało być, może masz zapisane w gwiazdach, że będziesz najlepszą teściową i będziesz miała wymarzone synowe...
Trzymaj się... na pewno przetrwacie... a ludziom śmiej się w twarz, mów, że jesteś najszczęśliwsza na świecie, pozamykasz im usta, jakby mieli jakieś uwagi...
ale pomyśl też: co by ta mała dziewczynka robiłą z 3 braćmi? usiadłaby pod drzewem i płakała, że nie może się z nimi bawić, bo jest dziewczyną, a to klub chłopaków...
reklama
U mnie 21 dc na 27dniowe cykle ale przesuneła mi się owu była 16dcMisia nie wiem ...ale tez taki mam.. dziś 19d.c. u mnie na 26dniowe cykle a u Ciebie który dzień??
Podziel się: