reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ANDZIAK wiesz co?ja w to nie wierze w te sody kapusty itd.niekiedy jets tak ze się będzie miało pomimo tego wszystkiego(nawet ph)dzieci jednej płci...tak to juz jest ze płci się nie wybiera a jedynie wspomóc można gdzie jak napisałam niekoniecznie musi pomóc...rozumiem ze jest ci smutno bo tak jak piszesz drugi trzeci ale u ciebie 4 synek prawdopodobnie(nie na 100% także wiesz...)...potrzebujesz czasu...

A mi coś dzisiaj dzieci działają na nerwach :/ skaczą fikają dokazują sobie a ja chce ciszy...

Dziekuje.Gorzej by bylo jakby teraz mowili corka a potem bylby syn.A ja juz nie wierze bo to co wczoraj widzialam wygladalo jak jaderka i siusiak.
Niepotrzebnie mi ta beta ph moczu kalendarze chinski i jonasa soda i obraczka nadziei narobila.Wiedzialam ze to zbyt piekne.

Andziak- to Jonasa też Ci się nie sprawdził? No szok, aż tyle rzeczy Ci przepowiadało córkę....

jestem ;))
byłam u sąsiadki podziwiac ogród ;))potem Ona zawiozła syna do szkoły i przyszła do mnie podziwiać :-D
tak więc dziś obie jesteśmy nadziwione:-D:-D
spisałam sobie kilka nazw i jak odbiotrę dzieci to mykam do ogrodniczego:-)
mąż się ucieszy:-D:-Dhahahahahaaaaaaa
ale nic to:-p

Pirania wiem kochana..ja chcę równie mocno ,żeby się udało :)))

Gal ja też nie mam żadnych odczuć więc spokojna głowa-mamy czas na objawy:)

Kinga dzięx-ja za Twoje II też trzymam !

u nas nadal gorąco jak jasny gwint!!

Daria cześć :) a kiedy Ty masz usg??????????

Patrysiak-jak tam samopoczucie mamo córeczki??:)

Axarai-??????????????????????????? rozpakowałaś się już..

Czarodziejka -no to piękne hobby teraz masz:)) fatografuj chłopców bo szyyybko rosną skubani:-D

No jeszcze owul po nowiu.
A ja tez sceptycznie do tych wrozb podchodzilam.Ale jakos myslalam ze jak Bog wiedzial jak pragne corki.I dal mi ta istotke w najmniej spodziewanym momencie to dal mi ja.A tu zonk

Andziak - cóż mogę powiedzieć... rozumiem bardzo dobrze Twoje rozczarowanie...
Te pierwsze chwilę po "diagnozie" są najgorsze, ale wierzę, że się otrząśniesz i z uśmiechem powitasz swojego synka na świecie..

Może po prostu tak miało być, może masz zapisane w gwiazdach, że będziesz najlepszą teściową i będziesz miała wymarzone synowe...
Trzymaj się... na pewno przetrwacie... a ludziom śmiej się w twarz, mów, że jesteś najszczęśliwsza na świecie, pozamykasz im usta, jakby mieli jakieś uwagi...

ale pomyśl też: co by ta mała dziewczynka robiłą z 3 braćmi? usiadłaby pod drzewem i płakała, że nie może się z nimi bawić, bo jest dziewczyną, a to klub chłopaków...

reklama
Do góry