Mama to najlepsze wieści jakie mogłaś przynieść .Wszystko na dobrej drodze,trzymam kciukaski i pluje przez lewe ramię żeby nie zapeszyć:-):-)
Natusia dobrze zakwaszają też tabletki urinal forte.Gal chyba też pomogły.
Ja też je brałam w szczęśliwym cyklu.
Ilaczek jak to jest być mamą dziewczynek????
Chciałabym tego kiedyś doświadczyć,zobaczymy niebawem co mi dane.
hmmm....
mamą dziewczynek??? wspaniale, a ciekawe jak to jest być mamą chłopczyków????
moje kobietki są bardzo żywiołowe, każda inna pod względem charakteru, moja trzecia córeczka to kopia mojej pierwszej córki, jak oglądam zdjęcia jak moja EMILKA była młodsza to można się pomylić.
acha, no baby lubią się stroić, moja średnia Zosia nie widzi dnia bez sukienki, starsza nie lubi jak jej kolory nie pasują do siebie, a najmłodsza uwielbia zakładać czapki, kapelusze...a są o siebie wszystkie piekielnie zazdrosne, popychają się, kłócą, krzyczą...czasami jest wielki sajgon.
no ale są też dni miłości, że bawią się pięknie i przytulają.
wczoraj np. trzeba było sprzątać to moja Zosia 3 letnia usiadła sobie w foteliku bujanym i mówi: " Zosia teraz poleży a mama posprząta

" no i taka to jestem zdominowana przez babeczki

a synek to marzenie mojego męża najbardziej,dla mnie mniejsze, ja już w sumie więcej dzieci bym nie chciała, no ale ten chłopak kusi,,,ale czwartą dziewczynkę nie wiem czy bym sobie szybko poradziła przyjąć. i to ten największy strach przed kolejną ciążą...także kurcze kobiety, starajcie się też o chłopaków,,,bo jak na razie to wszystkie nowe co się pojawiają to wszystkie synów mają
pozdrawiam i lecę do pracy! Kasia śpi muszę nadrobić zaległości!
miłego dnia życzę