reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Teraz się naczytałam,że tabletki które brałam ( a brałam Cilest) mają dużo estrogenu a ten hormon to chyba żeńskiMoże ten estrogen mi coś pomógłAndzik doskonale wiem co czujesz bo ja też się tak męczę. Mam wizytę u lekarza 15 maja ale wydaje mi się ,że nie zrobi mi USG bo za wcześnie na połówkowe, a i jeszcze w książeczkę mi wpisał 2 tyg do tyłui cały czas mnie korci żeby już do innego lekarza się zapisać na USG ale sama nie wiem czy ja jestem w 18tym tyg czy w 17tym.Jak myślicie jak bym poszła w tym tyg jest szansa sprawdzić już płeć czy lepiej zaczekać jeszcze z tydzień,dwa?
w 17tc to Ci juz na 100% powie!!!!!!
no chyba ze dziecko sie odwroci..ale jak rozdziabi nozki to na tym etpie nie sposob o pomylke
no chyba ze dziecko sie odwroci..ale jak rozdziabi nozki to na tym etpie nie sposob o pomylke
G
Gość 301
Gość
tasha, ja tez do konca ciązy brałam euth.100 a mi moja lekarka pow.ze dzieci po tym leku sa bardzo inteligentne))hehe no nie bede chwalic synka, ale na tle innych faktycznie to widac)
no i ja mialam niedocz.a zjechalam z kg bardzo szybko wcale sie nie meczylam z tym wiec glowa do góry i nie czytaj wieej tych głupot w necie!
Mama, a bo pracka mnie dołuje, strasznie mam duzo pracy papierkowej i siedze po godz.i w domu po nocach, a m nie ma to sama ze wsyztskim....i kolezanki z pracy tak mnie irytuja brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a szkoda gadac....
Mama Truskaffka za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no i ja mialam niedocz.a zjechalam z kg bardzo szybko wcale sie nie meczylam z tym wiec glowa do góry i nie czytaj wieej tych głupot w necie!
Mama, a bo pracka mnie dołuje, strasznie mam duzo pracy papierkowej i siedze po godz.i w domu po nocach, a m nie ma to sama ze wsyztskim....i kolezanki z pracy tak mnie irytuja brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a szkoda gadac....
Mama Truskaffka za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
samana
Zaangażowana w BB
Dziewczyny to jak to się w końcu liczy; jeśli skończyłam 17 tydz to jestem w 18 czy 17?Bo jeśli to jest 17 tydz a dzidzia jest o tydz młodsza to wtedy jest 16 i może jeszcze nie będzie widaćsama nie wiem co robić czekać do tego 15go na mojego lekarza(raczej usg mi nie zrobi), chociaż prywatnie to może da się uprosićczy dzwonić do drugiego, który zrobi na 100% i juz się umawiać?normalnie głupieję
G
Gość 301
Gość
samana, dzwonić do innego i umówić sie na usg
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piranha
Gal, dzięki kochana! Też się zastanawiałam dlaczego od 2 a nie 1 dpo - może dlatego by mieć pewien margines jakby źle się określiło moment owulki (a tempka potrafi rosnąć jeszcze przed owulacją). U mnie zazwyczaj tempka rosła w przedziale 24-48h po owulce, w szczęśliwym cyklu zaczęła się jednak podnosić w dniu pozytywnego testu czyli przed owulacją.
MissBella, ależ ten czas zasuwa, czekam na fotkę brzusia, może też jeszcze jedną pożegnalną sobie niebawem strzelę ;-)
Ewcik, ale fajnie by było :-), widać że Krzysia strasznie do dzieci ciągnie i zawsze się do nich uśmiecha pełną gębą.
Mama, ja to żyję od wyjazdu do wyjazdu tak bardzo je lubię. Oj coś czuję, że maj będzie szczęśliwy na naszym forum
tasha, dzięki kochana! A kilogramy przy karmieniu piersią zlecą w trymiga więc nic się nie martw!
merylin, dzięki, właśnie tak postaram się zrobić
samana, jeśli skończyłaś 17 tygodni to jesteś teraz w 18 tygodniu, u mnie na wizytach lekarka i położna liczą tylko skończone tygodnie więc jak jestem np. w 33t5d (33 tygodnie i 5 dni ciąży czyli rozpoczęty 34 tydzień) to zapisują mi w karcie 33 tydzień. Ja bym umówiła się prywatnie by się nie zadręczać :-) - jeśli dzidzia nie będzie wstydliwa to na 100% poznasz już jej płeć
MissBella, ależ ten czas zasuwa, czekam na fotkę brzusia, może też jeszcze jedną pożegnalną sobie niebawem strzelę ;-)
Ewcik, ale fajnie by było :-), widać że Krzysia strasznie do dzieci ciągnie i zawsze się do nich uśmiecha pełną gębą.
Mama, ja to żyję od wyjazdu do wyjazdu tak bardzo je lubię. Oj coś czuję, że maj będzie szczęśliwy na naszym forum
tasha, dzięki kochana! A kilogramy przy karmieniu piersią zlecą w trymiga więc nic się nie martw!
merylin, dzięki, właśnie tak postaram się zrobić
samana, jeśli skończyłaś 17 tygodni to jesteś teraz w 18 tygodniu, u mnie na wizytach lekarka i położna liczą tylko skończone tygodnie więc jak jestem np. w 33t5d (33 tygodnie i 5 dni ciąży czyli rozpoczęty 34 tydzień) to zapisują mi w karcie 33 tydzień. Ja bym umówiła się prywatnie by się nie zadręczać :-) - jeśli dzidzia nie będzie wstydliwa to na 100% poznasz już jej płeć
Andziak0307
Mnie zaczely zastamawiac ta beta 21000 i duza dzidzia.
Ktos mi dal jakas pigulke czy co.
Sex z gumka i ciaza wielka beta duza dzidzia i syn
Maz mnie o skok w bok zaczyna podejrzewac.
Okres 11.02 beta 19.03 to byl 5 t 2 d wg.@
sex nie predzej niz 20 dokladnie nie pamietam ale na bank z gumka
Ktos mi dal jakas pigulke czy co.
Sex z gumka i ciaza wielka beta duza dzidzia i syn
Maz mnie o skok w bok zaczyna podejrzewac.
Okres 11.02 beta 19.03 to byl 5 t 2 d wg.@
sex nie predzej niz 20 dokladnie nie pamietam ale na bank z gumka
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
Miłego wieczorku życzę
wpadnę do was poczytać za chwilę
jak się ogarnę tu bo niedawno dopiero wróciliśmy..
see you......!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: