Ja dzis dzień mam strasznie zabiegany, ale teraz na chwile przysiadłam i czyatm co u Was.
Piranha-przede wszystkim dobrego samopoczucia Ci życzę i wytchnienia
Mimo wszystko dbaj o siebie! Dziekuję Ci baaaaardzo za odpowiedź, a mapisz mi Słonko, dlaczego bierze się dupka dopiero od 2dpo, a nie 1dpo? Ja najgorsze, że nie jestem pewna kiedy ta owulka była. Dzisiaj w nocy, tylko nie wiem o której godzinie zmierzyłam tempkę i była 36,51, spojrzałam na swoje wcześniejsze wykresy i u mnie po owu chyba od razu nie rosnie temka.
Andziak-całym sercem jestem z Tobą, bo to co czujesz jest jak najbardziej zrozumiałe, niepotrzebnie Cie tylko ten lekarz zestresował, będzie co będzie, ale na pewno musi być dobrze
kate- dziekuję za kciuki
Ewcik- M podejmuje działanka, jak mu każę;-), ale czasami go to już przerasta widać
Noemi- ja sudafed stosowałam tylko w jednym cyklu i chyba wzięłam 2 lub 3 tabletki, ale mi wogóle nie wysuszył śluzu, więc więcej go nie brałam, tym bardziej, że to też nie takie obojętne dla organizmu.
Co do globulek dowcipnych, to ja w tym cyklu stosowałam lactovaginal i myślę, że mi dobrze śluży, tylko zakończyłam go stosować na kilka dni przed owu, bo nie byłam pewna jak do końca jest z jego wpływem na plemniki. Ja w domu mama lampę solna i stosuję, ale u mnie jak na złość owu zawsze wypada po pełni
Kosmo- ślę w Twoją stronę same pozytywne fluidki i mam nadzieje, ze wszystko dobrze na wizycie
Agulek- kciuki za dwie kreseczki, a ja dzisiaj rano o Tobie myślałam , że cos u Ciebie się pewnie szykuje:-)
Mama-kciuki za stweirdzenie ginki, że owu była i nie ma żadnych torbieli!&&&&&&&&&&&&&&
Truskaffka- również kciuki za wizytę, czekamy na wieści tylko pozytywne!:-)
Natusia - tulę z nastrojem