reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

noooo uff ufff chata lśni :-p
zasiadłam z mlekiem z kawką i ciachem...i byczyć się będę :-p

Patrysiak buhahaha aż poplulam lapka mojego, pozycja boska

Piranha uważaj na siebie i Kaję, Odpoczywaj jak tylko możesz :)
jejkuś jakbym chciała żeby Twoja słowa się sprawdziły... :)
a wizytę mam ok.12:30
zniknę rano, bo przed wizytą pewnie zaliczę kawkę u kumpeli ;)

Tasha ojojoj ty też na wilka hehe biedne te chłopaki i wy rzecz jasna ;p
no ale czego sie nie robi dla maluszka :)

Patrysia :) no to mam nadzieję że teraz częściej będziesz z nami ;)

reklama
hehe Truskawko, może i boska ale wy przykładu nie bierzcie bo tak bejbika nie zrobicie:-)
będziemy trzymać kciuki jutro, daj znać jak tylko wrócisz
Piranho współczuje przeżyć z synkiem, tym bardziej, że Ty już na ostatniej prostej więc pewnie zmeczona już jesteś. Naprawdę wielka szkoda, że nie możesz liczyć na pomoc mamy, tym bardziej, że mieszkacie w tym samym domu. dla mnie to niepojete, że ona nie może na parę godzin wziąc Krzysia żebyś mogła sobie trochę odpocząć!
Kurcze zarezerwowałam sobie domek we Włoszech od 17-go maja będąc przekonana, że nie będzie jeszcze takich upałów, a teraz patrze a tam 30 stopni!!! normalnie bym się cieszyła ale teraz to mi aż jechać odechciewa. Stara, sapiąca jak lokomotywa, w ciąży, z zakazem uprawiania seksu oraz spożywania alkoholu. Wakacje życia normalnie:no:

Hej dziewczyny!Ja znowu tak z doskoku z jednym pytankiem, bo mam urwanie głowy z pracą i remontem mieszkania, więc czasem zdążę tylko troszkę podczytać:-(Macie może pojęcie czy tabletki antykoncepcyjne (hormonalne) mogą mieć wpływ na późniejszą ciążę a dokładniej na płeć??????????

Andziak ale my tu dziewczynom będziemy smucić całe 9m co nie:happy2:
Ja też się strasznie boje że to może nie być dziewczynka,tym bardziej że u mnie ph wysokie.Moja dzidzia to jeszcze malutka wczoraj na usg 4,24,ale pieknie się rusza.Ja na twoim miejcu znalazłabym dobrego speca od usg i poszłabym jeszcze raz,bo teraz to czujesz się jeszcze gorzej niż przed wizytą.
Kciuki u rąk i nóg zaciśniete.

Nie wiem.tu gdzie mieszkm czy jest lekarz co mi na 100% powie.
chyba ze w poznaniu ale tam to wogole nikogo nie znam.
Ta ciaza jest inna.Tzn dzidzia duza malo ruchliwa.Chlopcy o tym czasie to podskakiwali jak pilki.

Tak tylko że akurat ten cykl chciałam odpucić ze względu na to że owu wypadała w pełni księżyca a wtedy małe szanse na dziewczynkę.
i też nie wiem czy to było przed czy po owu.bo w owu było z prezerwatywą.
Co będzie to będzie ,siedzi sobie już w brzusiu i się z nas śmieje:-D

witam się ..piszę posta 4ty raz i ostatni ,jak teraz mi rozłączy to:wściekła/y:

Truskaffka-hahhahaa,wstawać...ja no girach od 6.30..byłam w pracy.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoją jutrzejszą wizytę:tak:

Patrysiak a tak,czasem walnę focha co by chłop za różowo nie miał:-p

Pirania-tak!!!!udało mi się umówić na jutro na 18.00 :))
mam nadzieje,że nie mam torbieli..

pozdrawiam i ściskam wszystkie babeczki..
liczę ,że w końcu post pójdzie...;/

reklama
no ja mialam @ 11,02 a 21.02 zaczynal sie now.Niby owu byla po ale nie wiem.Bo dzidzia duza .Ale 18 wzielam globulke i sluz sie zaczynal a szyjka byla nisko.wiec zagadka do kwadratu

Do góry