reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Fikusowo-udanego odpoczynku i pogody ducha
)
kobiałki ja sie na dzis pożegnam
do jutra-rozmnażać się ładnie proszę
dobranoc.
kobiałki ja sie na dzis pożegnam
do jutra-rozmnażać się ładnie proszę
dobranoc.
Andziak0307
Fanka BB :)
Tasha no nie bo z profilu nuba nie widzialam tylko tak jak na fotkach z 18 20 tyg. co jest siusiak lub trzy kreski.
A tak jak jest na tych fotach z 13 tyg to nie wiem .
A tak jak jest na tych fotach z 13 tyg to nie wiem .
Andziak sory ale trochę dziwny ten twój lekarz.albo widzi i wtedy niech mówi albo niech się nie wypowiada.Ty się nie stresuj ,bo on napewno głupio żartował bo nie wie jak to działa na kobietę która czeka na córkę.
A jeśli jest synek to niech mówią wprost a nie jakieś głupie rebusy zapodają.
Ja naprawdę jestem dobrej myśli taka beta i ph ja to Ci cały czas zazdroszczę ale jednocześnie z całego serducha życzę tej córci.
Dobrej nocki
A jeśli jest synek to niech mówią wprost a nie jakieś głupie rebusy zapodają.
Ja naprawdę jestem dobrej myśli taka beta i ph ja to Ci cały czas zazdroszczę ale jednocześnie z całego serducha życzę tej córci.
Dobrej nocki
tasha31
Andziak - w wolnej chwili spróbuj wstawić fotkę z dzisiejszego usg i może wspólnymi siłami czegoś się dopatrzymy, bo wszystkie dziewczyny z forum bardzo Ci kibicują i być może któraś coś dostrzeże...
ja też już życzę dobrej nocki i owocnych boboseksów!!!
ja też już życzę dobrej nocki i owocnych boboseksów!!!
Andziak0307
Dziekuje postaram sie.
Andziak mi się wydaje, że ten lekarz Ci tak powiedział, bo wie że masz 3 synów i czekasz na córcię, chyba chce żebyś się miło rozczarowala jak usłyszysz DZIEWCZYNKA:-)
Gal a możesz mi poradzić z sudafedem i tabletkami dowcipnymi, wiem że sudafed łykałaś...Aha w ostatnim czasie natrafiłam w sklepie na lampę solną i zakupiłam;-) co Ty na to, do tego branzoletka i chyba jonów ujemnych starczy co
Mama ja to czekam na widomość o bliźniakach u Ciebie po CLO:-)
Truskafka widzę, że zaczęłaś nowy cykl, @ sama przyszła? Bo u mnie cisza, a dzisiaj test ciążowy negatywny a cykl trwa już 43 dni:-( wizytę u gina mam na początku czerwca....Co Ty za tabletki bierzesz?
Gal a możesz mi poradzić z sudafedem i tabletkami dowcipnymi, wiem że sudafed łykałaś...Aha w ostatnim czasie natrafiłam w sklepie na lampę solną i zakupiłam;-) co Ty na to, do tego branzoletka i chyba jonów ujemnych starczy co

Mama ja to czekam na widomość o bliźniakach u Ciebie po CLO:-)
Truskafka widzę, że zaczęłaś nowy cykl, @ sama przyszła? Bo u mnie cisza, a dzisiaj test ciążowy negatywny a cykl trwa już 43 dni:-( wizytę u gina mam na początku czerwca....Co Ty za tabletki bierzesz?
reklama
pierogatka
mamo05 oczywiście że wlatuję i Was podczytuję, gorzej z pisaniem bo co się zabieram to mała ryk
dzięki kochana że o mnie pamiętasz
kobietki ja dalej wszystkim Wam kibicuje za zafasolkowanie
dzięki kochana że o mnie pamiętasz
kobietki ja dalej wszystkim Wam kibicuje za zafasolkowanie
Podziel się: