reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a niżej jest jeszcze 13, 17 i 20 tydz oraz zdjęcia jakby z usg z 12 i 14 tyg, więc podobnie jak u Ciebie, żadne z tych zdjęć nie przypomina twojej dzidzi?

reklama
poza tym POZDROWKI wam wszystkim dziewczyny przesylam i aby Wasze zyczenia sie spelnily :)
Andziak - wiem jak sie stresujesz i trzymam kciuki za dziewczynke:)

Tasha no nie bo z profilu nuba nie widzialam tylko tak jak na fotkach z 18 20 tyg. co jest siusiak lub trzy kreski.
A tak jak jest na tych fotach z 13 tyg to nie wiem .

Andziak sory ale trochę dziwny ten twój lekarz.albo widzi i wtedy niech mówi albo niech się nie wypowiada.Ty się nie stresuj ,bo on napewno głupio żartował bo nie wie jak to działa na kobietę która czeka na córkę.
A jeśli jest synek to niech mówią wprost a nie jakieś głupie rebusy zapodają.
Ja naprawdę jestem dobrej myśli taka beta i ph ja to Ci cały czas zazdroszczę ale jednocześnie z całego serducha życzę tej córci.
Dobrej nocki

Andziak - w wolnej chwili spróbuj wstawić fotkę z dzisiejszego usg i może wspólnymi siłami czegoś się dopatrzymy, bo wszystkie dziewczyny z forum bardzo Ci kibicują i być może któraś coś dostrzeże...

ja też już życzę dobrej nocki i owocnych boboseksów!!!

Andziak mi się wydaje, że ten lekarz Ci tak powiedział, bo wie że masz 3 synów i czekasz na córcię, chyba chce żebyś się miło rozczarowala jak usłyszysz DZIEWCZYNKA:-)

Gal a możesz mi poradzić z sudafedem i tabletkami dowcipnymi, wiem że sudafed łykałaś...Aha w ostatnim czasie natrafiłam w sklepie na lampę solną i zakupiłam;-) co Ty na to, do tego branzoletka i chyba jonów ujemnych starczy co:-p

Mama ja to czekam na widomość o bliźniakach u Ciebie po CLO:-)

Truskafka widzę, że zaczęłaś nowy cykl, @ sama przyszła? Bo u mnie cisza, a dzisiaj test ciążowy negatywny a cykl trwa już 43 dni:-( wizytę u gina mam na początku czerwca....Co Ty za tabletki bierzesz?

reklama
mamo05 oczywiście że wlatuję i Was podczytuję, gorzej z pisaniem bo co się zabieram to mała ryk
dzięki kochana że o mnie pamiętasz

kobietki ja dalej wszystkim Wam kibicuje za zafasolkowanie

Do góry