reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mamcia ja najpierw położyłam folię, a na to ciastka

truskawcia podcieły mi się skrzydełka w tym cyklu, które mnie motywowały do działania..

Kate poczekam kochana i już dziękuję ;)
no a ze średnim synkiem to miałas faktycznie przeboje dziś....współczuje tego zamieszania..najważniejsze,że juz si..

Ewcik-jak jeszcze trochę postoi to lepiej stężeje i nie bedzie się kleił do noża-zazdroszczę Ci ,że masz serniczek:-p
no i &&&&&&&&&& za Ciebie kochana :)

Na bank mial na mysli chlopca.
Musze sie przyzwyczaic choc nadal cos mi mowi ze to Zosia.
Tylko taka duza ta dzidzia dziewczynki na ogol drobniejsze sa.

reklama
nie będzie to żadna reklama bo w fisher price nie pracuję ani nikt z mojej rodziny ale u nas cuda zdziałał właśnie nocnik tej firmy. Jak dziecko zrobi siusiu lub kupkę to on śpiewa piosenkę. A poza tym jest wygodny do siedzenia (zwłaszcza u chłopców- mieści się tam siurek). Po dwóch tygodniach od stosowania nocniczka Iwuś przesiadł się na wkładkę na wc i tak jest do teraz. A nocniczek choć chłopięcy poczeka na siostrzyczkę, mam nadzieję, że w swoim czasie też pomoże:-)
A jak tam Twoje plany wakacyjne, zdecydowałas się już na coś?

My też mamy jakiś grający ale nie wiem czy to FP. Poza tym ja nie mam cierpliwości aby gozawsze dopilnować z tym siusianiem, on nawet jak ma majteczki to i tak zrobi siusiu w majteczki.

Co do wakacji to tak jestesmy zdecydowan i i jedziemy w góry o tutaj:
noclegi Murzasichle - pokoje Murzasichle - Willa Modrzewiowy Dwór

Mam nadzieje ze nawet jak nie bedzie pogody to bedziemy mieli co robic:)

Do góry