reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kate poczekam kochana i już dziękuję 
no a ze średnim synkiem to miałas faktycznie przeboje dziś....współczuje tego zamieszania..najważniejsze,że juz si..
Ewcik-jak jeszcze trochę postoi to lepiej stężeje i nie bedzie się kleił do noża-zazdroszczę Ci ,że masz serniczek
no i &&&&&&&&&& za Ciebie kochana
no a ze średnim synkiem to miałas faktycznie przeboje dziś....współczuje tego zamieszania..najważniejsze,że juz si..
Ewcik-jak jeszcze trochę postoi to lepiej stężeje i nie bedzie się kleił do noża-zazdroszczę Ci ,że masz serniczek

no i &&&&&&&&&& za Ciebie kochana
Andziak0307
Fanka BB :)
Na bank mial na mysli chlopca.
Musze sie przyzwyczaic choc nadal cos mi mowi ze to Zosia.
Tylko taka duza ta dzidzia dziewczynki na ogol drobniejsze sa.
Musze sie przyzwyczaic choc nadal cos mi mowi ze to Zosia.
Tylko taka duza ta dzidzia dziewczynki na ogol drobniejsze sa.
tasha31
Andziak - na tej stronie masz pokazane narządy płciowe chłopca i dziewczynki i tam widać, że dziewczynka też na początku ma siurka
www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
Andziak0307
No tak tasha ale to jest 11 tydzien a u mnie skonczony 12 a wg usg 13 i troche
reklama
nie będzie to żadna reklama bo w fisher price nie pracuję ani nikt z mojej rodziny ale u nas cuda zdziałał właśnie nocnik tej firmy. Jak dziecko zrobi siusiu lub kupkę to on śpiewa piosenkę. A poza tym jest wygodny do siedzenia (zwłaszcza u chłopców- mieści się tam siurek). Po dwóch tygodniach od stosowania nocniczka Iwuś przesiadł się na wkładkę na wc i tak jest do teraz. A nocniczek choć chłopięcy poczeka na siostrzyczkę, mam nadzieję, że w swoim czasie też pomoże:-)
A jak tam Twoje plany wakacyjne, zdecydowałas się już na coś?
My też mamy jakiś grający ale nie wiem czy to FP. Poza tym ja nie mam cierpliwości aby gozawsze dopilnować z tym siusianiem, on nawet jak ma majteczki to i tak zrobi siusiu w majteczki.
Co do wakacji to tak jestesmy zdecydowan i i jedziemy w góry o tutaj:
noclegi Murzasichle - pokoje Murzasichle - Willa Modrzewiowy Dwór
Mam nadzieje ze nawet jak nie bedzie pogody to bedziemy mieli co robic
Podziel się: